Έργο LIFE-IP CEI-Greece: Πρόσκληση σε Δωρεάν Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας, Κοζάνη, 18-20/10/23

10 Οκτωβρίου 2023
13:26
Κανένα σχόλιο

Το Πράσινο Ταμείο, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο «Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας», από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2023, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Έργου LIFE-IP CEI-Greece – LIFE18 IPE/GR/000013 «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα».

Το Έργο συντονίζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σε συνεργασία με 19 στρατηγικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων το Πράσινο Ταμείο και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. Απώτερο στόχο του LIFEIP CEIGreece αποτελεί η συμβολή στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων και της Εθνικής Στρατηγικής για την Κυκλική Οικονομία.

Το Εργαστήριο θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, 16:30-21:00 και στις 19 και 20 Οκτωβρίου, 09:00-15:30, στο πλαίσιο του οποίου θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, θα υλοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις και θα παρουσιαστούν παραδείγματα από τους εταίρους του Έργου.

Η συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις είναι δωρεάν. Ωστόσο για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHDvm2m0oE26mqZoK6eSNFKm-oIiXfbzneLgpbO99odIbo8Q/viewform

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.        

Tο πρόγραμμα ομιλιών

 

Για την καλύτερη στόχευση του περιεχομένου του Εργαστηρίου, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημιουργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο, με στόχο την καταγραφή των απόψεων, των αναγκών κατάρτισης και του επιπέδου γνώσεων των υποψήφιων εκπαιδευόμενων σε θέματα κυκλικής οικονομίας, ώστε να προσαρμοστεί το υλικό σύμφωνα και με τις απαντήσεις. Η συμπλήρωσή του γίνεται ηλεκτρονικά και απαιτεί λίγα λεπτά από το χρόνο σας: https://shorturl.at/KLOZ4

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.