kozan.gr: Ώρα 22:05: Γ. Αμανατίδης σε νέα δήλωσή του έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη: “Την αγκαλιά που μας “άνοιξαν” οι συμπολίτες μας την αισθανόμασταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήταν στιγμές που λέγαμε πως αν αυτό αποτυπωθεί στην κάλπη τότε πραγματικά θα έχουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα. Το 57% είναι 57% ευθύνες – Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά την προεκλογική περίοδο να είστε σίγουροι πως η συνεργασία μας με την κυβέρνηση θα είναι πάρα πολύ καλή” (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
22:45

Γ. Αμανατίδης σε νέα δήλωσή του έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη: “Την αγκαλιά που μας “άνοιξαν” οι συμπολίτες μας την αισθανόμασταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήταν στιγμές που λέγαμε πως αν αυτό αποτυπωθεί στην κάλπη τότε πραγματικά θα έχουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα. Το 57% είναι 57% ευθύνες – Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά την προεκλογική περίοδο να είστε σίγουροι πως η συνεργασία μας με την κυβέρνηση θα είναι πάρα πολύ καλή”

12 σχόλια

  • Αυτό μας φοβίζει Αμανατίδη η συνεργασία με την κυβέρνηση που θεωρεί τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

  • Αμανατίδη,οι δυτικομακεδόνες νομίζουν πως εξέλεξαν παντοδύναμο κυβερνήτη.Επειδή δεν ισχύει αυτό,μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να σε βρίζουν που ακόμη δεν θα έχεις κάνει τπτ.

    • Σταματηστε την κλαψα κασαπιδοκατανακια
      και δεχτειτε την ηττα σας!
      Ακομα κι αν δεχτουμε αυτο που λετε…και παλι θα χανατε. Και μη ξεχνας οτι την πρωτη Κυριακη υπηρχε και ο συνδυασμος της Ζεμπελιαδου , τι σε κανει να πιστευεις πως αν πηγαιναν ολοι να ψηφιζουν δεν θα πηγαιναν σε β γυρο η Ζεμπελιαδου και ο Αμανατιδης?
      Χαρις την αποχη λοιπον δεν ξεφτιλιστικατε και πηγατε και β γυρο αλλιως θα ησασταν 3οι και κατα ιδρωμενοι. Βολευτειτε με την 2η θεση της αντιπολιτευσης τωρα και αφηστε σε αλλους να επουλωσουν τα τραυματα που προκαλεσατε εσεις 4 χρονια. Αν δεν τα καταφερουν κι αυτοι θα εχουν την τυχη του Κασαπιδακου!

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ;ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ .

    • άγνωστε τα κονδύλια θα τα πάρει από εκεί που τα παίρνουν και οι υπόλοιποι περιφερειάρχες. Οι εκβιασμοί της κυβέρνησης δεν έπιασαν τόπο όπως είδες και η κυβέρνηση έπαθε μια πανωλεθρία σε όλες τις επιλογές της. Οπότε άσε στην άκρη τους εκβιασμούς και τσιμουδιά.

  • Μπράβο στον Κασαπίδη που πήγε. Και μπράβο και στον κόσμο που χειροκρότησε…βέβαια στο βίντεο διακρίνεται και ενας πολιτικός νάνος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.