kozan.gr: Δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη – Συγκίνηση & ικανοποίηση για το αποτέλεσμα – Η υποδοχή στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνης (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
20:13

 

Δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη. Συγκίνηση & ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Η υποδοχή στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνης.

 

8 σχόλια

  • Εντάξει ειμαστε Κασαπιδακια? Ενταξει ειμαστε!
    Ειναι που ησασταν βεβαιοι ολα τα τρολακια του Κασαπιδακου οτι θα ξαναβγαινατε με 50% οπως εγραφε εδω 4 χρονια ενα τρολακι.
    Θα εχετε 5 χρονια μπροστα σας να συνειδητοποιησετε οτι αυτα δεν περνανε και ο κοσμος πλεον τιμωρει την αλλαζονεια.
    Περαστικα λοιπον!

  • Συγχαρητήρια στον κύριο Αμανατίδη. Ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ την Δυτική Μακεδονία χωρίς να το βροντοφωναζει. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας επιτελούν κατάλαβαν ότι ότι τα κοστούμια είναι άδεια Δεν δουλεύουν μας δουλεύουν.Οι επαγγελματίες άεργοι ας πάνε σπίτια τους. Αστακός

  • Συγχαρητήρια στον κύριο Αμανατίδη. Ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ την Δυτική Μακεδονία χωρίς να το βροντοφωναζει. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας επιτελούς κατάλαβαν ότι όταν τα κοστούμια είναι άδεια Δεν δουλεύουν μας δουλεύουν.Οι επαγγελματίες άεργοι ας πάνε σπίτια τους. Αστακός

  • Ο κασαπιδης τι περιμενε δηλαδή;

    Έδωσε όλες τις αποζημιώσεις επί κοβιντ με φωτογραφικά κριτήρια και περίμενε οι μικρομεσαίοι να τον στηρίξουν;

    Έδωσε 40αρια ακόμη και σε αρτοποιούς που επί κοβιντ έγραψαν ρεκόρ κερδών

    Και έβγαλε απέξω πολλούς που ήταν κλειστοί.

    Κριτήρια ραμμένα και κομμένα όπως πρέπει.

    Α σε γνωστό υποστηρικτή του,γνωστό για την… φιλοξενία του, που τώρα τον πούλησε 3χ40 κάνει 120 αν δεν κάνω λάθος

    Καλά να πάθεις.

    Και επειδή είχε τη φήμη του καλού βουλευτή στην Ελλάδα άμα δεν κάνεις τίποτα σε θεωρούν πετυχημένο.

    Άντε τώρα στις επόμενες εκλογές να κατέβεις πάλι θα βγεις δεν έχω αμφιβολία.

    ποίμνιο υπάρχει πιστό και φανατισμένο.

    Δεν κοιτάει έργο, ότι πει το κόμμα.

    Δυστυχώς έτσι ψηφίζουν οι Έλληνες.

  • Τι βλέπω και ο κύριος Μόσχος εκεί; Άραγε ο κύριος Βόσδου είδε τους θερμούς εναγκαλιασμούς; Η κυρία Βρυζίδου τελικά με ποιόν από τους δύο υποψηφίους ήταν;Γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που βλέπω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.