Ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοζάνης Τάσος Φούντογλου για τη νίκη Αμανατίδη στις περιφερειακές εκλογές Δ.Μ.: “O Γ. Αμανατίδης υπέστη ένα πρωτοφανή πόλεμο τόσο σε πολιτικό όσο και προσωπικό επίπεδο αλλά τελικά τα κατάφερε στάθηκε όρθιος και μας κράτησε όρθιους κι όλους εμάς που τον εμπιστευθήκαμε και συνταχθήκαμε μαζί του σε αυτή την αυτοδιοικητική προσπάθεια” (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2023
06:02

 

Ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοζάνης Τάσος Φούντογλου για τη νίκη Αμανατίδη στις περιφερειακές εκλογές Δ.Μ.

 

Βίντεο από FLASH TV

23 σχόλια

  • Κάνετε το σταυρό σας που όλη η ΝΔ έπεσε πάνω στον Κασαπίδη. Αυτό τον χαντάκωσε. Και ένα κερί στην κοιμωμένη κεντροαριστερά που σου έκανε το δώρο βάζοντας τη Ζεμπι επικεφαλής. Και κάτι τελευταίο. Η Δυτική Μακεδονία είναι μικρή, γνωριζόμαστε τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Βγάλτε τα φωτοστέφανα. Να σας δούμε στο δια ταύτα τώρα. Να δούμε πως θα διαχειριστείτε την εξουσία. Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε παράφωνα όργανα σύντομα.

    • Απο το φόβο της Ζεμπιλιάδου επιστρατεύθηκε ο Αμανατίδης.., απο αυτούς που τον πίεσαν. Έχεις αμφιβολια ότι θα έβγαινε η Ζεμπιλιάδου αν δεν έμπαινε στη μέση ο «πιεσμένος»; Για άλλη μια φορά τα συμφέροντα προώθησαν τον άνθρωπο τους. Κρίμα που τσίμπησαν και μερικοί σαν τον Φούντογλου τύπου γιαλαντζί επαναστάτες….

      • Η ήττα του κασαπιδη θα ηταν συντριπτική,σε περίπτωση που δεν ήταν υποψήφιος ο Αμανατιδης. Πρέπει να πουν και ευχαριστώ….αλλά και συγνώμη για τον τρόπο που έγινε ο αγώνας από την πλευρά του κόμματος.

    • Ω καλα ειςαι , ξέρεις οι ευαγγελιστές του καλύτερου πρεπει να εχουν και περιεχόμενο. Εκει θα κριθούν ολοι

    • Μπορεί να υπάρχουν παράφωνα όπως λες το σίγουρο είναι όμως ότι ο Αμανατίδης θα στρώσει στη δουλειά κάποιους ειδικα στην περιφέρεια που χρόνια τωρα κυκλοφορούν με βεντάλιες..

    • Κάνεις λάθος φίλε μου ο Κασαπιδης έχασε γιατί ήταν ανύπαρκτος έχει πάει το νόμο πάρα πολύ πίσω δεν έκανε τιποτα δεν έφερε μία μεγάλη επένδυση έφυγαν οι πιλότοι δεν έκανε τίποτα για αυτό και άλλα πάρα πάρα πολλά

  • Συγχαρητηρια και καλη θητεια με εργα ουσιας. Αφηστε τις επενδυσεις στα φωτοβολταικα που δεν προσφερουν θεσεις εργασιας. Δωστε κινητρα φορολογικα και επιδοτησεις,να ασχοληθουν οι νεοι με τον πρωτογενη τομεα. Γεωργια , κτηνοτροφια, δεντρα (αμυγδαλιες-καρυδιες). Νεα εργοστασια τυποποιησης ολων των τοπικων παραγομενων προιοντων.

    • Σε ποιόν πρωτογενή τομέα αναφέρεστε, αυτός έχει σβήσει, όσον αναφορά τα αμύγδαλα και τα καρύδια όλα είναι απούλητα και στοιβαγμένα από πέρυσι στις αποθήκες των παραγωγών.

