kozan.gr: Γεμάτη η Αίθουσα Τέχνης, το βράδυ της Παρασκευής 6/10, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση – ομιλία του Υπ. Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Οκτωβρίου 2023
21:35

Γεμάτη η Αίθουσα Τέχνης, το βράδυ της Παρασκευής 6/10, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση – ομιλία του Υπ. Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.

 

16 σχόλια

    • Για χαλάρωσε λίγο…Ούτε τους μισούς δεν είχε ο Κοκκαλιάρης…Και στις 2 βρεθηκα ο ιδιος εκει…Μη λέμε ότι να ναι…

    • Πόσους υποψηφίους έχει ο Κοκκαλιάρης 250?Ο Κωνσταντινίδης σε δασκάλεψε να λες αυτές τις μπούρδες?Παραβρέθηκα και στις 2 εκδηλώσεις.Συμπάθα με , αλλά τον μισό κόσμο είχατε χθες.

  • Ήταν η πιο μεγαλη προεκλογική συγκέντρωση . Η αίθουσα ήταν Τίγκα και με εκατοντάδες όρθιους. Από την Κυριακή ξηλώνεται από την καρέκλα εξυπηρέτησης του εαυτού του και της διαχρονικής κλίκας του ο Μαλουτας .
    Δύσκολο έργο περιμένει το Γιάννη κοκαλιάρη για να συνεφέρει τον κατεστραμμένο δήμο Κοζανης αλλά θα τα καταφέρει μαζί με τους άξιους συνεργάτες του και το τη στήριξη του λαού.!

  • Ο Αμανατίδης είχε 2 φορές περισσότερο κόσμο. Ήμουν και στις 2.
    Η συγκέντρωση ήταν πολύ καλή αλλά δε βούλιαξε όπως ο Αμανατίδης που είχε περισσότερο από τον Μητσοτακη όταν ήρθε πριν μερικούς μήνες.
    Πάμε 2η Κυριακή και κερδίζουμε!

  • Η αίθουσα χωράει 600 άτομα όντως ήταν γεμάτη όμως η καρέκλες που είναι στη μέση ήταν άδειες άλλωστε 230 υποψήφιοι απο 3 άτομα ο καθένας γεμησε η αιθουσα

  • Θα τον ψήφιζα, αλλά όταν είδα άτομα που ήταν αντιδήμαρχοι παλαιότερα και ξέρω ότι έχουν καταχρεωσει τον δήμο Ελλησπόντου!! Θα το σκεφτώ παρά πολύ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.