kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τα κατάφερε ο Γρηγόρης – “Αυτοδιοικητικός γκαντέμης”, απόλυτος κάτοχος του ρεκόρ “Γκίνιας”

15 Οκτωβρίου 2023
23:29

 

Θα περάσουν πολλά χρόνια, ίσως κι αιώνες, που κάποιος, όχι μόνο σε επίπεδο Δήμου Κοζάνης αλλά ενδεχομένως και σε πανελλήνιο επίπεδο θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ “γκίνιας” του Γ. Τζουμερκιώτη. Νανοπούλου (2010), Μαλούτας (2014), Σημανδράκος (2019) και Μαλούτας (2023).  Με διαφορετικό συνδυασμό, κάθε φορά, στις τελευταίες τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς κανείς από τους συνδυασμούς με τους οποίους ήταν υποψήφιος να καταφέρει να εκλεγεί Δημοτική Αρχή,  η φήμη του “αυτοδιοικητικού γκαντέμη” του ανήκει δικαιωματικά. Δυστυχώς για το λατρευτό μας Γρηγόρη, που ξέρουμε ότι του αρέσουν τα κασμέρια (κυρίως για τους άλλους),  η αυτοδιοικητική τύχη, γι’ ακόμη μια φορά του γύρισε την πλάτη.

Η Χύτρα

25 σχόλια

  • Τις επόμενες εκλογές ποιος θα τον πάρει μαζί του τον Γρηγορη ; Ποιος θέλει να χάσει; Δε θα βρίσκει συνδυασμό έτσι όπως του βγήκε το όνομα

  • Πραγματικα θα καταντησει ανεκδοτο.
    Σε 4 εκλογες με 4 διαφορετικους υποψηφιους !!!!!!
    Και παντα να χανεις !!!!!!

  • Ξεπέρασε σέ γκαντεμια, ακόμη και τόν πολιτικό αρχηγό του,τόν Κυριάκο !! Άντε αυτός ό άνθρωπος, νά σέ κάνει ποδαρικο την πρωτοχρονιά!!

  • πανω απ ολα το ατομικο συμφερων ελεγε απο μικρος ο Γολης
    Σε πουλουσεν και σε αγοραζεν σε λεω αρκει να τον εταζεν ο αλλος παραπανω απο εσενα.χαχαχαχα
    αλλα αυτην η ατιμη και παλιομπαμπεσα η ζωη πως τα
    φερνει καμιαν φορα?
    τωρα θα πλευρισει τον Κοκκαλιαρη και παλι αντιδημαρχος θα γινει και φουσκωμενο τζεπη θα εχει
    το κικιρικι να πεφτει και ολα καλα Γολη
    Αλλα και ο Μαλουτας ντιπ δεν τον κοβει???????
    Που παενεις ρε καταμητρο και με τον βανεις στον συνδιασμο?????
    δεν ειδες την καταστροφη να ερχετε???????
    κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι ο Γολης
    Αρκει να εχει συμφερων
    Χωρις συμφερων τιποτα

  • Μια χαρά αγώνα έκανε και πολύ καλά πήγε. Πρωταγωνιστής είναι. Απλώς το κάρο το σέρνουν κ άλλα άλογα. Τα κουτσά τι τα κάνεις; καλή συνέχεια πάντως σε όλους, παλιούς και νέους. Ο τόπος χρειάζεται έργα.

  • Άντε φτάνει με όλους εσάς που Εμ δεν έχετε γνώσεις Εμ θέλετε να είστε κ στην εξουσία Γυρίστε στα πόστα σας τώρα να δούμε τι θα φκιασουν οι καινούργιοι

  • ,, είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς πού γράφεται τα αρνητικά σχόλια όλο και κάποιο ρουσφέτι έχετε ζητήσει από τον Γρηγόρη αλλά δεν σάς βγήκε εεεεε έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και όλοι το ξέρουν άιντε κασχοληθείτε με την καμπούρα σάς ούτε στο δάχτυλο δεν μπορείτε να τον φτάσετε

  • τζάμπα ο κόπος και το τρέξιμο που έριξε ο εκ’τσαρτσαμπα πιστός ακόλουθος του..
    τώρα πασατεμπο και t.v.
    πολύ πίκρα εκ’τσαρτσαμπα πολίτη χάλασες τρία ζευγάρια παπούτσια “χαιρετά το ρουσφέτι που χανεις”

    • Επειδή τον γνωρίζουμε δεν τον ψηφίσαμε!!! Εσύ που τον ψήφισες μάλλον δεν τον γνωρίζεις πραγματικά!!! Χαχαχα χαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.