kozan.gr: Κοζάνη: Κορυφώνεται το γλέντι έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη – “Χάλκινα” και χορός (Βίντεο & Φωτογραφίες)

15 Οκτωβρίου 2023
21:42

Κορυφώνεται το γλέντι έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη – “Χάλκινα” και χορός.

 

6 σχόλια

  • Και συ λαε βασανισμενε τι θα κερδισεις;αυτοι που θα κερδισουν ειναι αλλου.Για σενα αυριο το λαδι θα εχει παλι 13 E. και η βενζινη 1,9 κλπ.

  • Ο Έλληνας έχει πολύ κοντή μνήμη

    Ενθουσιάζεται εύκολα και μετά βρίζει τους άλλους για τις λάθος… επιλογές του.

    Τα ίδια έγιναν και με την νίκη Καρυπίδη επί Δακη που τον περίμεναν σαν σωτήρα και αποδείχτηκε ανεπαρκεστατος.

    Τα ίδια και με τον Κασαπιδη που τον περίμεναν κάποιοι σαν σωτήρα να μας απαλλάξει από τον Καρυπίδη.

    Τα ίδια γίνονται και τώρα με Αμανατίδη που νομίζουν ήρθε ο μεσσίας να τους λύσει τα προβλήματα.

    Και οι 3 εκλέχτηκαν όχι λόγω ικανοτήτων αλλά λόγω δυσαρέσκειας για τους άλλους.

    • Ετσι γίνεται βρε πατριώτη… δοκιμάζεις και μετά αν δεν! πας παρακάτω…αν σου κάνει το κρατάς…τι σου κάνει εντύπωση δηλαδή; το παράξενο θα ήταν να κρατήσουμε αυτούς που δε μας κάνουν…τουλάχιστον αναγνωρίζουμε το λάθος και προσπαθούμε να το αλλάξουμε

      • Με τόσες δοκιμές περάσαμε, καταστρέψαμε τη χώρα και τους εργατικούς,και κάνανε κομποδεμα οι άχρηστοι και οι γλυφτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.