Γιώργος Κασαπίδης: “Την Κυριακή λέμε όχι στα συμφέροντα που σχεδιάζουν το μέλλον του τόπου μας χωρίς εμάς”

13 Οκτωβρίου 2023
18:56
Την Κυριακή λέμε όχι στα συμφέροντα που σχεδιάζουν το μέλλον του τόπου μας χωρίς εμάς.
🗳 Ψηφίζουμε_
➡️ «Πορεία Δημιουργίας»
➡️ για τη Δυτική Μακεδονία και Γιώργο Κασαπίδη!
Κλικ εδώ για να δείτε το σποτάκι από την προσωπική σελίδα του συνδυασμού

56 σχόλια

  • Έτσι ειναι για αυτο και στηρίζουμε Κασαπίδη
    Τα δήθεν «καλό του τόπου» που επικαλείται ο Αμανατιδης ειναι μάλλον ενας μανδύας για αλλα πραγματα

  • Η επίσημη ανακοίνωση του Χ. Κάτανα για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: “Δυστυχώς η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε!” (Βίντεο)

    https://kozan.gr/archives/436324

    • Ε ρε ζορια με τον Κατανα!!!!!Εσεις του Αμανατιδη δεν κανατε παρελαση απο το γραφειο του?;?;?;Μας λενε ψεμματα οι ανθρωποι του?;?;?; ο πρωην προεδρος της ΔΕΕΠ,ο πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ,η πολιτευτης Βοιου της ΝΔ,μονιμοι θαμωνες!!!!!Αλλα ελπιζατε οτι θα ερχοταν μαζι σας,τοτε θα ηταν καλος!!!Ρε αει σαπερα και πιο περα!!!!!!

      • Ο/Η Κατανα ζοριστηκες γιατι ο Αμανατιδης δεν ζητησε; Δεν σε ηθελε ολος ο συνδυασμος!!! λέει:

        Ποτέ ο Αμανατίδης δεν προτεινο τον Κατανα. ΠΟΤΕ

      • Επειδή η αλήθεια ποναει για το ποσο αποτυχημενο θεωρούσε ο Κατανας τον Κασαπίδη δεστε το παρακάτω (προσέξτε αν ειστε κελεγμένοι με Κασαπίδη μην το δείτε θα στενοχωρηθείτε).

        https://youtu.be/WhdxaLFsM-M

        Εδω φαίνεται ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Να σταματήσουμε τον Αμανατίδη να διατηρήσουμε τις καρέκλες μας.
        Ευτυχως ο κοσμος δεν τρώει κουτοχορτο.

      • Χαχαχαχα Κατανα παλι γράφεις;Ποιοι έκαναν παρέλαση ρε ονειροπαρμένε;Εσυ με 2 παιδακια ήσουν στο γραφείο.Σιγά μην σε επισκέφτηκε και ο Πούτιν.

  • Πόσο επίκαιρο πραγματικά είναι το εύστοχο άρθρο του Γιάννη Στρατάκη για τον κ. Κασαπίδη με τίτλο “O Εικονικός Κόσμος του Περιφερειάρχη κου Κασαπίδη!” όπου αναγράφει …

    Έμπλεος ο Αυτοδιοικητικός πολιτικός βίος του κου Κασαπίδη με εμμονές, ψευδαισθήσεις, μεγαλοϊδεατισμούς και ψευτολεονταρισμούς, ενώ δεν διστάζει να εκστομίζει αόριστες προσωπικές κατηγορίες που αποδεικνύονται φούμαρα στερούμενες κάθε σοβαρότητας προς όσες και όσους τολμούν να του ασκούν κριτική!…

    Ποιος άλλωστε μέσα σ’ ένα κρεσέντο ναρκισσισμού ενώπιον του Περ. Συμβουλίου, θα έκανε λόγο αυτοθαυμαζόμενος, για την περηφάνια που πρέπει να διακατέχει το Σώμα για τον Περιφερειάρχη του! Και αυτό είναι το λιγότερο ….απλά αναφέρεται ως παράδειγμα απώλειας του μέτρου.

    Δύο και πλέον χρόνια η Περιφερειακή Αρχή του κ. Κασαπίδη έχει καταγράψει ιστορία από την οποία είναι χρήσιμο ν΄ αντληθούν κάποια από τα κορυφαία γεγονότα που δίνουν το στίγμα της.

    Οι προσδοκίες πολλές από τον Πολιτικό Άνδρα που επί δεκαέξι (16) χρόνια εκπροσώπησε τον Νομό Κοζάνης στην Κεντρική Πολιτική σκηνή ως Βουλευτής.

    Αντί αυτών όμως, πλήθος αστοχιών, ψευδαισθήσεων, λαθών και κακοστημένων μεθοδεύσεων, που δεν δικαιολογούνται σ΄ ένα έμπειρο και οξυδερκή πολιτικό.

    https://neaflorina.gr/2021/11/giannis-stratakis-o-eikonikos-kosmos-toy-perifereiarchi-koy-kasapidi/

  • Συνδυασμός Ελπίδα: Σχέδιο Νόμου για την Απολιγνιτοποίηση – Γι’ ακόμη μια φορά μεθοδευμένα εκπρόθεσμος στη διαβούλευση ο Περιφερειάρχης

    https://kozan.gr/archives/373472

  • Δηλαδή κουβαλήθηκε στην περιοχή όλη η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Μητσοτάκης για να μας πείσετε ότι ο Αμανατίδη στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα! Πιο κωμικοτραγικό πεθαίνεις! Ξεστραβώσου ψηφοφόρε, ο τύπος σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου! Ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής! Επικίνδυνα άχρηστος!

