kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο “καπετάνιος” ενός συνδυασμού που εγκατέλειψε πρώτος το καράβι και δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος

16 Οκτωβρίου 2023
08:13

Ο Σ. Αλεξανδρίδης, μετά την αποχώρηση του Ε. Σημανδράκου, “κληρονόμησε” έναν συνδυασμό που το μέλλον του φάνταζε αβέβαιο. Έτσι για να εξασφαλίσει την αυτοδιοικητική του συνέχεια έσπευσε πρώτος να προσχωρήσει στο συνδυασμό της “Ενότητας”, ξεχνώντας τα πόσα καταλόγιζε στο εν λόγω συνδυασμό και τον επί κεφαλής της όταν έθετε υποψηφιότητα, απέναντί του, στις εκλογές του 2019. Η αυτοδιοικητική μετάλλαξη του Σάββα, το στρογγύλεμα (αρχικά) κι η απόλυτη ταύτιση (στη συνέχεια), αποτυπώθηκαν με τον πιο ενδεικτικό τρόπο στην κάλπη. Ένας άνθρωπος της πιάτσας που , ξαφνικά, επέλεξε να μην ακούει και να μη βλέπει εκεί που καταγραφόταν η δυσαρέσκεια του κόσμου. Οι πολίτες όχι μόνο δεν τον κατέταξαν σε εκλόγιμη θέση (ακόμη κι αν εκλεγόταν ο συνδυασμός του Λ. Μαλούτα) αλλά σε θέση πιο κάτω από την πρώτη 30αδα.

Η Χύτρα

 

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.