prwtoselida


       

Στο Αθλητικό Κέντρο του ξενοδοχείου «Παντελίδης» ο Άρης για μίνι προετοιμασία

8 Οκτωβρίου 2023
08:31

Με προπόνηση πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Το πρωινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και αμυντική υποομαδική τακτική, ενώ το απογευματινό ενεργοποίηση και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησαν -και σήμερα- μέρος του προγράμματος.

Σήμερα, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  (προπόνηση πρωί και απόγευμα).

Πηγή Hotel Pantelidis Ptolemaida

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι