kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ήθελε να γίνει Περιφερειάρχης αλλά δεν εκλέγεται ούτε Περιφερειακός Σύμβουλος

15 Οκτωβρίου 2023
23:43

 

Ο Χ. Κάτανας ήταν ένα από τα πρόσωπα που με την αλά καρτ πολιτική του στάση προκάλεσε αρκετές συζητήσεις αλλά και πολλά χαχανητά σε όσους παρακολουθούσαν τι έλεγε, δημόσια, επί μήνες, για την Περιφερειακή Αρχή Κασαπίδη, πριν προσχωρήσει στο συνδυασμό του. Ο άνθρωπος που επί μήνες χαρακτήριζε αποτυχημένη την Περιφερειακή Αρχή, μετά την ενσωμάτωσή του στο συνδυασμό “Πορεία Δημιουργίας”  έκανε λόγο για υπερ-συνδυασμό, για νίκη από την πρώτη Κυριακή, για προβλέψεις, σε φίλους και συνεργάτες, περί δικού του πλασαρίσματος στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού και διάφορα άλλα χαριτωμένα που, εκ του εκλογικού αποτελέσματος, αποδείχτηκαν ευσεβείς πόθοι. Τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε περιφερειακός σύμβουλος.

Η Χύτρα

97 σχόλια

  • Ο κόσμος βλέπει δεν είναι χαζός….
    Μόνο 2 βγήκαν νικητές από αυτές τις εκλογές…..Η ΝΔ δεν έχει ούτε Δήμο ούτε Περιφέρεια….
    Ο νοών νοειτω…..
    Μια μικρά πολιτική ανάλυση….
    Έπεται συνέχεια…..

    • 4 βγηκαν νικητες Μχαλης και Σταθης Σταθης και Μιχαλης γιουπι γιουπι!!!!Στις ευρωεκλογες ζητειστε ψηφο απο τον Μαλουτα τον κοκκαλιαρη,τον Αλεκο,τον Ρουλη Και τον Σαμαρα απο την φλωρινα (θα μπορει να ψηφισει με τις υπερπερηφερειες)

  • ο Κασαπιδης εχασε απο αυτο
    Δεν επρεπε να κανει αυτη την συνεργασια
    Ας οψετε ο Μητσος με τον Τακη
    Αλλα και αυτος δεν ειπεν οχι
    ή αυτος ή εγω
    οποτε κασαπιδη φταις

    • Ο Κασαπίδης εάν δεν είχε Κάτανα και τους υποψήφιους θα έχανε από την πρώτη Κυριακή . Εάν δε ο κατανας ήταν σαν τον Αμανατίδη και τους άλλους και προτιμούσε την εύκολη λύση και πήγαινε μαζί του ο Κασαπίδης πιθανόν να μην κατέβαινε . Σκεφτήκατε ποτέ το ποσό ισορρόπησε πολιτικά η σκακιέρα των δυο μετά τη σύμπραξη με τον Κάτανα ;

      • Σιγά την ισορροπία την πάρτη του κοιτούσε για πια ισορροπία μιλάς ανεγκέφαλε? Στο τέλος θα μας πεις ότι θυσιάστηκε για την πατρίδα. Γελοιότητες……

        • Αν δεν ήταν ο Κατανας ο Κασαπιδης θα έχανε με αρκετά μεγαλύτερη διαφορά…
          Η του Αμανατιδη δεν λέγατε για πρώτη Κυριακή….
          Τώρα τι άλλαξε???
          Ο Κατανας που τον παρακαλουσατε να κατέβει μαζί με τον ΠΑΣΟΚΟ.. .

    • Όταν ήταν ο Καμένος στη κυβέρνηση στον Κατανα τρεχάτε για να σας κάνει τα ρουσφέτια…Να σας κάνει στρατηγούς….και αυτά που σας έκανε….και άλλα τοσα

  • Το υφακι και ο καιροσκοπισμος ποτέ δεν ανταμείβεται.Εσυ έχεις τόσα χρόνια ύφος μεγάλου πολιτικού άνδρα, φίλε μου, χωρίς να σε έχει εκλέξει ο κόσμος για κάτι τέτοιο, πού να αποκτουσες και αξίωμα τι θα μας περίμενε.Ο Θεός να φυλάει…

  • Πάει κάθε Σάββατο στην λαϊκή και ψωνίζει από την τοπική αγορά.
    Βέβαια αυτό δεν ήρθε ανησυχήσαμε λίγο αλλά εντάξει.
    Είναι καλά. Καλή δύναμη σε όλους μας.

  • Άλλος ένας κύριος τίποτα βγήκε κατά λάθος βουλευτής και τώρα πάει σπίτι του για κηπακο και κουκούλες. Συμπέρασμα φάε μεγάλη μπουκιά μη λες μεγάλες κουβέντες ,που σοφά λεν οι Πόντιοι.

  • Ζορια ….μεγαλα ζορια με τον Κατανα…αλλα και με την Ποπη…γιατις αραγες?;?;?;Γιαυτους που δεν μασουν κουτοχορτο στα πολιτικα δρωμενα της περιοχης μια εξηγηση παντελονατα και σταρατα….φοβος…ναι φοβος …τους πελεκησαν ανελεητα και τους δυο …οικονομικα ανεξαρτητοι ,χωρις βαριδια,κοντα στον απλο καθημερινο κοσμο αναστατωναν πολλα πολιτικα γραφεια(δυο καιγονταν επι της ουσιας)ρε μπας και βγουνε στις πρωτες θεσεις των περιφερειακων συμβουλων και μετα ποιος τους πιανει!!!!!βουρ για υποψηφιοι βουλευτες !!!!!Τωρα προσπαθειτε να φερετε τον ..επικηδειο…χωρις να λογαριαζετε τον λαο ..ναι τον λαο αυτον που εξελεξε τον Κατανα και βοθλευτη και περιφερειακο συμβουλο ..αλλα δεν το αναφερεται πουθενα…λετε συνεχεια στα τεσσερα και στα τεσσερα

  • Περαστικα και υπομονη σε 5 χρονια τωρα παλι αμα υπαρχει Κασαπιδης πολιτικα μπορει να τον κραζει μετα να παει μαζι του και να ξαναχαασει! αχαχαχαχαχαχαχα

  • Ο Κουζιάκης έβαλε τον Ιωαννίδη και ο Κασαπίδης τον Κάτανα.. Τα αποτελέσματα ανάλογα των επιλογών (ο ένας την είδε φραξιονιστής και ο άλλος διαλύθηκε από το υπερ εγώ του)… ο κόσμος πλέον λειτουργεί διαφορετικά και δεν τρώει σανό..

    • Τον Κουζιακη και τον Ιωαννιδη να μην τους πιάνεις στο στόμα σου.Μονο χαμένος είναι ο τόπος μας από την μη εκλογή τους. Άιντε τώρα με τον κάθε αναλυτή του καναπέ.

      • Καλά τα γράφει ο παραπάνω.. Ο Κουζιάκης κυριολεκτικά έχασε το Δημαρχείο λόγω του Ιωάννίδη… τραγικά λάθη..

  • Το μόνο που κέρδισε ήταν να εδραιωθεί ως καρεκλάκιας . Ενώ κατηγόρησε τον Αμανατίδη έκανε τις χειρότερες κολωτούμπες. Πλέον δεν θεωρείται αξιόπιστος

  • Αγαπητέ φίλε , ελπίζω να πήρες το μαθημά σου . Ελπίζω μετά τα όλα όσα έκανες να έχει καταλάβεις τα σφάλματα σου και στα λάθη που οδηγήθηκες λόγω των αυλικών σου που ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική. Εκτέθηκες απανταχού Δυτικής Μακεδονίας με την δήθεν στήριξη ενός ανθρώπου που σε καθημερινή βάση κατηγορούσες και υποτιμούσες αλλά και έβριζες με βαρύς χαρακτηρισμούς . Είσαι απαράδεκτος με τον τρόπο που φέρθηκες σε φίλου κουμπάρους και σε όλη την ομάδα που αποκαλούσες οικογένεια. Κριμα για την όλη στάση σου . Κρίμα γιατί κατέστρεψες όσα πολιτικά θα μπορούσες να χτίσεις και κρίμα επίσης για όσα νόμιζες ότι πρεσβεύεις . Η καρέκλα πάνω από όλα . Αυτό σε ενδιέφερε τελικά και αυτό που θα εισπράξεις από όλους μας είναι η αδιαφορία . Και τώρα που έχασες από Περιφερειακός σύμβουλος δεν πιστεύω να κατέβεις βουλευτής ΝΔ. Θα κάνεις τα ίδια που έκανε ο Αμανατίδης . Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.Πήρες αυτό που σου άξιζε…..

