Γκαμπράνη Ειρήνη – Υποψήφια Δήμαρχος Βελβεντού με την Λαϊκή Συσπείρωση

6 Οκτωβρίου 2023
21:02

Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα ότι μπορούμε να πάμε αλλιώς. Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια.

Κάνουμε στην άκρη όλα τα διλλήματα με τα  οποία προσπαθούν να εγκλωβίσουν την ψήφο του κόσμου, με επιχειρήματα όπως για το καλό του τόπου, για την αλλαγή , για να πάμε μπροστά, κ.α.

Το μοναδικό πραγματικά δίλλημα είναι πόσοι εκλεγμένοι αγωνιστές την επόμενη ημέρα θα είναι στο πλευρό του λαού και τις διεκδικήσεις του και όχι πόσοι θα χειροκροτούν και θα εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που μαυρίζει τις ζωές μας, πολιτική που εφάρμοσε με απόλυτη συνέπεια η σημερινή δημοτική αρχή.

Όλοι γνωριζόμαστε, ξέρετε ποιοι αγωνίστηκαν και αντιπαρατέθηκαν με την δημοτική αρχή για τις ανάγκες των πολλών και ποιοι έβαλαν πλάτη, όπως ίδιοι λένε, για να υλοποιηθεί το σχέδιο της δημοτικής αρχής. Τώρα προεκλογικά στην λογική «περασμένα –ξεχασμένα» διεκδικούν και πάλι την ψήφο των κατοίκων του Βελβεντού.

Στις 8 Οκτώβρη δυναμώνουμε την Λαϊκή Συσπείρωση , δίνουμε δύναμη στην δύναμη μας γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Γυρνάμε την πλάτη στους επίδοξους σωτήρες και σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.

Με εμπιστοσύνη στην δύναμη του λαού δυναμώνουμε την πάλη για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.