kozan.gr: Ώρα 22:00: Ωραία “κίνηση” από τον Γιώργο Κασαπίδη – Πήγε στο εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη και τον συνεχάρη (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
22:12

 

Ωραία “κίνηση” από τον Γιώργο Κασαπίδη – Πήγε στο εκλογικό κέντρο του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη και τον συνεχάρη.

25 σχόλια

  • ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ,ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ.

  • Γιώργο ο Κυριάκος και στο δήμο 4 χρόνια με τον καφέ στο χέρι ήταν δεν έκανε τίποτα απομόνωσε τον
    Εκτός αν έχετε κοινά φωτοβολταϊκά εκεί αλλάζει το πράγμα πάσο

  • Πήγε και μπράβο του , πέρασε και ανάμεσα απο αυτούς τους πρώην αντιπεριφερειάρχες και ανθρώπους του ψηφοδελτίου του κτλ .. που τον αδειάσανε και του φέρθηκαν με τροπο που καλα ειναι να τον κρίνει ο κάθε ενας. Μπράβο στον Γιώργο Κασαπίδη και συγχαρητήρια στον Αμανατίδη για την εκλογή του. Εφιστώ την προσοχή στον κύριο Αμανατίδη.

  • Ποιος άδειασε ποιον ρε φίλε ο κασαπιδης ήταν αυτός που άδειασε πρώτος τον Κιοσέ από την Φλώρινα και τον Σαββόπουλο από την Καστοριά μην λέμε ότι θέλουμε

  • Καλά, πήγε να τον συγχαρεί ενώ τον κατηγορεί ότι καταχρέωσε την ΑΝΚΟ? Δηλαδή , μετά από τέτοιες σοβαρές κατηγορίες, μέλι – γάλα ….

  • Γιώργο μου,

    το μοναστήρι στο Δρυόβουνο σε περιμένει να προσευχηθείς, έχει και ωραίους κηπάκους να ασκήσεις ένα πργματικό επάγγελμα (ενθυμούμενος το αυτό που σπούδασες), έχει και ένα ωραίο μπαλκόνι να αγναντεύεις (έτσι κι αλλιώς 20 χρόνια στην πολιτική δεν έκανες και κάτι άλλο), εμείς θα πορευτούμε με τον έτερο Καππαδόκη που ούτε αυτός μας έπεισε καθώς έλαβε μόλις 11,53% στο σύνολο του ενεργού εκλογικού σώματος.

    • χαιρόταν που κέρδισε η επιλογή του απλά δεν μπόρεσε να εμφανιστεί γιατι το κομμα του στήριζε άλλον. Πιστεύω ο Παντελίδης να του έκανε μια live σύνδεση με το γλέντι

  • Παμπονηρος ο Γιώργος. Μια ζωή το παιζει το καλό παιδι κλπ, πηγε κ για συγχαρητήρια στον Αμανατίδη αλλά κουβέντα για το ότι φταίει αυτός και να αναλάβει προσωπικα την ήττα της δικής του και μιας ολόκληρης παραταξης!

  • Μήπως σκέφτεται να ζητήσει συνεργασία ή καμία θέση αντιπεριφερειάρχη μόνο και μόνο να έχει καρέκλα;
    Εξάρτηση είναι αυτή….

    Να συνεχίσει το απίστευτο έργο των επενδύσεων με τις απίστευτες συμβουλές του;
    Οι κωλοτουμπες σ αυτές τις εκλογές δεν έχουν τέλος
    Τάχα ανωτερότητα
    Ποσο πρόβατα είμαστε!!!

  • O ΚΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΧΑΡΕΙ ? ΑΝΤΕ ΧΑΡΗ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΤΡΕΧΑ….ΧΑΧΑ

  • Κατανίξ εσύ δεν θα πας να ευχηθείς προσωπικά. Μπορεί να σου δώσει καμια θέση και να ξεχάσετε όσα έγινε . Πήγαινε ξέρεις εσύ από αυτά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.