kozan.gr: Τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε 879 από 879 εκλογικά τμήματα – 56,77% ο Γ. Αμανατίδης, 43,23% ο Γ. Κασαπίδης- Νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Γ. Αμανατίδης

15 Οκτωβρίου 2023
22:49

Τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε 879 από 879 εκλογικά τμήματα – 56,77% ο Γ. Αμανατίδης, 43,23% ο Γ. Κασαπίδης- Νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Γ. Αμανατίδη.

34 σχόλια

    • Τι λε ρε παιδι …τρεμουμε …..κοιταξτε εκει αυτους που εχετε λυσαριδηδες και τους λοιπους οι πρωτοι που θα την φερουν στον Αμανατιδη ειναι δαυτοι!!!!!θυμισου το !!!!

      • οι Λυσσαριδιδες αναμετρηθηκαν με την λάσπη και τα ψέματα σας και σας έδωσαν ενα μάθημα να το θυμάστε για όλη σας την ζωή. Πάρτε τον Βασιλάκη και τους άλλους κ άντε σε άλλη παραλία με τα κουβαδάκια σας και τις κοτουλες σας

      • Ο ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ σας απέδειξε ποσό μάγκας είναι . Εμείς που τον στηρίζουμε τον αγαπάμε γιατί είναι γνήσιος και έντιμος. Νικο μαζι σου για πάντα

  • Συγχαρητήρια στον κ.Αμανατιδη για την εκλογή του.
    Περιμένω μια συγνώμη από όλους αυτούς που δεν σεβάστηκαν τους παραδοσιακός ψηφοφόρους της ΝΔ.
    Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να επιλέγει ο ίδιος ποιον θα ψηφίσει. Άλλοι επιλέξανε τον Γιώργο και άλλοι επιλέξανε τον άλλο Γιώργο γιατί έτσι θέλανε και αυτό είναι το σωστό.
    Το μόνο που κατάφεραν με την πίεση…είναι να καταψηφιστουν όλοι οι Γιωργηδες ανά την επικράτεια.
    Δεν αγνοώ τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων αλλά το παιχνίδι ήταν στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

    • Αμανάτιδη συγχαρητήρια. Θα σου πω όμως ότι όσους βοήθησε τα μέγιστα ο Κασαπιδης έτρεξαν σε σε σένα. Ήθελαν περισσότερα από απληστία. Έβαλε σε πολιτικές θέσεις ανθρώπους οι οποίοι έτρεξαν σε σένα. Ήθελαν περισσότερα. Ήδη από σήμερα ορισμένοι με το σήμα της νίκης προκλητικότατα περιμένουν πότε θα αναλάβεις για να πάρουν θέσεις.Είναι οι γνωστοί που δεν στέριωσαν πουθενά,οι γνωστοί γυρολόγοι.

      • Ακόμα δεν καταλάβατε ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο ίδιος ο κασαπιδης, απαξίωσε ότι καλύτερο είχε στην ομάδα του νομίζοντας ότι εκλέχθηκαν χάριν αυτού, παράδειγμα ο Σαββόπουλος που σάρωσε στην Καστοριά παίρνοντας όσους ψήφους πήρε και τό 19 με τον χρισμενο με την ΝΔ κασαπιδη, άρα είναι πολύ δυνατός, τέτοια άτομα δεν τα απαξιώνεις,δεν ακούς αυλικούς που σέ όλα σού λένε ναι, μάλιστα έχασε και Κιοσσέ στην Φλώρινα καί αν δεν εκλεγόταν ο Γιατρός βουλευτής θά έχανε και αυτόν.

      • Ξέρουμε για αυτούς. Απορώ τι τους μάζεψε.Θα τα δούμε συντόμα.Ας τους χαίρετε. Εμείς αν και χαμένοι λέμε όχι.

      • Εσείς όλοι ξυδάκι τώρα και να είστε σίγουροι που είστε οι πρώτοι που θα πάτε και θα τους λέτε ότι τους στηρίξατε . Αλλά τώρα δεννννν

  • Ο Περιφερειάρχης με τη νομιμοποίηση (στο σύνολο του ενεργού εκλογικού σώματος), του 11,53%.

    Περιφερειάρχης με 11,53%

    Αυτό πήρε!

    Τα αποτελέσματα των εκλογών τόσο στη Δυτική Μακεδονία όσο και σε όλη την Ελλάδα, προσδιορίζουν μεγάλο Δημοκρατικό Έλλειμμα.

