prwtoselida


       

Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr: Γεμάτο σκουπίδια στο παρκάκι απέναντι από το 2ο γυμνάσιο Κοζάνης από ασυνείδητους συμπολίτες μας (Φωτογραφίες)

11 Οκτωβρίου 2023
16:29

 

Γεμάτο σκουπίδια στο παρκάκι απέναντι από το 2ο γυμνάσιο Κοζάνης από ασυνείδητους συμπολίτες μας

 

5 σχόλια

  • Τις φθορές και τα σκουπίδια τις έχουν προκαλέσει συστηματικά παιδιά 12-15 ετών, όσο περίεργο και αν ακούγεται, με τις ευλογίες των γονιών τους, που καθημερινά κάθονται επί ώρες στα παγκάκια και “καμαρώνουν” τα βλαστάρια τους, χωρίς την παραμικρή επίπληξη για να συνετιστούν. Κατά τα άλλα , η νέα γενιά είναι η ελπίδα του τόπου! Αλλά με τέτοιους γονείς…χαμένη υπόθεση!

    • Μήπως Ποτίζουν και τα χόρτα στο πεζοδρόμιο επίτηδες.
      Μάλλον η δημοτική αστυνομία θέλει ξήλωμα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης στην Κοζάνη δεν κάνουν τίποτα απολύτως.

      • Οι γονείς πρέπει να μάθουν στα παιδιά τους τι σημαίνει δημόσια περιουσία και ποιος πληρώνει την καταστροφή της, και όχι ότι για όλα φταίει ο δήμος/το δημόσιο/η δημοτική αστυνομία. Εδώ μιλάμε για καθημερινούς βανδαλισμούς από ανήλικα με τις “ευλογίες” των γονιών τους και η κυρά Τασία λέει φταίει η δημοτική αστυνομία. Τι να το κάνει η δημοτική αστυνομία κυρία μου το χουλιγκανάκι που έχεις αναθρέψει? Να το βάλει πιπέρι στο στόμα?

  • ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΥΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

    ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι