Το μήνυμα του Χάρη Κατανα (για τη μη εκλογή του)

16 Οκτωβρίου 2023
10:29

Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε, οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, αυτό σηματοδοτεί η δημοκρατία μας.

Οφείλω να συγχαρώ τον κ. Αμανατίδη καθώς και όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, εκλεγμένους και μη, για τη νίκη τους και τον αγώνα τους.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω και να τιμήσω στο μέγιστο βαθμό τους χιλιάδες συμπολίτες μας όπου μας τίμησαν με την ψήφο τους, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και τα μέλη του συνδυασμού μας «Πρώτα ο Τόπος μας» καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και τα μέλη του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» του κ. Κασαπίδη όπου συμπράξαμε με κοινό στόχο τον τίμιο αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στη Δυτική Μακεδονία.

 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κασαπίδη, για την καλή συνεργασία μας κατά την προεκλογική περίοδο των περιφερειακών εκλογών για την διεκδίκηση της Περιφέρειας στη Δυτική Μακεδονία.

 

Την επόμενη πενταετία καθορίζεται το μέλλον μας, καθώς και το μέλλον των παιδιών μας. Προσωπικά, θα σταθώ αρωγός και θα επικροτήσω κάθε πολιτική απόφαση που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα κριτικάρω πολιτικά, όπως πράττω πάντοτε με σεβασμό, σε ότι θεωρώ πως θίγει τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Αυτό που μετρά άλλωστε, είναι το συμφέρον του τόπου μας και των συμπολιτών μας στη Δυτική Μακεδονία. Εύχομαι από καρδιάς κ. Αμανατίδη να φανείτε αντάξιος των προσδοκιών του λαού της Δυτικής Μακεδονίας, όπου σας εξέλεξε ως το νέο Περιφερειάρχη. Προσδοκούμε πολλά από εσάς, καθώς και τη νέα Περιφερειακή Αρχή στο σύνολο της.

Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας.

 

Μετά τιμής

Χάρης Κάτανας

41 σχόλια

  • εισαι πολυ καλο παιδι! σταματα να τρως λεφτα για προεκλογικους αγωνες …
    αν θελεις να προσφέρεις ίδρυσε μια ΜΚΟ !!

  • Χάρη άσε τα λόγια που ούτε εσύ πιστεύεις. Δεν εξελέγης και δεν επρόκειτο να εκλεγείς. Κάποιοι σου φουσκώνουν τα μυαλά…

  • Χάρη η έμεση προσέγγιση που έκανες στη νέα Δημοκρατία δεν ήταν η σωστή. Έγινε γρήγορα και χωρίς σωστές κινήσεις. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω αν αυτός ο χώρος θα σε δεχτεί η όχι. Σίγουρα θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια.
    Να σημειώσω ότι ούτε σε γνωρίζω προσωπικά ούτε ψήφισα Κασαπιδη αυτές τις δύο αναμετρήσεις.
    θεωρώ την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν άλλοι στους οποίους δείξατε υπέρμετρη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς τους. Ίσως τώρα να καταλαβαν ότι ο λαός αντιδρά, έτσι είναι το σωστό και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και απειλές.
    Οσον αφορά το πολιτικό μήνυμα θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν στην Αθήνα.
    Το 41% των βουλευτικών εκλογών ήταν και αυτό μια επιλογή του τύπου στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος, σύμφωνα με τη λαϊκή ρύση. Ο λαός φοβήθηκε κάποιους και επέλεξε τη ΝΔ με τετοιο ποσοστό.

  • Και οι μουσικές καρέκλες συνεχίζονται με ποζεριές και βαρυσήμαντες δηλώσεις…

  • ΟΛΟ ΕΥΧΕΣΑΙ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΑΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑΣ , ΟΛΟ ΣΥΜΠΝΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ.

  • Η όλη πορεία σου από την ημέρα που αποφάσισες να κατέβεις υποψηφιος περιφερειάρχης δείχνει ότι δεν είχες μια ικανή ομάδα δίπλα σου. Επειδή το τελευταίο διάστημα άκουσα πολλά θα σε συμβουλέψω για κάτι :
    Τις αξίες που υπερασπίζεσαι καλό είναι να τις τιμάς , τις φιλίες που υπερασπίζεσαι καλό είναι να τις τιμάς , τις κουμπαριές καλό είναι να τις τιμάς και τέλος τους ανθρώπου που σε στήριξαν και είχαν ένα όραμα μαζί σου καλό είναι να τους τιμάς . Εσύ τίποτα από όλα αυτά δεν τίμησες . Αυτό ξέρει ο κόσμος αυτό έμεινε. Κοίταξε να αλλάξεις γιατί δεν είναι καλό αυτό για την εικόνα σου.

  • Απλά απαράδεκτος με τον τρόπο που φέρθηκες σε φίλους και γνωστούς , ειδικά σε αυτούς που αποτελούν παράδειγμα για την περιοχή . Κρίμαα!!!!

  • Λυπηθείτε το παιδί και δώστε του επιτέλους μια εκλόγιμη θέση.Έχει αλλάξει 100 φορές τη γνώμη του για ανθρώπους και πολιτικές, τρέχει από το 2015 σε όποια εθνική εορτή, παρέλαση και χορό υπάρχει ως “επίσημος”, και έχει δώσει του κόσμου τα λεφτά δεξιά και αριστερά για να διαφημίζεται.

  • Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν.
    Λέων Τολστόι
    Ρώσος συγγραφέας (1828-1910)

  • Πιο ασχετος πεθαίνεις!

    Καλη τυχη – δοκιμάστε κάτι σε διαχειριστης οικοδομής ή ταμίας συλλογου δημοτικου σχολείου και επιστρέψτε πιο έμπειρος

  • Ειπανε τα παιδια απο τα γραφεια του Μιχαλη και του Σταθικα…..ποσο ηλιθιους μας θεωρειτε?;?;ουδεις ασχολειτε πχ με τον Κιανα!!!!why?;?;because δεν τους ενοχλει για τις βουλευτικες!!!!!Ετσι κατανοητα να τα λεμε!!!!!Λυσσαξαν ….και τον πελεκησαν και αυτον και την Ποπη!!!Απο αλλους θα το βρειτε …το νου σας……

  • Ελπίζουμε τώρα που δεν εξελέγεις να σταματήσεις να κάνεις δηλώσεις τρεις την ώρακαι να μην παριστάνεις πια τον επίσημο διότι πολύ απλά δεν είσαι …

  • Αλλαγή θέσεων, παρατάξεων, αναλόγως που φυσάει ο άνεμος.

    και με διαδικασίες fast track

    Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τελειώσεις την πολιτική σου καριέρα πριν καν … ξεκινήσει

    Γιατί 6 μήνες βουλευτής ίσον τίποτα
    Η γλύκα σας έμεινε.

    Κανείς δεν σας παίρνει πλέον στα σοβαρά

    ανυπομονουμε να δούμε στις επόμενες τοπικές ή εθνικές εκλογές που θα πάτε.

    Για δήμαρχος; για περιφερειάρχης; για βουλευτής με κάποιο άλλο κόμμα μια και στη ΝΔ σας έχουν πάγκο αλλαγή στο νομό Κοζάνης,για δεσπότης; πρόεδρος σε καμία ομάδα; τέλος πάντων κάπου πιστεύω θα εκλεγείτε

  • Εγώ προτείνω να παραιτηθούν οι απο πάνω του εκλεγμένοι σύμβουλοι για να έχουμε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ τον Τιτάνα χάρη κατανα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.