  • Είχε καβαλήσει το καλάμι μάλλον . Τώρα θα καταλάβει ότι αυτός που άλλα έλεγε και άλλα έκανε ήταν αυτός και μόνο. Κάποτε πουλούσε φούμαρα για καθαρό λόγο και καθαρές κουβέντες . Είσαι να σα κλαίνε οι ρέγγες χαχαχαχα Παραμυθά….

    • Παραμυθιαζεστε από τον Πασοκο και τους αυλικούς του . …
      Ο Κατανας έσωσε το κόμμα άλλο κοιτάνε μονο τη πάρτι τους και ας καταστραφεί το κόμμα….

  • Μεγάλε άλλη φορά να ακούς και κανένα που γνωρίζει . Εσύ τα έκανες σαλάτα και το έπαιξες πονηρός και νόμισες ότι οι άλλοι είναι κορόιδα. Μάλλον τώρα θα κατάλαβες ότι υπάρχουν και πιο έξυπνοι από εσένα.

  • Όσο και να κατηγόρησες τον Αμανατίδη δεν του έκανες τίποτα. Εσύ θα μείνει στην ιστορία ως καρεκλάκιας . Ευκαιρία να παρακαλέσεις τον Αμανατίδη να σου δώσει θέση . Αλλαξε το κλιπάκι και τρέχα .

    • Ναι είδαμε και τους υπόλοιπους….
      Που είναι μόνο για τη καρεκλα….
      Τουλάχιστον ο κατανας έχει 3 καρέκλες να κάθεται…
      Όλοι όμως περνάνε από το μαγαζιά του για να σας στηρίξει πολιτικά ….
      Το έχουμε δει….

      • Τώρα δεν θα περνάει κανένας με όσα έκανε . Και αφού έχει τρεις καρέκλες ας καθίσει σε αυτές γιατί για άλλες δεν το βλέπω να τον στηρίζει κανένας μετά τα όσα έκανε .

        • Που στήριξε το κόμμα???
          Μάλλον άλλοι φοβούνται για τις καρέκλες τους….
          Αυτοί που κατέστρεψαν το κόμμα στη Κοζανη

  • Η αλαζονεία, όταν άσκοπα παραγεμισθεί από πολλά άδικα κι ασύμφορα και φθάσει στην πιο ψηλή της κορυφή, έ, τότε πια απότομα θα καταπέσει στον όλεθρο, εκεί που δεν μπορεί σίγουρα να βαδίσει) Σοφοκλής (Οιδίπους Τύραννος στ. 873επ.)

  • Λόγια Λόγια , δίχως ουσία και άνευ περιεχομένου, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα χωρίς καμία ουσία και χωρίς να επιτύχει κάτι. Πήγε με έναν άνθρωπο που κατηγορούσε καθημερινά , έκανε και κλιπάκια και ξαφνικά έγινε αγωνιστής με τον Κασαπίδη . Αντί να καταλάβει το άτοπο συνέχισε με ανεκδιήγητες δηλώσεις . Γύρισε πλάτη σε γνωστούς φίλους κουμπάρους και κολλητούς . Και μετά από όλα αυτά αντί να κοκκινίσει με όσα έκανε βγαίνει και καμαρώνει. Όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο που παίζεις . Θέλεις να πιστέψουμε ότι δεν έβαλες πάνω από όλα την θέση και θυσιάστηκες για το καλό της Δυτικής Μακεδονίας. Μα πραγματικά τώρα τα πιστεύεις όλα αυτά? Ο κόσμος σε πήρε χαμπάρι ……….Ξύπναααααα!!!!!!Το πρωί θα πας σχολείο!!!

    • Τώρα ξεκαθάρισαν οι υποκριτές για να συνεχίσεις πρέπει να αφαιρέσεις τους υποκριτές και να κρατήσεις τα γερα θεμέλια…

  • Ελπίζω να μην πάει στις παρελάσεις στις θέσεις των βουλευτών ξανά ή στις εκκλησίες μπροστά-μπροστά! Πίσω με τους κανονικούς ανθρώπους πλέον Χαρούλη.

    • Δεν τα χρειάζεται έχει και φακούς επαφής….
      Το μέλλον της δυτικής Μακεδονίας το έχετε ήδη καταδικασμενο….
      Λίγοι το είδαν αλλά στο τέλος θα το δείτε και εσείς αλλά θα είναι αργά….

