kozan.gr: H ενσωμάτωση στο 98,29% (864 / 879 ΕΤ) για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Ο Γ. Αμανατίδης με ποσοστό 56,71%, εκλέγεται νέος Περιφερειάρχης

15 Οκτωβρίου 2023
21:29

kozan.gr: H ενσωμάτωση στο 98,29% (864 / 879 ΕΤ) για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Ο Γ. Αμανατίδης με ποσοστό 56,71%, εκλέγεται νέος Περιφερειάρχης

19 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ. Αμανατίδη για την εκλογή σας.
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι να τις κάνω τις κοτούλες και τα γουρουνάκια που πήρα; Να βάλω του χρόνου κήπο;

    Σας ευχαριστώ!

  • Μετα απο τόσα χρόνια πρώτη φορά χάνει ο Κασαπίδης απο τον Παπαδόπουλο έστω και δια των αντιπροσώπων (proxy ήττα). Πήρε πολυ καιρό αλλα έγινε , για να δούμε την πορεία

  • Παιδιά ο Κασαπίδης ως επίσημος υποψήφιος της ΝΔ ειναι ο μόνος που αύξησε το ποσοστό του δείτε τις άλλες περιφέρειες. Για ενημέρωση απλά

  • Βλέπω οι πικραμένοι κάθησαν σπίτι και “τα πήραν” με το σχόλιο για τις κοτούλες.

    Και βέβαια προεξοφλούν την φτώχεια και την πείνα που θα ζήσει η Περιφέρεια πριν ακόμη αναλάβει ο Αμανατίδης…

  • Ο απερχόμενος κοιτάζοντας να ικανοποιήσει τον πρόεδρο του ΤΕΕ και διορίζοντας ψηφοφόρους του κέρδισε το δέντρο και έχασε το δάσος αυτό λέγεται αλαζονία. Πέρα από αυτά τις προηγούμενες εκλογές τον Κασαπιδη τον ψήφισαν ψηφοφόροι από όλα τα κόμματα και αυτός αντί να στηρίξει τον άνθρωπο αυτός ήταν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα γεμίζοντας τα βουνά με χιλιάδες στρέμματα Φ/β και ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας δεν έχει ούτε μια θέση εργασίας έστω …να καθαρίζουν τους καθρέπτες των φωτοβολταϊκών. Και πολλά άλλα.

  • Όλοι εσείς που βγάζετε χολή, έχετε κανένα διάφορο απ’ την περιφέρεια η το Δήμο αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους ειτε μας άρεσαν τα αποτελέσματα ειτε όχι να βοηθηθεί ο τόπος μας .η Περιφέρεια ο Δήμος και να μην περάσουν πέντε χρόνια χωρίς να γίνουν έργα χωρίς προοπτική για το αύριο.Αφηστε λοιπόν τις κακίες και ας ευχηθούμε στους εκλεγέντες καλή επιτυχία.Κοιταξτε γύρω μας την δυστυχία που υπάρχει πυροπληκτοι πλυμμηροπαθεις πόλεμοι πείνα και μεις μαλώνουμε για το ποιος βγήκε.Τους ψήφισαν; τελείωσε καλή πορεία να έχουν.

    • Έχετε απόλυτο δίκιο,ποτέ δεν λειτουργούμε σαν ομάδα πάντα χάναμε εκ τω έσω….βόλεμα και εγωισμός….καλή θητεία και στους δύο να ευχόμαστε, με φώτιση για το καλό του τόπου μας και για να μην ξενιτευτούν τα παιδιά μας….

  • Είναι ευλογία για τη Δυτική Μακεδονία που εξέλεξε τον κ. Αμανατίδη. Στη σημερινή εποχή δεν πας μπροστά με την τσάπα στο χέρι (χρειάζεται με μέτρο και αυτό), αλλά θέλει πιο τεχνοκρατικά πράγματα. Ο κ. Αμανατίδης είναι βαθύς γνώστης ο ίδιος του των νόμων και των διαθέσιμων επιλογών για την ανάπτυξη της περιφέρειας μας. Από την άλλη ο κ. Κασαπίδης το μόνο που γνωρίζει είναι για αγροτικά δυστυχώς. Αλλά με κοτούλες, κηπάκους και πνευματικούς δεν είδε κανένας χαίρη.

  • Για ένα λεπτό πίστεψα και εγώ ότι κάτι θα αλλάξει…
    εμείς είμαστε Νέα Δημοκρατία…
    ο άλλος είναι αποστάτης…
    Μητσοτάκικο DNA δηλαδή.
    τι περιμένετε να γίνει…
    Το ματς έληξε θα ασχοληθούμε πάλι στις επόμενες εκλογές για δύο μέρες
    Σιγά μην αλλάξει τίποτα έτσι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.