Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Έμεινε με την “πρωτιά”

16 Οκτωβρίου 2023
07:38

Η υπερ-φιλόδοξη Ε. Κοϋμτζίδου, για όσους την ξέρουν καλά, μετά την παραίτηση του Κ.  Κυριακίδη και την αποχώρηση της Ν. Τουμπουλίδου, πίστευε πως θα ήταν το “πρώτο βιολί” στο συνδυασμό της”Ενότητας” κι εν τέλει τα κατάφερε κρίνοντας από το εκλογικό αποτέλεσμα της Α’ Κυριακής. Για να φτάσει βέβαια σ’ αυτό το σημείο ξέχασε, παντελώς, τις υποσχέσεις που έδινε στον άλλοτε επιστήθιο αυτοδιοικητικό φίλο της Κ. Κυριακίδη, πως αν εκείνος “έφευγε” από το συνδυασμό θα τον ακολουθούσε ως στάση απόλυτης στήριξης σε μια υπόθεση (εκείνη των φωτοβολταϊκών στη “Μάνα Νερού” στην Μεσιανή) που – και κατά τη δική της άποψη – εξέθεσε και πλήγωσε πολιτικά την παράταξη.  Όταν τελικά συνέβη, αρκέστηκε σε διαπιστώσεις του τύπου  “βιάστηκε ο Κώστας” και “δεν έπρεπε να το κάνει”, αρνούμενη εν τέλει να εγκαταλείψει την Αντιδημαρχία της. Άλλωστε στις διαπιστώσεις και τις “προειδοποιήσεις” έπαιρνε, διαρκώς, άριστα, όταν, όμως, ερχόταν η στιγμή των πράξεων, εφηύρε πάντα μια δικαιολογία, όπως συνέβη όταν  κι εκείνη, μεταξύ άλλων, ζητούσε την παύση της συνεργασίας με τους συνδυασμούς Μιχαηλίδη & Σημανδράκου.  Αλλιώς φανταζόταν τα πράγματα για την επόμενη πενταετία, τελικά έμενε με την “πρωτιά” να την περιφέρει δεξιά – αριστερά.

 

Η Χύτρα

34 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.