kozan.gr: Σωκράτης Φάμελλος από την Κοζάνη: “Κασαπίδης & Αμανατίδης δε βοήθησαν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Δεν άρθρωσαν ούτε αυτοδιοικητικό, ούτε κοινοβουλευτικό λόγο. Πιστεύουμε ότι η λύση της Γ. Ζεμπιλιάδου είναι η μοναδική λύση για ένα προοδευτικό μέλλον. Η Γ. Ζεμπιλιάδου έχει αποδείξει ότι έχει μια συνέπεια ” (Βίντεο)

6 Οκτωβρίου 2023
20:36

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε λίγο πριν την κεντρική εκδήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γ. Ζεμπιλιάδου, το βράδυ της Παρασκευής 6/10, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Κασαπίδης & Αμανατίδης δε βοήθησαν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Δεν άρθρωσαν ούτε αυτοδιοικητικό, ούτε κοινοβουλευτικό λόγο. Πιστεύουμε ότι η λύση της Γ. Ζεμπιλιάδου είναι η μοναδική λύση για ένα προοδευτικό μέλλον. Η Γ. Ζεμπιλιάδου έχει αποδείξει ότι έχει μια συνέπεια “.

9 σχόλια

  • Πρόεδρε η παρουσία σου σήμερα θα είναι από τις επιλογές που θα μετανιώσεις… Μιλάμε η παρουσία σου θεωρητικά υποστηρίζει το χοντροπετσωμένο και βολεμένο κακό ΠΑΣΟΚ.. Οι μαινδανοι (Βατάλης, Γαβριηλιδης κ.α. είναι στον φυσικό τους χώρο)….

  • Έλεος

    Σας εχει σουρει τα χιλια μυρια και δεν ηταν ικανος ενας να βαλει απο Ζαιους ;;;

    Εκεινος ο Καρυμπας 5 χρονια επερνε μισθους που δεν ξαναειδε στη ζωη του , τωρα γαργαρα

  • Καλή είναι, αλλά ανήκει σε ένα κόμμα με κακό παρελθόν και παρόν ..γι αυτό και δεν θα ψηφιστεί από μια μερίδα πολιτων

  • Η τολμηρή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της Ζεμπιλιάδου έχει πολιτικό περιεχόμενο και δείχνει τον δρόμο για την ανατροπή της δεξιάς. Η αρνητική στάση του Ανδρουλάκη στο θέμα των συνεργασιών πρέπει να αλλάξει για το καλό της χώρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.