  • Πλάκα μας κάνεις Γιώργο !
    Εσύ δεν κυκλοφορεις 4 χρονια αγκαζέ με επενδυτες υδρογονου ;
    Εσυ δεν ειχες στην εκθεση θεσσαλονικης περιπτερο που διαφήμιζε το Λευκό Δρακο και τους ιδιωτες επενδυτέες;

    Τώρα πλάκα μας κάνεις ή σοβαρομιλάς ;

    Άιντε απο κει καθε 3 και λιγο στις Βρυξέλλες για τα ιδιωτικα υδρογονα

    Αιντε
    2 και ξημερωσε

  • Την Κυριακή θα πας σπίτι σού ανύπαρκτε περιφερειάρχη που δεν έκανες τίποτα για την δυτική Μακεδονία ούτε ένα έργο επενδύσεων και δεν τρέπεσαι ξανά ζητάς την ψήφο τους λαού ουστ από εκεί

  • Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι! Έχετε διαλύσει την Δυτική Μακεδονία και θέλετε κ άλλο…να πάτε σπίτια σας μπας και δει προκοπή ο τόπος.

    • Πρόσεξε μη σπάσεις τα δόντια!!!Ο Αμανατίδης θα σου πληρώσει τον οδοντίατρο σε λίγες ώρες…Υπομονή και έρχεται…

  • Την Κυριακή θα πούμε 2 μεγάλα ΟΧΙ. Το πρώτο όχι αφορά στην παράταξη του κ. Κασαπίδη. Καιρός πια να ξεκουραστείς απ’την πολιτική.

  • Πραγματι την Κυριακη θα πουμε ενα μεγαλο Οχι στα τρολ σου και σε σενα για να μπορεσετε μετα ελευθερα να ταιζετε τις κοτουλες σας!

    Αιντε στο καλο 4,5 χρονια χορτασαμε μπαρουφολογια!

  • Γιώργο μου θέλω να σε ψηφίσω αλλά άκούω αυτά πού έλεγε ο Κάτανας ότι είσαι αποτυχημένος ανίκανος κ.λ.π και φοβάμαι.

      • MERRY CHRISTMAS XOXOXOXOXOXOXOXO

        η μονταζιερα σου εννοείς…Του Κάτανα είναι original άνευ μοντάζ…τα δικά σας κομμένα όπου θέλετε και όπως θέλετε…Άστο μεγάλε…Ο κόσμος δεν τρώει σανό…

        • Ψηφοφορε της φιλελευθερης παραταξης θα τους εμπιστευθεις?;?;χωρις προγραμμα,χωρις οραμα ,10 συμφεροντολογοι με επικεφαλης εναν πασοκο και με εναν επικεφαλης του παλι πρωην βουλευτη πασοκο?;:;?;Η αποφαση ειναι δικη σου …….

  • Θα σε ψήφιζα ειλικρινά, αλλά έχω να ανοίξω και να κλείσω το κοτέτσι με τις κοτούλες και να ποτίσω τις ντοματούλες.

  • κ.Κασαπίδη, τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, που δίνετε για αυτοκίνητα υδρογόνου, ποια ακριβώς συμφέροντα της περιοχής μας υπηρετούν; Στο καλό και να μας γράφετε!

  • Κύριε περιφερειάρχη οι κοτούλες που έβαλα όπως είπατε δεν συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου, σταμάτησαν να γεννάνε τους τελευταίους μήνες και θα ανέβει η ανεργία.
    Θα βγάλει η περιφέρεια κανένα πρόγραμμα kotoula pass να γλιτώσουμε από τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης;

  • Ελπίζω να σε ψηφίσουν τουλάχιστον αυτοί που τους έδωσες τα σαραντάρια και όπως είπες τα έδωσα εκεί που θα πιάσουν τόπο. Για να δούμε λοιπόν.

  • Ο απερχόμενος διάλεξε και το τραγούδι που θα χορέψει το βράδυ της Κυριακής και είναι το “Φεύγοντας να πάρεις οτι θες… μην ξεχάσεις να πάρεις τους εργατικούς και υπεύθυνους την Τρικαλινή της ΑΝΚΟ και τα ρουσφέτια του Λεουδη στην ΑΝΚΟ “

  • Κασαπιδη τη γκλίτσα μη ξεχάσεις να πάρεις καθώς θα φεύγεις….Κλείσε και τα φώτα σε παρακαλω!!!!

    Ευχαριστώ….

    Στο καλό και να μη μας γράφεις….

    Θελουμε να σε ξεχάσουμε γρήγορα….

  • Εγώ λυπάμαι γιατί μένουμε σε έναν νομό και μία πόλη με χίλια δυό προβλήματα και προσωπική μου άποψη είναι ότι και οι τέσσερις μονομάχοι δύο για Δήμο και δύο για Περιφέρεια είναι ανεπαρκέστατοι και προιονίζουν έναν ζοφερότατο μέλλον

  • Το βίντεο λέει ότι το πρόγραμμα υδρογόνου White Dragon είναι νεκρό. Τι γίνεται με το πρόγραμμα Green Hipo ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ από την Advent; Ο Κασαπίδης είπε ότι φέρνει πολλές καλές θέσεις εργασίας, μεγάλες εταιρείες και υψηλή τεχνολογία. Πότε ξεκινάει ή πρόκειται για άλλη μια αυταπάτη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.