kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ο εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδης

16 Οκτωβρίου 2023
01:14

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κοζάνης “έριξε” και τους “τίτλους τέλους” για τον εν ενεργεία Αντιδήμαρχο Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδη, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.  Παρότι οι ψηφοφόροι της ¨Ενότητας”, στον πρώτο γύρο, τον κατέταξαν στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις, γεγονός που όπως μαθαίνουμε τον στεναχώρησε καθώς ανέμενε να τα πάει πολύ καλύτερα, ευελπιστούσε, τουλάχιστον, πως ο συνδυασμός του Λ. Μαλούτα θα κέρδιζε κι εκείνος θα κατάφερνε να εκλεγεί. Ως φαίνεται, το πετυχημένο(;) έργο του στην Αντιδημαρχία, όπως εκείνος άφηνε να εννοηθεί με δηλώσεις του, δεν αναγνωρίστηκε. Δεν πειράζει. Από τη νέα χρονιά θα έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώνει κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, την Κοζάνη. Ο κύκλος του στην αυτοδιοίκηση έκλεισε κρίνοντας από τα λεγόμενα του  πως είναι η τελευταία φορά που θέτει υποψηφιότητα. Η στήλη θα τον θυμάται για το πομπώδες ύφος στις δηλώσεις του, για τα ειρωνικά σχόλια  σε συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους καθώς και για τις ψυχαγωγικές, ως ένα βαθμό, αντιπαραθέσεις του με την Ε. Κοϋμτζίδου, με την οποία τελικά συμπορεύθηκαν εκλογικά στον ίδιο συνδυασμό.

Η Χύτρα 

29 σχόλια

    • Το debate που θα γελάσει κάθε πικραμένος θα είναι μεταξύ νεοεκλεχθεντων δημάρχου κ περιφερειάρχη. Όνειρο….

  • Ευτυχώς κάτι τέτοιοι που αυτοπροσδιορίζονται σωτήρες, πάνε σπίτι τους. Να δούμε τι θα παραδώσει από εκκρεμότητες. Με ότι ασχολήθηκε δηλαδή.

  • Γιά να δώ τώρα,θα φοράς στο γήπεδο την φανέλα της Κοζάνης;Απορούσα 4 χρόνια,πώς την αγάπησες τόσο κεραυνοβόλα.Μας χόρτασες παραμύθι.

  • Δυστυχώς προσπάθησε να λύση το πρόβλημα με τα αδέσποτα χωρίς να γνωρίζει το θέμα και νομίζοντας ότι ο νόμος είναι μη εφαρμόσιμος. Έτρεχε αριστερά και δεξιά να περιγραφεί ότι για το πρόβλημα υπεύθυνοι για το μεγάλο αριθμό των αδέσποτων είναι οι φιλόζωοι ο νόμος μέχρι ο Covit διότι κάποιοι χρησιμοποιούσαν τα σκυλάκια για να μπορούν να βγαίνουν.
    Ο ίδιος ήταν μεγάλο πρόβλημα για την ίδια την παράταξη του και είναι συνυπεύθυνος για την βαριά ήττα.

    Θυμάμαι στην πρώτη συνέντευξη σας στη Μαρκοπούλου μας λέγατε ότι μαθενεται γρήγορα. Δυστυχώς ένα χρόνο έκανες για να καταλάβεις ότι αυτό το πρόβλημα λύνεται μονο με ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.
    Ως πολίτης αυτής της πόλης να σε ευχαριστήσω και να σε δώσω συγχαρητήρια διότι κατάφερες μέσα σε δύο χρόνια να αυξήσεις τα αδέσποτα από 2000 σε 4000
    Τα στοιχεία είναι δικά σου από την συνέντευξη σου στην Κ. Μαρκοπούλου και σε πρόσφατο Debate που συμμετείχατε.
    Μπορεις να το βάλεις και στο βιογραφικό σου. Η περιφέρεια της Θεσσαλίας πιστεύω να αναζητεί τέτοιους ανθρώπους που μπορούν να διπλασιάσουν τα ζωντανά μέσα σε 2 Χρόνια.
    Το καλύτερο που θα κάνεις είναi να μην ξανά ασχοληθείς με την πολιτική ή ανικανότητα σου δεν θα μας λείψει.

  • Τώρα που θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο εκτός από την αγαπημένη του ομάδα θα μπορεί να ασχοληθεί και με τις στειρωσεις.

    Επιτέλους μπορείς να γίνει ένας ενεργός φιλόζωος όπως λεει και να αναλάβει έργο τώρα που θα έχει χρονο.

  • Σε πούλησε ο φίλο σου ο Μιχαϊλίδης. Όπως πούλησες και Εσυ άλλους.Έτσι είναι αυτά δανεικά. Και οι δυο είστε ανύπαρκτοι και πήρατε αυτό που σας άξιζε. Δηλαδή να πάτε σπίτια σας. Ο κόσμος σας έστειλε το μήνυμα και μην αρχίσεις να κες και Εσυ όπως ο Μιχαϊλίδης ότι σας φταίνε άλλοι και όχι εσείς;
    Κάντε αίτηση τώρα για ένταξη στο πρόγραμμα των νέων αγροτών και οι δυο!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.