prwtoselida


       

kozan.gr: Οι αγκαλιές του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με την κόρη και τη σύζυγό του (Bίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
20:29

Οι αγκαλιές του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με την κόρη και τη σύζυγό του

15 σχόλια

  • Κασαπίδη, να πας για εξομολόγηση.
    Έχασες από την έπαρση και την αμαζονεια σου και μόνο.
    Ο Αμανατίδης μόνο με σένα αντίπαλο θα κέρδιζε.

  • εεεεε ρεεεε τα πολιτικά τσιμπουκια γύρω γύρω…..ουυυυυυ ρεεεεε βρομιάρηδες

    Συγχαρητήρια στον κ. Αμανατίδη και καλή δουλειά

  • Η πίεση του Μητσοτάκη
    Τα μηνύματα του Κωνσταντινίδη και γενικά η άγνοια της Αθήνας για την περιοχή ανέβασαν κι άλλο τον Αμανατίδη γιατί ο κόσμος πεισμωσε….Φυσικά η αλαζονεία τόσο του Κασαπιδη όσο και των αυλικών του η πρώτη αιτία!!!!
    Καλή επιτυχία και να πάρει μαθήματα μην έχουμε τα ιδια

    • Η σύνταξη Συριζαίων και πασοκικών παραγόντων πίσω απο τους λεγόμενους «ανταρτες» έφερε τα αποτελέσματα αυτά και σε εμάς και στις άλλες περιφέρειες.

  • Ένα πράγμα να ξέρουν όλοι τους.
    Και οι νυν και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι. Πως αν ο λαός θέλει, τους φέρνει όλους τούμπα.
    Γι’ αυτό να κανονίσουν πλέον όσοι αναλαμβάνουν και θα αναλαμβάνουν, να δουλέψουν και να προσφέρουν στον τόπο τους.
    Έτσι δεν θα χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ την επόμενη φορά για να ξαναβγούν. Αλλιώς θα έρθει και οι σειρά τους να γυρίσουν στα σπίτια τους.
    Αλλά δυστυχώς τους περισσότερους τους συνεπαίρνει το προσωπικό συμφέρον.

    • Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια μάλλον φοράνε “κοντομάνικα” και μας “δουλεύουν” όλους.
      Αλλά καιρος είναι να βάλουν τα μακρυμάνικα και να “σηκώσουν” τα μανίκια. Αλλιώς όταν ο λαός θέλει πραγματικά το καλό αυτού του τόπου και σηκώσει τα δικά του μανίκια, δεν αστειεύεται….

  • Παρ’ τον έναν χτύπα τον αλλον…. Είχαν μια σκασίλα για τόν τόπο και τους κατοίκους… πολύ μεγάλη!🤣🤣🤣🤣🤣

  • Αστακός. Πρώτο βήμα επιτέλους έφυγαν τα κενά κοστούμια. Μένει να δούμε αν θα δουλέψει ο κ Αμανατίδης γιατί είναι μονόδρομος ,έχει καλό παρελθόν γιατί όχι κ μέλλον.

  • Ο κασαπιδης έχασε πολύ από το πρόγραμμα της περιφέρειας που εισηγήθηκε και ενέκρινε κατά την πανδημία Όταν πήραν χρήματα επιχειρήσεις που δεν έπρεπε να πάρουν, έβαλε δηλαδή επιχειρήσεις κλειστές με μηδέν τζίρο στο ίδιο τσουβάλι με επιχειρήσεις που ήταν ανοικτές και δεν είχαν μείωση τζίρου. Επίσης την άλλη φορά το κόμμα να φροντίσει να ξέρει ποιους βάζει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και του εκάστοτε υποψηφίου.Δεν μπορεί να εισηγείται ανθρώπους κλέφτες και αμαρτωλούς μόνο και μόνο γιατί εχουν δικό τους κοινό που τους ακολουθεί. Αυτά τα λάθη πληρώνονται……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι