kozan.gr: Παρουσία του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6/10 η συζήτηση που διοργάνωσε ο συνδυασμός “Πορεία Δημιουργία” του Υπ. Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, με θέμα την κινητικότητα και προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ στην Δυτική Μακεδονία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Οκτωβρίου 2023
21:23

Παρουσία του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6/10 η συζήτηση που διοργάνωσε ο συνδυασμός “Πορεία Δημιουργία” του Υπ. Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, με θέμα την κινητικότητα και προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ στην Δυτική Μακεδονία.

 

12 σχόλια

  • Θέμα “κινητικότητα και προσβασιμοτητα στη δυτική Μακεδονία” και δη στην Κοζάνη. Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Βγήκε καμία βόλτα στην Κοζάνη ο ευρωβουλευτής; Ήρθε μήπως και στην Πτολεμαΐδα να δει τα τραπεζοκαθισματα μέσα στις πλατείες, τους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Έχει και η υποκρισία τα όριά της.

  • Λυπαμαι όταν σε προεκλογικους καιρούς εκμεταλευονται τα κόμματα, άτομα με κινητικά προβληματα για συμφέρωντα των υποψηφίων τους. Μπροστά στις προσωπικές βλέψεις και στην νίκη τους κόμματος γίνονται απανθρωποι. Ο ευρωβουλευτής κ.Κυμπουροπουλος μπορούσε να έρθει μετά της εκλογές για να γίνει αυτή η συγκέντρωση.

    • Το προβλημα μαλλον τοχεις εσυ….Τι ειναι αυτα που γραφεις!
      Τι ειναι ο αλλος και τον εκμεταλλευονται,δηλαδη;
      Ντροπη μονο ντροπη, τιποτα αλλο δεν εχω να πω!
      Δεν ειναι ανθρωπος ο Κυμπουροπουλος να εχει αποψη; και να θελει να στηριξει τον οποιονδηποτε;

      • Καλό είναι να διαβάσεις τον ορισμό άτομα με κινητικά προβληματα, καθώς και της λέξεις εκμετάλλευση. Οι βουλευτές είναι άνθρωποι όμως δεν ψηφίζουν ούτε πάνε ενάντια στο κόμμα όταν αυτό τους προστάζει κάτι.

  • Κασαπίδη δεν σε σώζει ο κύριος Κυμπερόπουλος.Σαραντάρια μοίρασες αλλά 40% ποσοστό στην κάλπη δεν θα λάβεις.Πως τα καταφερες έτσι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.