prwtoselida


       

kozan.gr: Λίγο πριν το 50% της ενσωμάτωσης (σε 70 από 153 εκλογικά τμήματα), σαρωτική νίκη του Γιάννη Κοκκαλιάρη στο Δήμο Κοζάνης προμηνύουν τα αποτελέσματα

15 Οκτωβρίου 2023
20:19

Λίγο πριν το 50% της ενσωμάτωσης (σε 70 από 153 εκλογικά τμήματα), σαρωτική νίκη του Γιάννη Κοκκαλιάρη στο Δήμο Κοζάνης προμηνύουν τα αποτελέσματα.

 

8 σχόλια

  • Δεν κέρδισε ο Κόκα. Έχασε ο Μαλου
    Τεσπα…με Κόκα βλέπω πολλα καλά στο θέμα διασκέδασης. Φοβερές αποκρες (ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ….), κλαμπάκια, μπαράκια. μπουζουκαρες. Με τόσους που έχει στο συνδιασμο με προυπηρεσια σε πόρτα, μπάρμαν, ντι τζει, κονσομασιον το έχουμε το ατελείωτο πάρτι!!!

    Τουλαχιστον και αυτα είναι κατι παραπάνω από ότι έκανε η θα έκανε ο Μαλου…

    Σουρδοι και προκοπή έιναι ασύμβατα

  • Κανείς δεν ψήφισε κοκκαλιαρη για τις ικανότητες του.

    Ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά τον μαλουτα για την ανεπάρκεια του.

    Σε μια στοιχειωδώς σοβαρή κοινωνία που ψηφίζει με βάση το παραγόμενο έργο και όχι τυφλά κομματικά ο μαλουτας θα ήταν εκτός πολιτικής μετά την πρωτη επαφή μέντα κοινά κάπου αρχές του 1990 και ο δε κοκκαλιαρης δεν θα υπήρχε σαν πρόταση για δήμαρχος.

    Κάποιοι περίμεναν από τον μαλουτα να κάνει αυτά που επί 30 χρόνια δεν έκανε αυτός και η παράταξη του

    Όταν κάνεις φαγητό με μια συνταγή και βγαίνει αποτυχία το να επαναλαμβάνεις συνέχεια την ίδια συνταγή πάλι… αποτυχία θα έχεις.

    Τώρα αυτά για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που ψηφίζει είναι δύσκολα πράγματα.

    υπεύθυνοι για τις επιλογές μας είμαστε εμείς.

    Υπευθυνότητα είναι κάτι που ο Έλληνας δεν θέλει να ακούσει

    για τις επιλογές του φταίνε οι άλλοι που είναι υποχρεωμένοι να τον βολεψουν αλλιώς είναι κλέφτες και άχρηστοι

    50 χρόνια το ίδιο έργο

    Η μόνη γενιά που παραδίδει μια χειρότερη χώρα στα παιδιά της αφού ξεζουμισε κάθε οικονομικό πόρο για την πάρτι της.

    Οι σημερινοί 50ρηδες,60ρηδες και 70ρηδες

    αυτά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι