Στην 11η θέση και εκλόγιμη στην περίπτωση που εκλεγεί Περιφερειάρχης ο Γ. Κασαπίδης, είναι βάσει αποτελεσμάτων Πρωτοδικείου ο Γιώργος Μαργαρίτης κι όχι ο Μενέλαος Μακρυγιάννης όπως εμφανίζεται στα ανεπίσημα αποτελέσματα του site της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

12 Οκτωβρίου 2023
21:33

Στην 11η θέση και εκλόγιμη στην περίπτωση που εκλεγεί Περιφερειάρχης ο Γ. Κασαπίδης, είναι βάσει αποτελεσμάτων Πρωτοδικείου ο Γιώργος Μαργαρίτης κι όχι ο Μενέλαος Μακρυγιάννης όπως εμφανίζεται στα ανεπίσημα αποτελέσματα του site της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαργαρίτης συγκέντρωσε 2018 ψήφους έναντι 1977 του Μενέλαου Μακρυγιάννη.

 

 

 

21 σχόλια

  • Σιγά την απώλεια και οι δυο Μαργαρίτης και Μακρυγιάννης. Σιγά την πρωτοπορία. Τετριμμένοι και αναποτελεσματικοί.

  • 4 έδρες με τον εαυτό του. Όλοι οι άλλοι εκτός.Γεμισατε τον κόσμο με τοξικότητα.Ανεβαζετε βίντεο του Αμανατιδη που απαντά σε υποθετικές ερωτήσεις. Καλυρτα που δεν βγήκε βουλευτής για να τον έχουμε Περιφερειαρχη.

  • Ευτυχώς, να τελειώνουμε με το ύφος χιλίων καρδιναλίων κάποιων που κάποτε ονειρεύονταν και βουλευτιλίκια…

  • Ό Γιώργος Αμανατίδης όποιος είδε, ή δεί,την συνέντευξη του,στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη στον Αντέννα όπου λέει σέ ερώτηση,αν είχε εκλεγεί για δεύτερη φορά βουλευτής,, θά παρέδιδε την βουλευτική έδρα,και θά ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας; Η απάντηση ήταν, ΟΧΙ. Και όταν ρωτήθηκε για δεύτερη φορά,εάν θά στήριζε την επιλογή τού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ,στο πρόσωπο του κυρίου Κασαπιδη ή απάντηση ήταν, ΝΑΙ!!!! Τά συμπεράσματα δικά σας….

    • ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ!!!

      ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ!!!

  • Από τον Κασαπιδη διαμαρτύρονται γιατί ο Αμανατίδης έβαλε για Περιφέρεια ή αν έβγαινε βουλευτής δεν θα βαζε.
    Γιατί δεν κοιτούν τα του οίκου τους
    Κατανας είπα ξειπα κωλοτουμπα γελούν όλοι μαζί του…δείτε πόσους ψήφους πήρε…καμαρώνει πιο πολύ κι από τον Κασαπιδη εξω
    Κοσματοπουλος…ο δωδεκάθεος!!
    Γελοιοτητες!!!!
    Κρίμα τα σοβαρά άτομα που πήραν τόσους ψήφους χάριν της προσωπικότητάς τους.

  • Αν ο Αμανατίδης είχε γίνει περιφερειάρχης τέσσερα χρόνια πριν και δεν έχανε το χρίσμα από τον Μητσοτάκη που ήθελε να ξεφορτωθεί τον Κασαπιδη από την κοινοβουλευτική ομάδα η περιφέρεια δεν θα είχε τα χάλια που έχει σήμερα! Καιρός να διορθωθεί αυτό το λάθος

  • Έδωσε αγώνα υπέρ Ελευθερίου ο Μακρυγιάννης περιμένοντας ανταπόδοση σε στήριξη. Δεν ήξερε δεν ρώταγε; Από την ιστορία Ζάκη-Κακαφίκα που τον έβγαλαν δήμαρχο την πρώτη φορά δεν διδάχτηκε τίποτα; Ας πρόσεχε. Έτσι και αλλιώς και πολύ του ήταν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.