prwtoselida


       

Συνέντευξη νέου δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη: “Θα ξεκινήσουμε από τα απλά πράγματα. Την καθημερινότητα – Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ούτε μαγικά ραβδιά” (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2023
06:11

Συνέντευξη νέου δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH

34 σχόλια

  • Γιάννη αποφάσισε αν θα συμβιβαστείς επιδιώκοντας να ξαναβγείς στις επόμενες εκλογές ή θα βάλεις τους υπαλλήλους στην δουλειά, χάνοντας μεν τις δικές τους ψήφους αλλά κερδίζοντας τις ψήφους των υπολοίπων.

    • καλη διαδρομή και επιτυχίες Γιάννη στο δύσκολο αλλά ενδιαφέροντα ρόλο που έχεις αναλάβει με την εμπιστοσύνη του πολίτη του Δήμου Κοζάνης!!!

      • Στην αρχή της θητείας ενός δήμαρχου αυξάνονται τα επώνυμα σχόλια αλλά κατά την διάρκεια βαίνουν μειούμενα…

  • Θα τολμήσεις να έρθεις σε σύγκρουση με το κατεστημένο και την νοοτροπία του η θα σε ενσωματώσει και σένα όπως και τον τόπο να ζεις ,όταν διοικεισαι

    • Άμα δεν συγκρουστείς με το κακό κατεστημένο, εγκατεστημένο και δημιουργημένο από το Μαλουτα, θα είσαι μια από τα ίδια

  • Καλημέρα Γιάννη.

    Βασικά.

    Την 1/1/2024 θα παραδώσουν όλοι με πρωτόκολλο όπως προβλέπεται στη δημόσια διοίκηση (αιρετοί και υπηρεσιακοί)

    Όπου κριθεί θα ζητηθεί ο έλεγχος από δικαιοσύνη και υπουργείο οικονομικών.

    • Τί να παραδώσουν οι υπηρεσιακοί ρε άσχετε….η διοίκηση έχει συνέχεια.Για τους υπηρεσιακούς η 31-12-2023 δεν έχει καμία διαφορά από την 1-1-2024. Ενημέρωση ναι, όχι παράδοση – παραλαβή.Και για τους εξυπνάκηδες του συνδυασμού που λέγανε στα κανάλια “θα τα ψάξουμε όλα” ας έρθουν….συμβάσεις που πέρασαν ελεγκτικό ή επίτροπο και κοσκινίστηκαν 100 φορές αυτούς περιμέναμε να μας ελέγξουν….

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΗΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ.

    ΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ…ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    • Άι παγαινε ρε μάστορα,γιουσουφακι του μαλουτα που ερήμωσε η πόλη και τα χωριά ,μείναν οι γέροι στην πλατεία στο καμπαναριό οι συνταξιούχοι στις καφετέριες και τα σκυλιά γύρω γυρω

    • ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
      ΦΤΑΝΕΙ!!
      ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ή ΟΧΙ!!
      ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ!
      ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!
      ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!
      ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ!!!
      ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΙΑ ΖΩΗ;;
      ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ;;;
      ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ!!!

    • Ενώ ο Μαλουτας τα είχε όλα στην εντέλεια αχαχαχαχαχα ευτυχώς δεν βγήκε πάλι γιατί θα υπήρχε η απόλυτη καταστροφή,καλή αρχή στον νέο δήμαρχο.

  • Υπάρχουν άνθρωποι ικανοί κι εκτός ψηφοδελτίου που μπορείς να ζητήσεις τη βοήθειά τους..Έλα σε επαφή μαζί τους…Η Κ οζάνη χρειάζεται άτομα με φαντασία και μεράκι κι όχι μόνο ποιος θα πιάσει απλώς μια καρέκλα.. Πρόσεξέ το αυτό ιδιαίτερα .

  • Γιάννη η Κοζάνη είναι βυθισμένη είναι ευκαιρία να την απογειώσεις πάρε τους σωστούς συμβούλους δίπλα σου

  • Επιτέλους, ένας επιχειρηματίας στην θέση του Δημάρχου.
    Οι κρατικοδίαιτοι απέτυχαν παταγωδώς!
    Εάν ήταν το δημόσιο ιδιωτική εταιρεία όλοι οι τελευταίοι αιρετοί θα είχαν πάει σπίτι τους από τον πρώτο χρόνο με την αναποτελεσματικότητά τους και την έλλειψη οράματος και στόχου.

    • Περίπου σωστό το σχόλιό σου.

      Είδαμε και αποτυχημένους επιχειρηματίες ως πρόεδροι στη Κοβενταρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

  • Ευχομαι να μπορεσεις να ξεφυγεις απο το συστημα που διοικει το δημο 35 χρονια και ως πρωτη προσφορα προς τους δημοτες να ειναι η μειωση της τιμης του νερου.Αν το κανεις αυτο σηναινει πως δεν υπολογιζεις το κατεστημενο.Η Κοζανη στην τιμη του νερου ειναι ΠΡΩΤΗ ως η ακριβοτερη πολη στην Ελλαδα.

  • Ο δήμαρχος δεν παραλαμβάνει και γι’αυτό δεν παραδίδει τίποτα. Όλα ανήκουν στους υπηρεσιακούς και γι’αυτό τους ρωτάμε

  • Ούτε από τα σχόλια, ούτε από τον νέο Δήμαρχο μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλουν να κάνουν για το Δήμο Κοζάνης. Μία συνέντευξη χωρίς αρχή μέση και τέλος, παρά τις εύστοχες ερωτήσεις. Πολλά τα ζητήματα και η λέξη καθημερινότητα δε μπορεί ελαφρά τη καρδία να τα περιλαμβάνει όλα. Ούτε φυσικά η συμμετοχή των πολιτών, η οποία αν κρίνουμε από τη συμμετοχή στην κάλπη, θα παραμείνει σε επίπεδα οριακά για τη Δημοκρατία και τη λήψη αποφάσεων. Για να αναστραφεί το κλίμα μετά τη βίαιη απολιγνιτοποίηση, η δίκαιη μετάβαση, δεν αρκεί να είναι μόνο Δίκαιη αλλά και βιώσιμη, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά!!!

  • βάλε τους υπέρ υψηλόμισθους μαλουτεους της ΔΕΥΑΚ να δουλεψουν για τα λεφτά τους και δαγκωτό στις επόμενες

  • Εξαιρετική η τοποθέτηση σας πολλά συγχαρητήρια! Πολύ καλό παιδί ο Γιάννης κ μεγάλη η νίκη του αλλά έως τώρα οι δημόσιες τοποθετήσεις του είναι γενικόλογες κ αόριστες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι