kozan.gr: Οι “ωραίοι” της Ενότητας

16 Οκτωβρίου 2023
09:18

 

Τρία από τα πρόσωπα που επέδειξαν πραγματική σεμνότητα και πρόσεχαν τα λόγια τους όλη την προεκλογική περίοδο αλλά και μετά το αποτέλεσμα της Α’ Κυριακής όταν ο συνδυασμός της “Ενότητας” κατέγραψε ένα σημαντικό ποσοστών ψήφων, ήταν οι Γιάννης Μυροφορίδης, Τάκης Παφύλης κι Αναστάσιος Σιδηράς. Σε αντίθεση με κάποιους συναδέλφους τους που επέδειξαν άκρατη αλαζονεία, έπαρση αλλά και παρασκηνιακά προειδοποιούσαν με διάφορα υπονοούμενα όσους επέκριναν τις επιδόσεις τους,  τα τρία προαναφερόμενα πρόσωπα απέφυγαν συγκρίσεις κι υποτιμητικά σχόλια για τους αυτοδιοικητικούς αντιπάλους τους. Ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την προώθηση της υποψηφιότητάς τους αναγνωρίζοντας χωρίς δισταγμό διάφορες παθογένειες και λάθη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής,

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Το ωραίοι φυσικά δεν αναφέρεστε στην εμφάνιση αλλά στην συμπεριφορά.Και ως αναφορά την συμπεριφορά συμφωνώ απόλυτα

  • Ο Γιάννης Μυροφορίδης και ο Τάκης ο Παφύλης, όπως τους γνωρίζουμε στα Κοίλα και στη Νέα Καρδιά, είναι αδαμάντινοι, κρυστάλλινοι άνθρωποι και χωρίς υπερβολή τιμαλφέστατα δοχεία της κοινωνίας που ακτινοβολούν ηθική. Στο Δ.Δ Κοίλων που εμπεριέχει και τη Νέα Καρδιά. Ο Μαλούτας έχασε λόγω Μαγγιρίδη αλλά και για κάποιους άλλους λόγους τουλάχιστον 300 ψήφους π.χ τα Κοίλα, το χωριό μας σχεδόν καθημερινά ερχόντουσαν αυτοκίνητα καθαριότητας από τον δήμο, γινόταν συστηματική κοπή χόρτων, ασφαλτοστρώσεις, στο χωριό μας γινόταν τα πάντα, αλλά αισθανόμασταν βαθιά ντροπή για αυτά που γινόταν στη Νέα Καρδιά, όπως χόρτα στα πάρκα 2 μέτρα ύψος, κεντρική πλατεία βοσκότοπος κ.α. Κι εμείς στα Κοίλα καταψηφίσαμε τον Μαλούτα ως αλληλεγγύη στους κατοίκους της Νέας Καρδιάς.

  • Πολύ ωραία έκθεση ιδεών! Ίσως η εικόνα που παρουσιάζεται να αναπαριστά τα Κοίλα Έβρου. Διότι στα Κοίλα Κοζάνης κάθε 3 μέτρα στο οδόστρωμα υπάρχει μία τεράστια λακκούβα. Λακκούβες, λακκούβες, λακκούβες παντού. Μακράν το χειρότερο οδικό δίκτυο σε όλη την χώρα. Ειδικά αν κυκλοφορείς σε περίοδο που λιώνει το χιόνι ή βρέχει, παίζες κορώνα γράμματα αν το σημείο που φαίνεται νερό μαζεμένο είναι λακκούβα, τάφρος επί του οδοστρώματος ή απλώς οφείλεται στην κλίση του εδάφους. Εκτός από την πλατεία, παντού χόρτα ακαθάριστα. Μέσα στον ιστό του χωριού και δίπλα σε σπίτια υπάρχουν οικόπεδα ζούγκλες από τα χόρτα. Εδώ ο Δήμος δεν έριξε πρόστιμα. Γιατί άραγε; Πινακίδες ή πεσμένες στο έδαφος ή χιλιοζωγραφισμένες. Καθρέπτες σε επικίνδυνες διασταυρώσεις χωρίς ορατότητα χιλιομουντζουρωμένοι.
    Αυτές οι ολίγες διαπιστώσεις δεν αποτελούν μομφή για τους εδώ αναφερόμενους επανεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, καθώς δεν έχουν ασκήσει διοίκηση στις αρμόδιες αντιδημαρχίες.

    • Γιατί η πολιτεία τον πληρώνει να σβήνει φωτιές και όχι να κάνει τον πολιτικό . Αυτό το προσπάθησε αλλά δεν το έχει …..

  • Ολοι οι υπολοιποι ηταν για τα μπαζα συμφωνα με το δημοσιευμα δεν υπηρχαν συμβουλοι που εκαναν εργο σσν δεν ντρεπομαστε λεω εγω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.