  • Όλοι εσείς, τα σπίρτα, οι δυναμικοί και άξιοι, που γνωρίζετε τα πάντα και κριτικάρετε…ένα σχόλιο δεν είδα επώνυμο. Δεν έχετε όνομα; Ντρέπεστε ίσως ή φοβάστε; Γιατί κρύβεστε; Την εποικοδομητική κριτική την γνωρίζετε; Δεν νομίζω! Με τιμή, Κατερίνα Κάτανα

    • Ναι είμαστε σπίρτα και μάλιστα στην πράξη . Τι το θέλετε το όνομα θα μας κάνετε ντα ? Θα σας φοβηθούμε ?Τι να φοβηθούμε από κάποιου που ποδοπατάνε πάντα φιλίες και σχέσεις για την καρέκλα . Δεν σας αρέσουν οι αλήθειες τις θέλετε και επώνυμα . Εκεί θα σας τα λέμε Αυτές είναι οι αλήθειες . Βγέστε στην κοινωνία να μάθετε τι λένε για εσάς.Με τιμή , ένας νοήμων πολίτης που δεν δέχεται να τον δουλεύουν.

    • ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ . ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ .

        • Αυτός που εκλέχτηκε έχει 13000 καρέκλες να καθίσει , δεν είχε οικονομικά ανάγκη κανένα , έχει κάνει ένα μεγάλο έργο , σήκωνε ένα μεγάλο βάρος στις πλάτες του την ΑΝΚΟ ,τάιζε 50 οικογένειες εργαζομένων και ήταν εδώ και 30 χρόνια παρόν στις εξελίξεις των έργων της περιοχής. Ο άλλος που ήταν ?
          Εσύ έχεις μπερδευτεί μάλλον , δεν υπάρχει σύγκριση, άστο .

          • Και που είναι η ανάπτυξη Για πες….
            Που πάει κατά διαόλου η Κοζάνη….
            Δείτε τώρα η ΝΔκρατες ποιο είναι δίπλα του και θα καταλαβαίτε..
            Μήπως τώρα θα ξεκινήσει με τον Κουκολοπουλο γτ η επόμενη κίνηση είναι να κατέβει βολευτης με το κομμα του το ΠΑΣΟΚ???

  • Αυτό δείχνει το ήθος του εκλεγμένου Περιφεριάρχη να ρίχνει στάχτη στους αντιπάλους ενώ έχει εκλεγεί να τα βλέπει ο λαός της δυτικής Μακεδονίας τι εκλέξανε εύγε !!

  • Ότι έκανε μόνος το έκανε!και τα μούτρα του πολιτικώς μόνος του τα έφαγε!Ούτε γόνος ήταν ούτε του χαρήστικε τίποτα!
    Μόνο χάσιμο είχε από την πολιτική και τίποτα άλλο…και τώρα στην αδυναμία και τη δύσκολη στιγμή χλευάζετε και ειρωνευεστε…κομπλεξάρες

  • Γιατί τόσα ζόρια με τον Κατανα????
    Α ναι γιατί τον φοβάστε….
    Γιατί όμως???
    Γιατί το αξίζει…
    Είναι άνθρωπος άξιος τίμιος και βοηθάει τους πάντες….
    Εσείς που ασχολείστε μαζί του τόσο μας δείχνετε την αξία του….

    • Σαν άνθρωπος μπορεί να είναι άξιος και τίμιος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να τον ψηφίσουμε με το ζόρι. Η πολιτική θέλει και άλλες ικανότητες, και κυρίως ταπεινοφροσύνη. Με την επαναλαμβανόμενη εμμονή του να αποκτήσει πολιτική καρέκλα γίνεται αντιπαθής χωρίς να το καταλαβαίνει.

      • Ποιος σου είπε να τον ψηφίσεις…Όλοι του Αμανατιδη είναι ταπεινοί ποιοι και δεν τους βλέπω???.
        Όλοι ήταν με τον Κασαπιδη τους έδωσε τα 40αρια και τώρα πήγαν απέναντι του…
        Πόσα ακόμη θα δείξει ο χαρακτήρας σας

  • Ο Κασαπίδης τέσσερα χρόνια χαμπάρι δεν πήρε. Είχε καλούς σύμβουλος.Θελω να δω τον Κίανα τον δραστήριο στα έδρανα της αντιπολίτευσης.Κάηκαν ρε συ.Πάνε και τα ταξίδια το επεζε και καλός.

        • KATANA ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΗ?

          ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.

          ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ!!!!

          ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!

          • Σιγά μην δώσει σημασία στα σχόλια…

            Ούτε να σας ….φτύσει αξίζετε …

            Χάρη σε ζηλεύουν και το καταλαβαίνουμε…
            Μην το βάζεις κάτω…
            Θα είμαστε πάντα μαζί σου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.