kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η “εμπειρία” κι η “αξιοπιστία” της “Ενότητας” δυστυχώς δεν μας προστάτεψαν στο θέμα της τηλεθέρμανσης – 18/10 και παγωμένα τα σπίτια στην πόλη της Κοζάνης

18 Οκτωβρίου 2023
07:25

 

Θα πρέπει κανείς να γυρίσει το χρόνο πολύ πίσω για να βρει αν από τότε που τέθηκε σε λειτουργία η τηλεθέρμανση υπήρξε έτος όπου είχε παρέλθει η 15η Οκτωβρίου και δεν είχε ξεκινήσει η τηλεθέρμανση. Αν δεν είναι η πρώτη φορά, σίγουρα θα είναι η δεύτερη κι οι ευθύνες βαραίνουν, χωρίς δικαιολογίες, την παρούσα Δημοτική Αρχή, της οποίας τα στελέχη, ως υποψήφιοι/ες, όλη την προεκλογική περίοδο, έκαναν λόγο για την “εμπειρία” και την “αξιοπιστία” της “Ενότητας” που θα έπρεπε να εμπιστευτούν εκ νέου οι δημότες. Η ΔΕΥΑ Κοζάνης βρισκόταν σε λειτουργική ετοιμότητα από τις 2 Οκτωβρίου κι οι υποσχέσεις – δεσμεύσεις που υπήρχαν από πλευράς κυβέρνησης – ΔΕΗ για διαθεσιμότητα των μονάδων/ας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, ενώ περνούσαν οι μέρες, αφέθηκαν στην τύχη τους με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να γίνονται εκ νέου στο “και πέντε”. Κρίμα, ειλικρινά, στα στερνά του συγκεκριμένου συνδυασμού να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Η Χύτρα

32 σχόλια

  • Τι ήταν έτοιμο στην ώρα του; ήταν το γηπεδο; ήταν η τηλεθερμανση; τι;
    Μια πόλη, ένας Δήμος αφέθηκε στην τύχη του.

  • Πώς τολμούσε και μιλούσε για εμπειρία και αξιοπιστία η Ενότητα,όταν τα μέλη της κατάφεραν να χρεοκοπήσουν μια μονοπωλιακή επιχείρηση,ενώ θα έπρεπε να μιλα για ωχαδερφισμό και πλήρη ανικανοτητα

  • Ίχνος ευθύνης από την απελθούσα Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει. Κατάφεραν, γιατί επί κατορθώματος πρόκειται, να απαξιώσουν μέχρι και τη ναυαρχίδα της μακροχρόνιας πολιτικής τους παρουσίας στα κοινά. Οι δημότες της πόλης τυλίχτηκαν τις βελέντζες και αυτοί αποτιμούν ακόμη το εκλογικό αποτέλεσμα. Αν δεν το κάνουν τιμωρητικά τότε η ανικανότητά τους δεν έχει προηγούμενο. Οι δικαιολογίες για τις κυβερνητικές ευθύνες είναι αστείες. Ο Δήμαρχος Κοζάνης πέρα από κάθε δεοντολογία παραυρέθηκε στην προεκλογική παρουσία του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη προσπαθώντας να σηματοδοτήσει την συνεργασία τους και την αμέριστη συμπαράστασή του στην επανεκλογή της Ν.Δ. Ιδού τα αποτελέσματα της υποτελούς συμπεριφοράς του.

  • Εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε θα τα λύσει όλα η νέα Δημοτική Αρχή με την “πεντακαθαρη” νίκη της!

  • Η δημοτικη αρχη ειχε προγραμμα για το μελλον.Ξερει κανεις στ`αληθεια τι σημαινει ουδετερη πολη;Μη ξεχναμε πως το περιοδικο καταταξε την Κοζανη ως τη χειροτερη πολη της Ελλαδας.48η στις 48.Θαυμαστε τους.

  • δεν μας πειραξε δλδ ο κουλης? με τη βιαστικη απολιγνητοποιηση που εκλεισε τα εργοστασια της δεη και μας φταιει ο δημαρχος..απ το κεφαλι βρωμαει η δλεια!!! ΝΔ 41% ασ κρυωσουμε τωρα

  • Ο έμπειρος και τεχνοκράτης μπάρμπα Λάζος αποδείχτηκε ….. ! Πουθενά δεν μπορούσε να αποδώσει..Μόνο καρέκλες και φούμαρα..

  • εμείς οι ανεξάρτητοι άνθρωποι έχουμε τόσο μίσος για την δημοτική αρχή που μας κυβέρνησε και διέλυσε αυτή την πόλη που δεν ξέρουμε πώς να το διώξουμε από πάνω μας τελείωσαν την πόλη και αυτοι πανηγύριζαν ότι είναι η καλύτεροι

  • Τελικά η ΝΔ δε φταίει για τίποτα σε αυτή την πόλη;Το μέγα ερώτημα που πλανάτε και κανείς δε το θέτει.Ούτε για την απολιγνιτοποίηση φταίει,ούτε για την ακρίβεια,ούτε για τις ανατιμήσεις σε είδη όπως το πετρέλαιο που εκτίναξε τις τιμές και τα χρέη στη ΔΕΥΑΚ,ούτε για τη ΔΕΗ,για τίποτα;Όλα ο Μαλούτας και η Ενότητα;Αναρωτιέμαι πραγματικά,αν αυτή η πόλη γνωρίζει τα ζητήματα ή απλώς μοιράζει ευθύνες κατά τω δοκούν… Δεν είδα πουθενά πάντως να τις αποδίδονται ευθύνες,που σε όλα τα ζητήματα έχει και μάλιστα στο 100%!!!
    Στο συγκεκριμένο πάντως φταίει η ΔΕΗ!

