kozan.gr: H υποδοχή του Γ. Κασαπίδη στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη – Οι δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
22:25

 

H υποδοχή του Γ. Κασαπίδη στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη.  Οι δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

 

39 σχόλια

  • Γιώργο έκανες όμορφο και τίμιο αγώνα, δίδαξες ήθος και αξιοπρέπεια όπως και όλοι οι συνεργάτες σου. Νικητής στην καρδιά μας.

  • Αυτός ο λαλίστατος αστέρας Κάτανας πού βρίσκεται;;
    Προεκλογικά ήταν δίπλα-δίπλα στον περιφερειάρχη για φώτο τώρα στα δύσκολα πού το αποτέλεσμα είναι αρνητικό πού είναι;;;;

      • Χειροτερα απο οσα περναμε με το συνονθυλευμα σας εδω και 4,5 χρονια δεν γινεται να ζησουμε. Οποτε μαλλον πηγαινε να βοηθησεις εσυ τον απερχομενο στις κοτες και τους κηπους γιατι επι των ημερων σας εκει μας καταντησατε και ερημωσατε την περιοχη.

  • η πολυ στηρηξη της νεας δημοκρατις σε εφαγε γιωργο αυτες οι επισκεψεις πρωτοκλασατων στελεχων πεισμωσαν τον κοσμο αλλο τοσο

    • Αυτό ακριβώς έγινε.Αφησε την τύχη του στο κόμμα. Το οποίο κομμα στράφηκε εναντίον νεοδημοκρατων. Γιαυτό και ο λαός τιμώρησε ανά την επικράτεια τους υποψηφιους της. Όλοι έχασαν από γιατί οι ψηφοφόροι της ΝΔ αντέδρασαν στις πιέσεις και τις απειλές.

  • Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. Ο χειρότερος περιφερειάρχης που πέρασε ποτέ.

    • 23 χρονια ειναι στα πραγματα και θα συνεχισει για αλλη μια 5ετια μεχρι να ξαναεκλεγει βουλευτης. Τραβα να διαβασεις κι αλλα γνωμικα. Θα σου χρειαστουν.

      • 23 χρονια ο κυριος τιποτα απων απο τα μεγαλα προβληματα της περιοχης και ως βουλευτης ψηφιζε απλα παρων.
        Τραβα να ταισεις τις κοτες λεμε και σταματα την μιρλα δεξιοβολεμενο τρολακι!

    • Αυτό ίσως ήταν η ταφόπλακα του. Αλλά καλώς έγινε έτσι ώστε οι νέοι να γνωρίζουν ότι υπάρχει η τιμωρία και να μην επαναλαμβάνουν τόσο σοβαρά λάθη.

  • Καλό θα ήταν να επισκεφθεί το Δρυοβουνο για μια εξομολογησει για αυτά που έκανε σε πόλους ,καλό θα του κάνει. Ας πάρει μαζί του και τα καλοπαιδα .

    • η εξομολόγηση γράφεται με ήτα, άσχετε!
      πολλούς και όχι πόλους, ξανά άσχετε!
      Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά και μετά να σχολιάζεις τους άλλους και για το ότι χρειάζεται εξομολόγηση ας το να το κρίνει άλλος, εσύ κοίτα να σώσεις τη δική σου ψυχή!

    • η εξομολόγηση γράφεται με ήτα, άσχετε!
      πολλούς και όχι πόλους, ξανά άσχετε!
      Μάθε να γράφεις πρώτα σωστά ελληνικά και μετά να σχολιάζεις τους άλλους και το αν χρειάζεται να εξομολογηθεί, ας το να το κρίνει άλλος, εσύ κοίταξε να σώσεις τη δική σου ψυχή!

  • Ειχες ευκαιρία να βοηθησεις πολλες επιχειρησεις με λιγοτερα αλλα επελεξες στις λιγες να δωσεις τα πολλα!!μας χαντακοσες φιλακια τωρα

  • Κύριος! Καθαρός χωρίς να έχει καρπωθεί ούτε ένα ευρώ από τα τόσα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια του χωρίς να διορίσει κανένα συγγενή του πουθενά χωρίς να συνεργαστεί με καμία εταιρία που στόχο είχε να πλουτίσει στις πλάτες του κόσμου της Κοζάνης! Παρόλο που ο μόνος από τη νέα δημοκρατία που του στάθηκε ήταν ο υπουργός Σταθης μιας που ο Μιχάλης έδωσε όλες του τις δύναμης στον Κύριο Αμανατίδη βγάζοντας τον ουσιαστικά περιφερειάρχη.

  • Ετσι ειναι.Οταν δεν ακους το λαο σου και τις αναγκες του τοπου σου,τιμωρεισαι.Μετα την υβρη,ερχεται η νεμεσις

  • Αντε τωρα μαζί με το Λιτσάκι απογευματινη εκπομπη στο Φλασ για αγροτικα θεματα και κατσικοούλες

    Για περιφερεια ήσουν ελάχιστος !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ήσουν μια απογοήτευση. Μούντζωσα πολλές φορές τον εαυτό μου που σε ψήφισα την προηγούμενη φορά. Δηλώσεις για κότες και κηπάκια, τα 40ρια σε επιχειρήσεις που δεν πέρασαν καμία κρίση και φυσικά το φιάσκο της γέφυρας. Καλή σύνταξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.