Γεωργία Ζεμπιλιάδου: “Γιατί κρύβεστε κ. Αμανατίδη;”

6 Οκτωβρίου 2023
13:45

 

Ο  κ. Γιώργος Αμανατίδης απέφυγε να παραστεί στην χθεσινή τηλεοπτική συζήτηση στο Top Channel, όπου οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι Περιφερειάρχες μιλήσαμε για το παρόν και το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας.

Με την ενέργεια του αυτή πρόσβαλε κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου και πάνω απ’ όλα τους πολίτες του τόπου μας τους οποίους φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει.

Καταδικάζουμε αυτή τη συμπεριφορά που δείχνει πολλά για έναν πολιτικό, η οποία μάλιστα προέρχεται από έναν πρώην βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Την κατανοούμε όμως, καθώς οι δύο προηγούμενες τηλεοπτικές συζητήσεις στις οποίες πήρε μέρος αποκάλυψαν στοιχεία, για τα οποία δεν μπόρεσε να δώσει καν απαντήσεις, που αφορούσαν τόσο τον προηγούμενο δημόσιο βίο του κ. Αμανατίδη, όσο και την «κρυφή ατζέντα» του και επιβεβαίωσαν αυτό που γνωρίζαμε εξ αρχής, πως το μοναδικό σχέδιο που διαθέτει και υπηρετεί με ακρίβεια είναι το να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα κάποιων λίγων εις βάρος των πολλών και εις βάρος του μέλλοντος του τόπου μας.

Γι’ αυτό, μάλλον, φοβήθηκε και νέες, άβολες για τον ίδιο, αποκαλύψεις και προτίμησε να κρυφτεί.

Γιατί κρύβεστε κ. Αμανατίδη; Τόσο πολύ φοβάστε τον ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο;

Στην περίπτωση του ταιριάζει απόλυτα η  γνωστή φράση του Αβραάμ Λίνκολν «Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό».

Την Κυριακή θα εισπράξει την απάντηση που του αξίζει.

                                                                                                         Γραφείο  τύπου.

39 σχόλια

  • Αγαπητη Ζεμπιλιαδου μια ερωτηση απλή: Δεν ξανακανατε στο ιδιο καναλι την ιδια διαδικασια;
    Μήπως ψαχνετε να βρειτε δικαιολογιες για την ηττα σας;
    Οι απαντησεις δοθηκαν αλλα προφανως ο σκηνοθετης σας δεν θα εχει αλλο υλικο για την κιτρινη προπαγανδα σας.
    Ο κόσμος γνωρίζει. Και τις προηγουμενες φορες τα ιδια λεγατε για τον Κασαπιδη που κερδισε τοτε τις εκλογες.

    • Μεγάλο ζόρι διακρίνω ! Γεωργία προχώρα είσαι δεύτερη Κυριακή! Αμανατίδη κρύβεσαι γιατί σε ξεσκέπασαν και καταλάβαμε τι παίζει !

    • Οι απαντήσεις φυσικά και δε δόθησαν στο πρώτο debate. Μόνο μασούσε τα λόγια του και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Μήπως δεν παρέστη επειδή φοβόταν θα βγούν και άλλα άπλυτα του στη φόρα;

      • Οι απαντήσεις δοθηκαν απο τον Πρόεδρο δεν τη διαβασατε; Αφηστε τη λασπη στον ανεμιστηρα. Αλλος εδωσε τις εγκρίσεις για τα απαλλακτικά και το αποκρυψατε κ. Ζεμπιλιαδου!
        Γιατι αραγε;

  • Γεωργία κοιταξε να μαζεψεις κανενα σταυρο διοτι τα gkalop του ΠΑΣΟK δεν σε σωζουν. Ουτε τα τηλεφωνα του Κουκουλοπουλου.

  • δεν το ξεραμε να παει ο ανθρωπος καμια 100αρια φορες για να καμαρωνετε εσεις και οι δημοσιογραφοι. κανατε 2 φτανει ποσα ακομη?> τα ειπατε τοσες φορες χαιρλθιθκα . την κυριακη στις καλπες και οποιος βγει. αντε πονηριες. ορεξη σας ειχε. καντε καμια 500αρια ντιμπειτ μπας και βγαλετε ακρη.

    • Εσύ είσαι ο δικηγόρος του??
      Απ ότι φαίνεται δεν τα σηκώνει τα debate λόγω ανικανότητας να αντιπαρατεθεί με τους υπόλοιπους τελικά
      κρίμα πολύ λίγος ο Αμανατίδης….

  • ποιο debate αυτο που την προηγουμενη φορα μιλουσε καποιος ολη τηνωρα και οι δημοσιογραφοι ηταν θεατες. ευτσι ειναι τα debate. πολυ καλα εκανε και δεν πηγε αλλωστε οπως λεει και ο παρ;απανω οτι ηταν να ειπωθει την προεκλογικη περιοδο ειπωθηκε σε τοσα ΜΜΕ. τερμα τα παιχνδια

  • Πάντα στην αντιπολίτευση θα είσαι. Λίγα για τον επόμενο νικητή Αμανατιδη. Από την πρώτη μάλιστα. Σε λίγες μόλις ώρες θα φανεί.

  • Τι να συζήτησει? Μάθατε τα τελευταία ποσοστά που δίνουν τα gallop . Άνετα θα βγεί περιφερειάρχης , για αυτό και δεν ήρθε . Δεν υπήρχε λόγος να έρθει . Καλά δεν σας πέρασε από το μυαλό αυτό? Μάλλον είσασταν αφοσιωμένοι στα προβλήματα . Αφήστε θα τα λύσει ο Νέος Περιφερειάρχης.

