Ευχαριστήριο Λίτσας Παλαμά

17 Οκτωβρίου 2023
14:55
Μέσα από αυτό τον μήνα άμεσης εμπλοκής μου με τα κοινά βγαίνω τόσο γεμάτη και έτοιμη να προσφέρω την εμπειρία, τις γνώσεις μου και την διάθεση μου για δουλειά για τον τόπου μας και την ανάδειξη του! Μέλος μιας άξιας ομάδας, με επικεφαλής έναν άνθρωπο που πρωτοστάτησε τα τελευταία 20 χρόνια στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής αφήνοντας θετικό αποτύπωμα και σημαντικό έργο και έχοντας την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω και να υποσχεθώ (όχι μόνο πολιτικά) ότι θα είμαι κοντά σας, κοντά στον τόπο μας, στους συμπολίτες μου με όποιο τρόπο χρειαστεί!
Συγχαρητήρια στην πορεία δημιουργίας!
Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες σε Δήμους και Περιφέρεια!
Εύχομαι όλα και όλοι να συντελέσουν σε ένα καλύτερο αύριο για την Δυτική Μακεδονία!
Λίτσα Παλαμά
Πολιτικός επιστήμονας
Υπεύθυνη εμπορικού τμήματος και δημοσίων σχέσεων Flash Tv
Παρουσιάστρια

15 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.