  • Κύριε Φούντογλου παρουσιάζεστε σοβαρά αδιάβαστος, παρόλο που ευελπιστούσαμε σε περισσότερα από εσάς.
    1. Για την στήριξη της παραγωγής η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να “τσοντάρει λεφτά στους επιχειρηματίες”. Όχι βέβαια με τα 40άρια του αίσχους, όπως έκανε η προηγούμενη διοίκηση Κασαπίδη, αλλά με διαφανείς και δίκαιες διαδικασίες. Η στήριξη είτε με άμεσες χρηματικές επιδοτήσεις, είτε με έμμεσες σε μεγάλες επενδύσεις όπως η παροχή περιφερειακών εκτάσεων, κτηρίων, λειτουργικών αναγκών επιβάλλεται να γίνει. Αλλιώς μη περιμένετε να έρθει καμιά μεγάλη επένδυση διότι πολύ απλά η περιοχή ΔΕΝ διαθέτει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα όπως λανθασμένα λέτε. Ούτε λιμάνι, ούτε λειτουργικό αεροδρόμιο, ούτε ενεργές σιδηροδρομικές υποδομές. Μόνο μια Εγνατία έχει, όπως πολλές ακόμα ανταγωνιστικές περιοχές.
    2. Η Περιφερειακή Αρχή μπορεί να κάνει και η ίδια επενδύσεις, όπως βεβαίως και οι Δημοτικές Αρχές. Στην ανεπτυγμένη Δανία, οι περισσότερες επιχειρήσεις τηλεθέρμανσης είναι αποκλειστικά των Δήμων, με τις δημοτικές αρχές να έχουν κάνει εκτεταμένες επενδύσεις δημιουργίας παραγωγικών βιομηχανικών μονάδων που παράγουν μόνες τους την ενέργεια (βιομάζα, χρήση παραθαλάσσιων και παραλίμνιων υδάτων, κλπ). Και δεν παρακαλάνε την κάθε ΔΕΗ για ενέργεια, στην οποία χρωστούν και εκατ΄.
    Αυτοπροσδιορίζεσται και ως υποψήφιος διδάκτωρ. Θα σας πρότεινα να ανοίξετε και κανένα βιβλίο για τη στήριξη του επενδυτικού κλίματος, εκτός από φιλοσοφία και ιατρική. Τώρα με τη νέα σας ιδιότητα, θα σας κάνει καλό και σίγουρα θα κάνει καλό και στη νέα Περιφερειακή Αρχή…

  • Η ΑΝΚΟ στην εξουσία. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει αλαζονεία, ιδιοτέλεια και συγκεντρωτισμός… Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο.

  • Ο πόλεμος που δέχτηκε πηγάζει απο το κακό timing που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του καθώς και απο ενδείξεις ότι προετοιμαζόταν η τον προετοίμαζαν για αυτο .

    Επίσης μη λησμονείτε να συγχαίρετε και τον Παπαδόπουλο , να τιμάτε όσους σας τιμούν.

    Καλημέρα

  • Η πενταετία είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για την εποχή μας. Θα κριθείτε πολύ πιο σύντομα, γι’ αυτό τρεχάτε ποδαράκια μου. Και φυσικά πρώτα πρέπει να αποκαταστήσετε την “επικοινωνία” με τα καλά υπουργεία της κυβέρνησης. Δεν περιμένουμε να κινητοποιήσετε την κοινωνία για μεγάλες διεκδικήσεις. Από γραφείο σε γραφείο θα είστε.

  • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο
    ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΟΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΣ Δ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ

  • θα περιμενουμε κε Φουντογλου γιατι τα μεγαλα λογια πολλοι τα ειπανε και ξερετε ειναι και ευκολα να τα λες.Δημιουργησατε ενα κλιμα ευφοριας οτι μετα τον αποτυχημενο περιφερειαρχη εσεις θα την μεταμορφωσετε την δυτικη μακεδονια.Αναμενουμε λοιπον.

  • Και τώρα εσείς θα βάλετε τα πάντα σε μια σειρά. Μα ο επικεφαλής του συνδυασμού σας και όλοι εσείς οι υπόλοιποι μόλις πριν 4 μήνες υποστηριζατε αυτά που τώρα δήθεν θα διορθώσετε. Έλεος πια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.