kozan.gr: Ώρα 22:40: Το γλέντι με “χάλκινα” έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2023
22:53

 

Το γλέντι με “χάλκινα” έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.

27 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ.Δημαρχε
    Ένα ερώτημα αιωρείται
    Θα τολμήσεις εσύ και η παράταξη σου να ενημερώσεις τους πολίτες της πόλης τι πραγματικά συμβαίνει με την Δευακ,της οποίας έκανες και Πρόεδρος κάποια χρονικη περίοδο η η σιωπή και η συγκάλυψη θα συνεχιστεί
    Υπάρχει κουράγιο και χρόνος για υπομονη

    • Συγχαρητήρια
      Αλλά τα ρουσφέτια, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ΔΕΝ θα τα γλύτωσε…
      Γιατί????
      Γιατί στους υποψήφιους του ήδη έχει τάξει κάτι βολεματα….

  • Συγχαρητήρια στον καινούργιο δήμαρχο!μπας και βάλει μια σειρά στην καθαριότητα.γιατι 8 πιάνουν δουλειά καί 9 σχόλανε και πάνε σπίτια τους.

    • Καλό είναι να κοιτάς τη δουλειά σου. Η κριτική για άλλους εργαζομένους είναι αρμοδιότητα άλλων. Σηκώνονται στις 4 πιάνουν δουλειά στις 5 και δουλεύουν 6κ30 ώρες μαζί με το διάλλειμα. Άμα θέλεις τώρα που ξεκινά ο χειμώνας έλα για δουλειά. Σε περιμένουμε.

      • Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας και φυσικά τ άτομα της καθαριότητας κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Και πιάνουν δουλειά τα ξημερώματα τους βλέπω Αλλά 18 χρόνια κάτοικος στην πόλη δεν είδα μια φορά έναν από τους βολεμενους του Μαλούτα να έρθει πλησίον αίθουσας τέχνης ουδείς σκουπίζει μόνο η γειτονιά.

  • Και; παψτε πια να χωριζεται τους πολιτες, τους ανθρωπους, σε κοζανιτες και ποντιους. Έλεος. Αυτά μας φάγανε. Και το λεω σαν κοζανιτισσα

  • Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τα γλέντια; Αντί να πουν ένα ευχαριστώ και να πάνε για ύπνο γιατί τους περιμένει δουλειά γι αυτό δε βάλανε υποψηφιότητα; Αυτοί γλεντάνε όποιος και να έβγαινε δηλ. Αυτό σημαίνει ότι χαίρονται για αυτά που θα απολαύσουν καρέκλα κλπ;; Τι να πω ντροπή!!

  • Από μία επιεικώς μέτρια δημοτική αρχή πάμε σε μία τραγική…τον Μαλούτα κατηγορούσαν ότι είναι μόνο για “μπρε μπρε μπρε”, αλλά και αυτοί με αυτά ξεκίνησαν και με αυτά θα μείνουν….
    Υ.Γ.1 Φαντάζομαι ότι ο “πολιτικός νονός” του νέου δημάρχου θα τον παίρνει από το χεράκι για να τον πηγαίνει στα υπουργεία στην Αθήνα για τις υποθέσεις του δήμου…
    Υ.Γ. 2 Να τον δω τώρα τί θα κάνει με την τηλεθέρμανση που η Κοζάνη θα παγώσει φέτος….γιατί από παχιά λόγια άλλο τίποτα…

  • Μόνο τ’ όνομα άλλαξε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Μη ξεχάσετε να κρατήσετε σημειώσεις για το καλό που θα κάνει στην Κοζάνη και τις αλλαγές που φέρει κι αυτός

  • Ο νεος δημαρχος (οποιος κι αν ειναι) ειναι καταδικασμενος να αποτύχει όσο κάνουν πραγματικό κουμάντο στον Δήμο οι διάφοροι μόνιμοι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. Αυτοί τους αιρετούς τους έχουν γραμμένους. Οι ίδιοι οι αιρετοί τους παρακαλαν για να κάνουν τα αυτονόητα, την δουλεια τους δηλαδη, αντι να τους χτυπήσουν το χερι στο τραπέζι. Οσο για τους μονιμους υπαλληλους, κουλτούρα λούφας και παραλλαγής δεκαετιών. Φεύγα κακό απ’ τα μάτια μ’ και δεν βαριέσαι. Μετά τις 12 τους ψάχνεις με το κυάλι. Αν ο Κοκκαλιαρης θελει να κανει έργο πρεπει να τους συμμαζέψει ολους αυτούς και να σπάσει αυγά. Θέλει; Μπορεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.