      • χαχαχα .. Ονειρέψου . Την Δευτέρα αλλάζει η Περιφερειακή αρχή. Θα το δεις και θα το πιστέψεις και θα το καταπιείς κιόλας. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου . Δευτέρα πάλι εδώ να σου γνωστοποιήσω τα ποσοστά που έχω.

    • Ακόμα και έτσι να ήταν δεν δικαιολογείται η μη συμμετοχή του.Με αυτό προσβάλλει όλους του δυτ Μακεδόνες και προπάντως τους ψηφοφόρους του.

  • Σιγα να μην παει ο νικητης των εκλογών να πεσει και πάλι στα νυχια σας γιατι ειναι ανταρτης κλπ κλ

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ

    ΟΥΤΕ 15% ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑ ΓΙΩΡΓΙΑ

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕΣΩ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ 1990 ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ – ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3η ΦΟΡΑ 3η να περνας την ωρα σου στην αντιπολιτευση

  • ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

  • Τι εκανε την ωρα που εσεις λεγατε παλι τις αποψεις σας για τον αλλον αλλα οχι για εσας;

    Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Ενισχύουμε περιοχές και κλάδους που υποβαθμίστηκαν και βρέθηκαν στο περιθώριο
    https://kozan.gr/archives/506671

    Εσείς τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να ξανασυζητησει τα ιδια και τα ιδια ή να βλέπει τους πολίτες;

  • Λοιπον τρολακια του Κασαπίδη και της Ζεμπιλιαδου. Και ο Κουλης δεν πηγαινε σε ντιμπειτ (ektow to teleytaio) και εγινε 2 φορες Πρωθυπουργος. Και εκεινος φοβοταν; Oχι απλα οταν βλεπεις οτι απεναντι σου εχεις αλικιστες και ανηθρωπους που δνε θα συζητησουν για την ουσια αλλα γιατι κατεβηκε ο αμανατιδης και για καβαντζες και αλλα τι να πας και τι να συζηξτησεις. και δυο φορες που πηγε για μενα βλακεια εκανε. αντε γεια

    • Ωραίο επιχείρημα. Το έκανε και ο Μητσοτάκης. Τα χάλια της κυβέρνησης τα βλέπεις;;; Λάδι αγόρασες;;; και κάτι τελευταίο, αληθεύει ότι πίσω από αυτό το δεξιό φιασκο βρίσκεται ο Μαυρομματιδης;;;;

    • Ωραιο παράδειγμα μας εφερε!Ναι ο κουλης φοβόταν ντιμπέιτ Γιατί ολο με ραβασάκι τα λέει. Το ότι είναι πρωθυπουργός αυτο πραγματικά ΔΕΝ ξέρω πως έγινε.

  • Συγχαρητηρια κα Ζεμπελιαδου για το επίπεδο διαλογου που κομίζεται στην Περιφέρεια μας.

    Είναι εγγεγραμμένος στη ΝΔ. Δύστυχως οι έταιροι υποψήφιοι της ΝΔ κρίνονται ανεπαρκείς για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Μακεδονίας.

    Ο νυν με τις ιδεολήψιες του και ο αντάρτης με το παρέλθον του στην υπερκοστολογημένη ΑΝΚΟ δεν εγγύονται βελτίωση του επίπέδου διαβίωσης των Δημότων της Περιφερείας μας.

    Εχετε το καλύτερο πρόγραμμα και στελέχη στον συνδυασμό σας και θα σας τιμήσω με την ψήφο μας.

  • Πληρωμένα φερέφωνα

    1ον Γιατί ο απερχόμενος δεν εμφανίστηκε σε κανένα debate τα τελευταία 14 χρόνια?

    2ον Να εμφανιστεί που και σε ποιους ο κ. Αμανατίδης?Σε ένα κανάλι που δεν τήρησε κανέναν κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στο προηγούμενο debate?

    3oν Ποιος έχρισε το συγκεκριμμένο κανάλι ρυθμιστή των πολιτικών συνεντεύξεων και των debate? Η ΕΡΤ είναι?

    4ον Γιατί ο απερχόμενος έθεσε ως όρο την απομάκρυνση του κ. Τσιαρτσιανίδη από το πάνελ της τηλεόρασης του FLASH για να συμμετάσχει στο debate?

    5oν Nα εμφανιστεί και να πει τι ο κύριος Αμανατίδης? Ότι λέει καθημερινά με τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο? Μην ανησυχείτε. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά και το πρόγραμμα και τις απαντήσεις στη συκοφαντική εκστρατεία ορισμένων.
    Άλλωστε συμμετείχε ήδη σε 2 debate.Τι παραπάνω να πει?

  • Κ. Ζεμπιλιάδου αν βγείτε τρίτη μην αποχωρήσετε. Την επόμενη πενταετία πάλι. Ίσως και τη μεθεπόμενη.

  • ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙ ΕΣΥ.ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ…
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ¨ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ¨)…..
    ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ, ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ. ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

    • Τι να κάνει η Γεωργία φίλε. Ας είχε 750.χιλιάδες καταθέσεις όπως οι Αμανατίδηδες αυτού του τόπου και τις πλάτες της ΝΔ να δεις τι καλά θα σκούπιζε

  • Στηρίξτε και τους 13 περιφερειαρχες της ΝΔ, είτε κομματικούς είτε αντάρτες, να δειτε την αλαζονεία του πρωθυπουργού να χτυπάει κόκκινο. Με τις υγείες σας αν βλέπετε μόνο το κόμμα σας και όχι τον τόπο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.