    Όταν δεν υπάρχουν ισχυρά πρόσωπα και όταν τα πολιτικά κόμματα δεν λειτουργούν εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή όλων, τότε προκύπτει χαμηλή εκλογική συμμετοχή, ως αποτέλεσμα κάθε τυχάρπαστου που θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο δράσης για να επιτύχει την ανάρρησή του σε θέσεις αιρετών.

    Έτσι προκύπτουν διάφοροι Μπέοι στο Βόλο ή Καμπόσοι στο Άργος ή ο ανεκδιήγητος Κωστούρος που πετούσε περιττώματα στον πολιτικό του αντίπαλο στο Ναύπλιο.

    Αυτά πρέπει να μας ανησυχούν.

  • Αν και Κοζανιτισσα,χαρηκα πολυ για την εκλογη του νεου περιφερειαρχη.Καλη και δημιουργικη θητεια στο δυσκολο εργο του.Και να θυμαται οτι πανω απ’ολα ειναι ο τοπος του κι ο λαος του,οχι το κομμα.

  • Η Ήττα αυτή δεν είναι μόνο τού Κασαπίδη αλλά και του Κωσταντινίδη πού πίστευε ό,τι μπορεί να επιβάλλει στον κόσμο να ψηφίσει Κασαπίδη.
    Στάθη με τον καντηρλιωτη και με τούς υπόλοιπους πού έχεις στο γραφείο σου δεν έχεις μέλλον.
    Σού τα λέει ένας πρώην πλέον ψηφοφόρος σου.

    • Πήρε και στο λαιμό του και το κόμμα. Το ξαναείπα η ΝΔ έχασε από τη ΝΔ. Δεν μπορείς να στρέφεσαι κατά νεοδημοκρατών. Τι περίμεναν να φοβηθεί ο κόσμος; Μας έχουν ανάγκη δεν τους έχουμε.
      Θα έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη; Γιατί η συγκεκριμένη αντίδραση θα συνεχιστεί και στις ευρωεκλογές.

      • ο Κωνσταντινιδης στήριξε την επιλογή του κόμματός του. Σαν μέλος του υπουργικού τι θέλατε να κάνει? να στηρίζει υπογείως τον Αμανατίδης οπως ο άλλος??? Λίγο λογική ρε παιδιά βάλτε στις κρίσεις σας.

        • Δεν μιλάμε για απλή στήριξη, όλοι οι νεοδημοκρατες δεχθήκαμε πίεση, το λέω πολύ όμορφα, για να ψηφίσουμε κασαπιδη. Ηταν ΝΔ ο ένας ΝΔ και ο άλλος. Τώρα έχουμε κάθε δικαίωμα να ζητάμε να καταλογιστουν ευθύνες. Όταν παίρνεις πρωτοβουλίες αναλαμβάνεις και τις ευθύνες των αποτελεσμάτων.

  • Εκλέχτηκε Περιφερειάρχης αυτός που θα ψήφιζε τον αντίπαλό του αν δεν είχε χάσει τη Βολευτική καρέκλα…

    Δηλαδή όλα για μια καρέκλα!

    Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του παραλόγου, τότε τι είναι;

    Άντε και καλά καθίσια!

  • οποιοσδηποτε αλλος και να εβγαινε στην περιφεροια θα ηταν καλυτερος απο τον αμανατιδη..οτι χειροτερο και θα το δειτε..ασε που ολο αυτο ηταν στημενο..σε λιγους μηνες θα φανει τι εγινε..η σε λιγο παραπανω..θα δειτε..

  • Ο Κάσαπίδης φέρθηκε με αλαζονεία σε ορισμενους.Αυτοί παρόλα τον στήριξαν.Του την έφεραν οι άλλοι.Αδίκισε ορισμένους ικανούς και άξιους που δεν τρέχουν από γραφείο σε γραφείο Του άξιζε το αποτέλεσμα αυτό. Περίμενα πάνω από 60.Γιωργο Αμανατίδη συγχαρητήρια. Άξιος. Τα έβαλαν μαζί σου πολύ αλλά απτόητος.

    • Ισχύει , ενορχήστρωσε καλα την υποψηφιότητα και λογικά θα έδωσε εγγυήσεις του τύπου «μην αγχώνεσαι θα σε βάζω εγω στα υπουργεία κτλ»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.