kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η “λογική” κι η αλαζονεία

16 Οκτωβρίου 2023
00:34

 

O Z. Mάρας Πρόεδρος του ΟΑΠΝ κι εκ νέου εκλεγμένος του συνδυασμού της “Ενότητας”,  επιχείρησε να υποτιμήσει όχι μόνο το συνδυασμό του Γ. Κοκκαλιάρη που εν τέλει κέρδισε, με τη λαϊκή ετυμηγορία, την εκλογική μάχη στο Δήμο Κοζάνης αλλά και τους πολίτες. Διότι πως αλλιώς, κάποιος, να αξιολογήσει το σχόλιο του,  μια μέρα πριν τη μάχη της Β’ Κυριακής όταν έγραφε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “ψηφίζουμε με λογική”. Δηλαδή, με βάση το σημερινό συντριπτικό αποτέλεσμα σε βάρος της “Ενότητας”, οι πολίτες που ψήφισαν το συνδυασμό Κοκκαλιάρη ενήργησαν παράλογα, χωρίς λογική, αγαπητέ οδοντίατρε;

 

Η Χύτρα

 

 

 

31 σχόλια

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ…ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ…ΕΥΤΥΧΏΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ….

  • Ο κος Μάρας δεν το είπε με ίχνος κακίας, αλλά γιατί πολύ απλά θεωρεί οτι ο κάθε Δήμαρχος πρέπει να διαθετει κάποια χαρακτηριστικά. Είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα τον δικαιώσει.

    • Μόνο πού τής θεωρίες τού καλά θα ήταν να τής κρατήσει για τον εαυτό του ο κόσμος δεν χρειάζεται υποδείξεις ούτε τον νοιάζει τα πιστεύω του συγκεκριμένου

  • Υπήρχε λογική αγαπητέ μου, όταν επί τέσσερα χρόνια, δεν καταφέρατε νά θέσετε σε λειτουργία, τό κολυμβητήριο τής πόλης! Όταν αναγκάστηκε ή ομάδα ποδοσφαίρου τής Κοζάνης, να παίξει ,μετά από 40 χρόνια ,όχι στο γήπεδο της αλλά στην Κομοτηνή!! Όταν κανένα κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, δεν είχε τίς απαιτούμενες προϋποθέσεις, για να λειτουργήσει με ασφάλεια!!! Όταν δεν έχετε γήπεδα ποδοσφαίρου για τις ακαδημίες της πόλεως!!!! Θέλετε και άλλα,μπορώ νά γράφω μέχρι τό πρωί. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σάς είπανε οι δημότες του Δήμου Κοζάνης! Τόσο απλά,μα τόσο!!

    • Όταν έδιωξαν τη σχολή αεροπορίας που άφηναν χρήματα στη πόλη,μια χαρά,πήγαν Καβάλα εμείς εδώ έχουμε τον μουτο

    • κοίταξε αούτε πως πάει αυτή η ιστορία… ο μούτος πράγματι με λάθος συνεργάτες και κονκλάβια συμφερόντων δεν έκανε πολλά.. για την ακρίβεια λίγα για τον μισθό τους.. εσείς όταν θα κάνετε κάτι (οτιδήποτε) από 01/2024 βγάλτε την πρώτη ανακοίνωση (θα σας υποστηρίξουμε ένθερμα).. έως τότε πάρε χαμπάρι ότι το ποδόσφαιρο και τα γυμναστήρια, ακαδημίες και άλλα δεν είναι προτεραιότητες… για κανέναν.. προέχουν άλλα και είναι σημαντικά…

  • Η αλαζονεία, όταν άσκοπα παραγεμισθεί από πολλά άδικα κι ασύμφορα και φθάσει στην πιο ψηλή της κορυφή, έ, τότε πια απότομα θα καταπέσει στον όλεθρο, εκεί που δεν μπορεί σίγουρα να βαδίσει) Σοφοκλής (Οιδίπους Τύραννος στ. 873επ.)