  • Ας συλλογιστουμε τι συμβαίνει με τη ΔΕΗ της απολιγνιτοποιησης. Τα ίδια σε Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα. Η ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ. Ας το εμπεδώσουμε.

  • Η τηλεθέρμανση θα δουλέψει “αξιόπιστα” μόνο όταν περπατήσει το κάψιμο των σκουπιδιών της Αθήνας στον ΑΗΣ Καρδιάς.

    Τώρα, αν πεθάνουν κάποιοι στα Μπουτζάκια, στα Πετρανά και στα Σέρβια απ’ τις καρκινογόνες διοξίνες, που βγάζει το κάψιμο των σκουπιδιών, ε, ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν.

  • Η ευθύνη είναι της ΔΕΥΑΚ… εμείς οι πολίτες έχουμε συμβόλαιο με την ΔΕΥΑΚ… δεν έχουμε συμβόλαιο με τη ΔΕΗ…

  • Γιατί δεν αναφέρετε και τις αποψεις κάποιων δημοσιογράφων ότι αν δεν βγεί ο Μαλουτας η τηλεθέρμανση θα καταστραφεί! Οι οποίοι δημοσιογράφοι, είδαν στην Ενότητα ότι δεν έβλεπε όλος ο άλλος κόσμος. Αξιοπιστία, έργο, εμπειρία, ικανότητα και πάει λέγοντας. Ας μιλήσουμε για ικανότητα λοιπόν. Κολυμβητήριο, γήπεδο, ΔΗΠΕΘΕ, αδέσποτα, τηλεθέρμανση, χωριά παρατημένα εντελώς στην τύχη τους, φωτοβολταϊκά παντού.
    Δεν θυμάμαι ως Κοζανίτης χειρότερη δημοτική αρχή.

  • Είναι απορίας άξιο πως νέοι (ηλικιακά) συνδημότες μας δεν “είδαν ” το χάλι στο οποίο βρίσκεται η πόλη μας, κυρίως την τελευταία τετραετία, με αποτέλεσμα να θελήσουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Ενότητας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι!!!!!!! Πραγματικά πολύ περίεργο!!!!!!!

    • Πολύ σωστά. Ειδικά οι νέοι έπρεπε να προσέξουν τον Αυγουστο με ποιόν έβγαιναν φωτογραφία κάνοντας χειραψία και που έβαζαν την υπογραφή τους. Τώρα κατάντησαν καμένα χαρτιά.

      • Ε κάτι έταξε ο μπάρμπα Λάζος! Δεν ήταν δυνατόν όλοι αυτοι οι <> να ήθελαν το καλό μόνο το δικό μας ! Παραλίγο αν έβγαινε ο μπάρμπας να γέμιζε το νοσοκομείο νοσοκόμες με απόσπαση !Δεν θα ξέραμε τι να τις κάναμε..

  • Ο Νικολάκης και η τσάντα με τα χαρτονομίσματα…δεν αμφισβητήθηκε ΠΟΤΕ.. Ποιος έδωσε τα χαρτονομίσματα Ο Ε Ο

  • Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνετε τα άλλα έτη με το φετινό, αφού δεν λειτουργεί καμία μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ο οποίος τροφοδοτούσε την τηλεθέρμανση; Σαφώς και η Δημοτική Αρχή της Ενότητας εξασφάλισε τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Η ελάχιστη καθυστέρηση δεν οφείλεται στο Δήμο. Εξάλλου η κανούργια δημοτική αρχή θα τα λύσει όλα σε πολύ λίγο καιρό. Καλά να είμαστε και θα το δούμε… Οσον αφορά εσένα χύτρα φθάνει πια η εμμονή σου είναι απίστευτη να κυνηγάς την ενότητα…

  • Ημαρτον με την Ενότητα ρε κοζαν, φτάνει…βαρεθηκαμε να διαβάζουμε για την κακή Ενότητα… και δεν λέω πως έχετε άδικο, χίλια δίκια έχετε αλλά παύει να είναι δημοσιογραφία αυτό. Σεβαστείτε εμάς που κάθε μέρα μπαίνουμε να μάθουμε τα νέα της περιοχής και όχι την εμμονή κάποιων…

  • Θα σας προστατέψει τώρα ο Κωνσταντινίδης – Κοκκαλιάρης με το μαγικό ραβδί. Και θα ζεσταίνονται όλοι από τις εταιρίες φωτοβολταϊκών που γεμίσουν τον Ελλήσποντο.

  • Σταματήστε τη γκρινια! Τώρα σε λίγο με τον καινούριο δήμαρχο θα φτιάξει η τηλεθέρμανση… Τι, όχι;;;

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ε ρε γελια που θα πεσουνε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.