Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

10 Οκτωβρίου 2023
13:27

 

Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ εκ νέου δημοτική αρχή, με ποσοστό  86,49%. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης των πολιτών της Εορδαίας και αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε την προηγούμενη τετραετία.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι  με τον ίδιο ζήλο,  θεωρώντας πως η ισχυρή εντολή ενότητας των κατοίκων της Εορδαίας πρέπει να διαφυλαχθεί ως κατάκτηση, καθώς και ως το απαραίτητο συστατικό ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους 204 ανθρώπους, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, τόσο για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου όσο και αυτό του Προέδρου ή του συμβούλου των Δημοτικών Κοινοτήτων. Όλοι αποτελούμε μέλη μιας ομάδας με χαρακτηριστικά οικογένειας και κάναμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μία και κάθε ένα προσωπικά από όλους αυτούς τους καταξιωμένους ανθρώπους που τόλμησαν και που μου έκαναν την τιμή να είναι συνοδοιπόροι και πρωτεργάτες της προσπάθειας.

Τέλος δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους πολίτες της Εορδαίας για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και την ύψιστη τιμή που μου έκαναν, να με εκλέξουν για δεύτερη θητεία στη θέση του Δημάρχου αναθέτοντας μου μεγάλη ευθύνη, στην οποία οφείλω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό.

 Σας ευχαριστώ όλους  θερμά !!

4 σχόλια

  • Δήμαρχε συγχαρητήρια. Κανεις όμως ένα λάθος, το αποτέλεσμα δεν είναι απόδειξη τις εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά συγκυρίας. Έχεις 5 χρόνια να αποδείξεις ότι άξιζες την εκλογή. Μάθε από την προηγούμενη σου θητεία και κάνε τα καλύτερα στην νέα θητεία.

  • τι ευχαριστεις μας δουλευεις κιολας;αφου μονος σου ησουν και πηρες αυτο το ποσοστο,ας ειχες αντιπαλο ικανο και τοτε θα τα λεγαμε,α και κατι ακομα φτανουν πια οι βαρυγδουπες εξαγγελειες σου καιρος να κανεις και εργα ουσιας οχι βιτρινας αλλωστε δεν προκειτε να μας ξαναγελασεις

  • Δήμαρχε στη νέα σου θητεία, εύχομαι να κάνεις τα τόσα πολλά που μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν τα πρώτα 4,5 χρόνια. Παρόλα τα πολλά άτομα, έχεις επίσης ένα εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο με χαμηλή ποιότητα ανθρώπων. Μετριότητες και αμόρφωτοι, δυστυχώς αποτελούν το 95% των εκλεγμένων σου δημοτικών συμβούλων. Προσπάθησε να επιλέξεις σωστούς συνεργάτες στις σωστές θέσεις, για να κάνει το κάτι παραπάνω ο Δήμος Εορδαίας.

  • Πεμπτη αθλητικη σεζον και η Εορδαια χωρις ΔΑΚ. Ο ερασιτεχνικος ομαδικος αθλητισμος φθινει καθημερινα και τα τμηματα των συλλογων κλεινουν το ένα μετα το άλλο. Τα παιδια μας (μαθητουδια) δηλ. περνουν στο περιθωριο όταν οι νεοι είναι το μελλον του τοπου.

    Προσηλωση του στοχου με τον ιδιο ζηλο είναι ΑΚΥΡΗ ΕΝΝΟΙΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.