  • Τι κακία είναι αυτή αγαπητέ κύριε επιστήμονα…ντροπή. μήπως όντως ισχύει ότι τελικά ο κόσμος ψήφισε μόνο με τη λογική και απάντησε με τον τρόπο αυτό στο έργο που τα τελευταία 4 έτη ΔΕΝ καταφέρατε να κάνετε;;;
    Υγ.: θα σου πρότεινα να πας αύριο πρωί να ρίξεις μια βουτιά στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ ώστε να ξανανιώσεις αδερφέ…

  • Η χρονική θητεία των “ανύπαρκτων” με την ψήφο των πολιτών τερματίστηκε
    Η νέα δημοτική αρχή θα κριθεί από το αν θα κάνει η όχι έργο επωφελές για τους δημότες,αλλιώς λογικό είναι να έχει την ίδια τυχη
    Πάντως την ανυπαρξία του ΟΑΠΝ δεν την επιβράβευσε η ψήφος

  • Η πορεία και το έργο της νέας Δημοτικής αρχής θα δείξει αν όντως ο κόσμος επέλεξε σωστά. Αναρωτιέμαι όμως ποιος από τον Δήμαρχο και τους εκλεγμένους μπορεί να διαχειριστεί τον Δήμο. Έχετε δει τα βιογραφικά και τα προσόντα που διαθέτουν; Μήπως τελικά εμείς οι γονείς που μεγαλώνουμε παιδιά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο και κόστος να τους δώσουμε εφόδια και μόρφωση κάνουμε λάθος; Αφού και χωρίς “τίποτα” γίνεσαι Δήμαρχος σε αυτόν τον τόπο….

    • Λάθος ερωτήσεις κάνεις σε λάθος ανθρώπους… Σκοπός ήταν να χάσει αυτός που έχασε κι όχι να κερδίσει ο συγκεκριμένος που βγήκε χθες πρώτος. Το ποιος έχει προσόντα δεν έχει σημασία γι αυτούς. Το βιογραφικό σε αυτή την πόλη πάει περίπατο, όταν μπαίνουν μπροστά συμφέροντα. Είναι πάντως απορίας άξιον ακόμα κι αυτό το ζήτημα που έθεσε ο κ.Μάρας, για το ποια είναι η δική τους λογική, γιατί ακόμα δεν την καταλάβαμε. Ο νέος Δήμαρχος όταν ρωτήθηκε χθες για το ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει, απάντησε πως θα κοιτάξει τον άνθρωπο. Εντελώς αόριστο, εντελώς ανεδαφικό. Ας ελπίσουμε πως το βιογραφικό δε θα επηρεάσει την 5ετία μιας Κοζάνης που πλέον αντιμετωπίζει ΒΙΑΙΑ πολλές βίαιες καταστάσεις, με συγκεκριμένες αποφάσεις, συγκεκριμένων ανθρώπων, με τους τοπικούς άρχοντες(εκτός Μαλούτα που και αυτός δεν τις αντιμετώπισε) απλούς παρατηρητές!!! Μέχρι στιγμής ασχολούνται με τα αδέσποτα, τα χόρτα, τις συναυλίες και τις Απόκριες. Όταν ασχοληθούν με τα σημαίνοντα θα φανεί και το βιογραφικό τους!!!

  • Η ικανότητα ενός δημάρχου κρίνεται όχι μόνο από το πόσα μπορεί να κάνει μόνος του κλεισμένος σ’ ένα γραφείο, αλλά αν μπορεί αυτός και οι συνεργάτες του να κινητοποιήσουν την κοινωνία για να διεκδικήσει λύσεις για τον τόπο μας. Ο Γιάννης δεν είναι εγωιστής, άρα έχουμε ελπίδα να πάμε καλύτερα στην Κοζάνη.

  • θυμασαι αγαπητε τζηκα επι δημαρχειας λευτερη ,ποσες ατελειες και παραλειψεις ειχες επισημανει στο δακ ,στο στρατιωτικο και κυριως στο κολυμβητηριο?τα ειχες γραψει στο fb αν θυμαμαι καλα και ειχες τονισει οτι σε 3 ΜΗΝΕς θα τα ειχες επιλυσει?5 ΧΡΟΝΙΑ μετα παμε για μια βουτια στο κολυμβητηριο?τι ?οχι?και μας μιλας για λογικη?μαλλον πλακα μας εκανες τοτε…γιοργανι βαμβακερο τωρα και δεν φταιει ο κοσμος αγαπητε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.