kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μια βαριά ήττα, ξεκάθαρα, προσωπική

16 Οκτωβρίου 2023
08:54
maloutas

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κοζάνης σε σχέση με αυτό της προηγούμενης Κυριακής αποδεικνύει πως ο αδύναμος κρίκος της “Ενότητας”, όπως επανειλημμένως είχε γράψει η στήλη, ήταν ο Λ. Μαλούτας. Η στήλη επιβεβαιώθηκε απόλυτα στ’ ότι όταν το “παιχνίδι” θα έφτανε στον απερχόμενο Δήμαρχο Κοζάνης, η ετυμηγορία των δημοτών θα ήταν αυτή που εν τέλει προέκυψε. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως ο Λ. Μαλούτας την προεκλογική περίοδο και λίγο νωρίτερα έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Άκουγε, συζητούσε και σε κάποιες περιπτώσεις αναγνώρισε λάθη και παραλείψεις. Δυστυχώς, για εκείνον, όπως αποδείχτηκε ήταν, ήδη, αργά για να περισώσει όλα αυτά που το προηγούμενο διάστημα, από έναν ανεξήγητο εγωισμό, αρνιόταν να παραδεχτεί. Άγνωστο παραμένει αν μετά από αυτή τη βαριά ήττα θα συνεχίσει να βρίσκεται, ως το τέλος της πενταετίας, στο “τιμόνι” της “Ενότητας εκπροσωπώντας την από το πόστο της αντιπολίτευσης ή θα επιλέξει, από νωρίς, το δρόμο της παραίτησης.

 

Η Χύτρα

47 σχόλια

  • Λαζο η αλλαζονεια ά σε εφαγε ….α και τα παλια βαρίδια τοθ ΠΑΣΟΚ που ειχες διπλα σου….βλεπε κατι παλιοσυνδικαλισταραδες….!!!

  • Δεν ξεχνώ τη στάση του για τον αντικαπνιστικό νόμο, όταν προεκλογικά το 2019 έβγαινε δημοσίως και έλεγε ότι δεν θα τον εφαρμόσει, για να πάρει τα ψηφαλάκια από τους καφετεριάδες και τους ταβερνιάριδες. Πρόκειται για έναν πολιτικάντη ολκής, που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πως θα εκλέγεται και τίποτα άλλο. Στο καλό…

  • Ποσο παραμυθι να σηκωσει ο τοπος αραγε ;
    Επι χρονια σο τιμονι του δημου και μονο υποσχεσεις ταχα ου 100 κλιματικά ουδετερες πολεις ταχα μου πρωταγωνιστές στην ευρωπη κι αλλα χαρουμενα

    και δουλεια μηδεν
    και ελεγχος – πιεση υπαλληλων μηδεν

    καλη συνταξη μπάρμπα Λάζο

  • Αχ Λάζο’μ Λάζο΄μ…

    Τι έπαθες Λάζο΄μ! Τι έπαθες!

    Τώρα πώς θα περνάς τη μέρας’;
    Τώρα πώς θα χάσεις το δερμάτινο σαλόνι του Δημάρχου και το μέγαρο της Πλατείας Νίκης 1;

    Έρμε Λάζο’μ…

  • Παίξαν το τελευταίο τους χαρτί με πολλους εκβιασμούς , ταξίματα για την πρωτη Κυριακή και προ παντων αλαζονεία όλη την προεκλογική περίοδο . Ο κοσμος μπορεί να αργεί αλλά δεν ξεχνά και τιμωρεί αυτους που τους ΜΑΥΡΙΣΑΝ το μάτι τους και την ψυχή τους.!!!

  • Μπάρμπα Λάζο στα έλεγα… Θα φας μαύρο και θα πάς στν άκρα… Τα στραγάλια σου τώρα και παρηγορήσου με τον Τζουμερκιώτη κλπ αναπολώντας τα παλιά … Ας πρόσεχες….

  • 28 χρόνια είχες στα πράγματα κι ήθελες κι άλλα 5, έλεος, κάποια στιγμή πρέπει να το καταλαβαίνετε και να φεύγετε με το κεφάλι ψηλά.

  • Σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έκανε δύο ήττες και την μια την κέρδισε λόγω της αυτοκτονικης τάσης του τόπου να ζεις
    Αυτό είναι το πραγματικό πολιτικό του ανάστημα ,που το σύστημα Κουκουλοπουλου δεν κατάφερε να τον περισώσει,παρά την στήριξη που του προσέφερε απλόχερα
    Απλά δεν εκσνε

  • Ο χειρότερος δήμαρχος της Κοζάνης. Με τους χειρότερους συνεργάτες. Ευτυχώς φεύγει. Αφήνοντας πίσω του όμως ένα απόλυτο τίποτα σε όλους τους τομείς. Προσπάθησαν και με τη συνεργασία κάποιων “Δημοσιογραφων” να ξεγελάσουν τον κόσμο. Στο καλό και να μας γράφουν

  • Τώρα να περάσει ο υπόλοιπος καιρός πριν μετακόμισε στην Αθήνα. Δεν συμφέρει το πήγαινε έλα γιατί τώρα θα τα πληρώνει ο ίδιος από την τσέπη του, που είναι ρηχή, και όχι ο δήμος.

  • Χαχαχα Που είσαι ρε Παλάσκα με τις επιλογές σου καλα να πάθετε σας άξιζε κάνε έναν πικρό καφέ τον Λάζο να πιει σήμερα, και βρες και τους δεξιούς που επιλέξατε να σας πούνε κανένα παραμύθι ότι αυτοί θα σας φέρουν κόσμο.

  • Μέσα σε αυτό το κάδρο πρέπει να είναι και ο Κουκουλοπουλος με τον Μπαλασκα, δυο άνθρωποι που έβαλαν το χεράκι τους σε όλα όσα αναφέρεσαι kozan.gr

  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΩ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ “ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΟΥΤΑ”.

  • Οι διπλόμισθοι συνταξιούχοι της ΔΕΥΑΚ στο σπίτι τους,άντε υπάρχουν και νέοι άνεργοι.Μπράβο Γιάννη,το φχαριστήθηκα.

  • Το γεγονός ότι υπέστη βαρύτατη ήττα, δεν το αντιλαμβάνεται ακόμη.
    Επίκαλείτε και μετά την ήτταν, το έργον που… επιτελεσεν…
    Είναι προφανές ότι θα δυσκολευτεί στην νέα πραγματικότητα..

  • Μάλλον ήρθε η ώρα για την περιβόητη μήνυση στον κ.Κολοβό.
    Εμπρός κ.Μαλούτα ,
    θα περιμένουμε εναγωνίως…

    • Ποτέ δεν μίλησε για μήνυση. Απλά “επιφυλάσσεται”! Τώρα, που όλες οι Δημοτικές Ενότητες έδωσαν μεγάλη πρωτιά στον Κοκκαλιάρη, θα μείνει με την επιφύλαξη. Ποιον είπαμε πως στήριξε η ΝΔ στην Κοζάνη; Τη Γιαδικιάρογλου;

      • Αγαπητέ μου φαντάζομαι πως και εσύ την περιμένεις την μήνυση…

        Λάζο μου έχω μια παλέτα χαρτομάντιλα και είκοσι κιλά στραγάλια.

        Πάρε τηλέφωνο για να στα φέρω.
        Αντώνης.
        Ξέρεις ΕΣΥ

  • Ότι ο Αμανατίδης πήρε 60φευγα στο βιλβιντο σας λέει κάτι??? Μακρυγιάννη τι καταλαβαίνει ς από αυτό??ρε σε αυτούς επενδυσες??!!

    • Λίγη πίσσα έριξε δεν έφτιαξε όλους τους δρόμους. Αν είχε καλύψει όλες τις λακκούβες θα έπαιρνε περισσότερους ψήφους.

  • Το είπα στην αίθουσα τέχνης πως αυτές τις εκλογές θα τις θυμούνται για χρόνια

    Πως μια χούφτα υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων κέρδισαν τους 300 του Μαλούτα. Αυτοί που με άκουσαν ξέρουν πολύ καλά εκείνο το βράδυ που το είπα πως το πίστευα .

  • Και πάνω που ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την πλατεία Λασσάνη,το κολυμβητήριο και να μαζέψει τα αδέσποτα, αχάριστος κόσμος

  • Παράκληση προς το Κοζαν. Μπορείς να δημοσιεύσεις τα βιογραφικά του νέου δημάρχου και των εκλεγμενων δημοτικών συμβούλων?

  • Οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Η αλλαγή ηγεσίας στην ενότητα τύπου μεσσίας (Νουλα Σουλα Μουλα) δεν υπόσχεται και επαναφορά στα καλά χρόνια. Το σύστημα του Κουκουλοπουλου και του Βλατη που έπαιρναν τηλέφωνα πάτωσε mazi με την ενότητα. Το τοπικό ΠΑΣΟΚ που στήριζε τον Μαλουτα πάτωσε mazi με την ενότητα. Η μουγκα νομαρχιακή θα πει τίποτα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.