prwtoselida


       

Άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας, των φορτηγών οχημάτων με μεικτό βάρος από τρεισήμισι (3,5) τόνους έως σαράντα (40) τόνους στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Oι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

11 Οκτωβρίου 2023
17:03

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται, μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης:

 

Α) Η άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας, των φορτηγών οχημάτων με μεικτό βάρος από τρεισήμισι (3,5) τόνους έως σαράντα (40) τόνους στην Εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων).

Β) Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με μεικτό βάρος άνω των σαράντα (40) τόνων στην Εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων), με την κυκλοφορία των εν λόγω οχημάτων να διεξάγεται, ακολουθώντας ένα εκ των κάτωθι ενδεικτικώς αναφερόμενων δρομολογίων:

  1. Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ. για Κοζάνη, μέσω του αυτοκινητοδρόμου (Ε92) για Τρίκαλα-Καλαμπάκα, Εθνική Οδός Τρικάλων – Γρεβενών, Εγνατία Οδό προς Κοζάνη και αντιστρόφως.

  1. Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ. για Κοζάνη, μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, Ελασσόνας, Δεσκάτης, Γρεβενών, Εγνατίας Οδού για Κοζάνη και αντιστρόφως.

  1. Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ. για Κοζάνη, μέσω ΠΑΘΕ (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και από κόμβο με Εγνατία Οδό (Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού) προς Βέροια και Κοζάνη και αντιστρόφως.

  1. Τα οχήματα με μέγιστο ύψος τεσσάρων (4) μέτρων, από το 30ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας (διασταύρωση Αυλών)-Αυλές-Γούλες-Ρύμνιο και αντιστρόφως.

  1. Από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη, μέσω της διασταύρωσης Τριγωνικού (39ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας)-Ρύμνιο-Γέφυρα Ρυμνίου.

  1. Οι οδηγοί όλων των οχημάτων που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης-Ρυμνίου και αντιστρόφως, δύναται να επιλέγουν τις κάτωθι διαδρομές:

  • Επαρχιακή Οδός Ρυμνίου– Αιανής ,Αιανή-Δημοτική Οδός Αγίου Αθανασίου, Δημοτική Οδός Αιανού, Επαρχ. Οδός Κοζάνης-Αιανής-Κυκλικός Κόμβος εισόδου πόλεως Κοζάνης- Βατερό- Ενωτική Οδός ή Εγνατία Οδός και αντιστρόφως.
  • Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά- Διασταύρωση Καρυδίτσας και αντιστρόφως .
  • Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά-Επαρχιακή Οδό Σπάρτου-Διασταύρωσης Βαθυλάκκου (13ο χλμ. Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας) και αντιστρόφως.

 Γ)  Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος, στις οδούς εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ρυμνίου, Αιανής και Λευκοπηγής, που διέρχονται τα οχήματα σύμφωνα με τα ενδεικτικώς αναφερόμενα 4Ο και 6ο δρομολόγια της ανωτέρω (Β) παραγράφου.

Δ)  Για τα οχήματα με μεικτό βάρος άνω των τρεισήμισι (3,5) τόνων ορίζεται ως ελάχιστη μεταξύ τους απόσταση το διάστημα των εκατό (100) μέτρων, η οποία θα υποδεικνύεται στους οδηγούς με κατάλληλη σήμανση.

Ε) Ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων καθώς και επί της Γέφυρας Ρυμνίου, ορίζεται τα 40 χλμ/ώρα.

ΣΤ) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα, χωρίς τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών.

Ζ) Η διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα έχει ισχύ από σήμερα (11-10-2023) και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

25 σχόλια

  • ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ,
    ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!

    • ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΩΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ … ΜΟΝΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

      • Αυτό που γράφεις είναι μια βλακεία.Προτιμουσες δηλ. να γινόταν κάτι.Πολυ καλά έκανε ο κ Κασαπιδης η ο κάθε Κασαπιδης.

  • Εσυ που συγχαιρεις, να περάσεις με λεωφορείο
    από τη γεφυρα κι όχι με ποδήλατο.
    εκτός αν έβγαλες φτερά,δεξιουλικο,ατιμούλικο,εσύ,
    να χαρώ εγώ.

  • Όταν ένα τόσο σημαντικό για τον τόπο και την ασφάλεια των πολιτών ολοκληρώνεται και παραδίδεται 3 ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές επιλογής Περιφερειάρχη, πόσο αξιόπιστο είναι;
    Θερμή παράκληση ο επόμενος Περιφερειάρχης (όποιος και αν είναι αυτός) να ξαναδεί άμεσα το θέμα!
    Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, κυριολεκτικά!

  • πειτε μας ποιος εβαλε υπογραφη να ανοιξει η γεφυρα, να ξερουμε ποιον να ψαξουμε αν συμβει κατι….

    κ το κοζαν μας λεει κανουμε κ πολλα σχολια κ γρηγορα κιολας…

  • Γέφυρα 50 ετών + + +
    Τώρα αν με αυτές τις επισκευές – προσθήκες η γέφυρα είναι σε κατάσταση να δέχεται τόσο βάρος και να είναι ασφαλής όπως μας λένε ο θεός να βάλει το χέρι του…..!!!!! Και όπως αναφέρεται σε προηγούμενο σχόλιο θέλουμε να ξέρουμε ποιος/οι έχει/έχουν βάλει υπογραφή……. Ω μη γένοιτο και συμβεί κάτι………….!!!!!!!!!!!!

  • Η γέφυρα δεν έχει ελεγχθεί στο σύνολό της για να λέμε ότι πλέον είναι έτοιμη να δεχθεί μεγάλα φορτηγά.
    Ό,τι έγινε, έγινε τα μάτια του κόσμου και μόνο!
    Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και …Άγιος ο Θεός…

  • Και ναί λοιπόν ανανέωνεται τελικά η θητεία του Κασαπίδη.
    Κάτι πού έγινε αντιληπτό μάλλον για αυτό και το σποτάκι, καί ανακοινώσεις κάθε μέρα.
    Οπότε το τελευταίο όπλο είναι τα πολλά σχόλια στο ίντερνετ, τα λάικ και τα κοροιδευτικά χαμόγελα, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, υπάρχει τρομερά μεγάλη έξαρση αν το παρατηρήσατε.
    Είναι ουσιαστικά σαν το ετοιμοθάνατο γέρικο λιοντάρι που έπεσαν τα δόντια του και η πλούσια χαίτη του, και πλέον δεν προκαλεί φόβο αλλά οίκτο.
    Ουσιαστικά όλο αυτό είναι και ασυνείδητα βέβαια, παραδοχή ήττας.
    Οι λόγοι της ήττας χμμμμμ.

    • Νομίζω πως δεν είναι αυτά μόνο που αναφέρεις!
      Αρχικά η εκστρατεία άρχισε πολύ λάθος, με την άποψη στούς ψηφοφόρους πώς ο Αμανατίδης θα έβγαινε απο την 1η Κυριακή κάτι που δεν συνέβη και είχε σαν αποτέλεσμα να τεθούν μεγάλα ερωτηματικά, ως πρός την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στο προσωπό του.
      Επίσης τα εκατοντάδες σχόλια εναντίον του Κασαπίδη δεν έπιασαν τόπο καθώς ξεπέρασε το 30% στις εκλογές, ειδικότερα πιστεύω πως έγιναν μπούμερανγκ και τελικά λειτούργησαν και θα λειτουργήσουν υπέρ του καθώς φάνηκε ότι πολιορκείται και ο κόσμος κατα κάποιον τρόπο με την ψήφο του τον υπερασπίστηκε.

    • ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ!
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΝΤΩΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΦΟΒΟ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΟΒΑΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

    • Ναί το σποτάκι έδειξε ουσιαστικά την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο ο Αμανατίδης, με επιφύλαξη θα το πω παραδοχή ήττας, βασικά έδειξε το σποτάκι ότι τελικά ο Αμανατίδης και τα στελέχη του δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο σε όλη την προεκλογική περίοδο, απλά το πολύ μεγάλο λάθος ήταν ότι έλεγαν ότι θα βγούν απο την 1ή Κυριακή, και όσο ναναι αυτό επηρέασε γιατί τώρα λέει ο κόσμος “Εσείς μας λέγατε θα βγείτε απο την 1η Κυριακή, μας κοροιδεύατε; μήπως θα μας ξανακοροιδέψετε; και ότι υπόσχεστε δεν πρόκειται να γίνει;”

      • Ρε παιδιά τι λέτε; τα πιστεύετε; είναι ασυνάρτητα.
        Ο Αμανατίδης θα είναι επόμενος Περιφερειάρχης το ξέρουν και στην Αθήνα. Ο Μητσοτάκης έριξε λευκή πετσέτα.

    • Κατανα;Κανεις μπαμ από χιλιόμετρα.Δεν βαρέθηκες να γράφεις;

      Δεν θα κουραστώ να στο λέω μέχρι να το εμπεδώσεις!!!

      ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ!!!!

  • Για το ανοιγμα της γεφυρας (σιγουρα προσωρινα) δεν θα γινει κανενας εξάψαλμος ; κανένας αγιασμός να έρθει όλο το Υπουργικό Συμβούλιο ν α τιμήσει τον Ροδόνερο που μας έσκισε 4 χρόνια με την ανικανότητα του;

  • Το ότι η γέφυρα είναι ολη ένα ζιγκ Ζαγκ ότι φαίνεται με γυμνό μάτι ότι είναι υπό κατάρρευση χωρίς να στο πει ειδικός,αυτό λέει πολλά…μια ζωή ημίμετρα μέχρι να θρηνησουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι