prwtoselida


       

kozan.gr: “Αγροτικό” όχημα ήταν σταθμευμένο σε σημείο στην πλατεία Λασσάνη που εμπόδιζε τη διέλευση των αστικών, προκαλώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα (Φωτογραφίες)

18 Οκτωβρίου 2023
08:56

 

“Αγροτικό” όχημα  ήταν σταθμευμένο σε σημείο στην πλατεία Λασσάνη που εμπόδιζε τη διέλευση των αστικών, προκαλώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ειδοποιήθηκε  η Τροχαία Κοζάνης ενώ το συγκεκριμένο όχημα απομακρύνθηκε για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

18 σχόλια

  • Μόνο το φορτηγάκι σας πείραξε; Πείτε ένα δρόμο στην Κοζάνη πολύ γίνεται κανονικά η κυκλοφορία. Ολόκληρη Παυλου Μελά και ο καθένας σταματά,παρκάρει όπου θέλει. Πολλές φορές και διπλό παρκάρισμα. Από το πρωί οι θέσεις φορτωεκφορτωσης κατηλημενες από αυτοκίνητα. Οι λωρίδες κυκλοφορίας όταν γίνονται τρεις πάντα η μία γίνεται θέση πάρκινγκ. Θέλει καφέ ο άλλος το σταματά στη μέση και πάει να πάρει καφέ. Οι στάσεις των αστικών θέσεις πάρκινγκ και αυτές. Ανάλογα γίνεται και στη γκερτσου. Απλά τα πράγματα βγάζεις κατά μήκος αυτών των οδών τη δημοτική αστυνομία,δεν την στέλνεις μόνο να ελέγχει τα παρκόμετρα, και ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

      • ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΜΝΕΥΟΥΝ ΠΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

        • ΚΑΙ με τους αναβάτες των ποδηλάτων το ίδιο συμβαίνει. Οι αναβάτες τους όπως και στα μηχανάκια θεωρούν ότι μπορούν να χωνονται όπου και όταν θέλουν.
          Ξεχνάνε ότι,ο ΚΟΚ αφορά και αυτούς; Ή επειδή μέχρι τώρα, δεν βρέθηκε να τους ΓΡΆΨΕΙ και αυτούς κανένας, κάνουν ότι θέλουν;
          Τώρα θα μου πείτε συμμορφώθηκαν οι υπόλοιποι οδηγοί για να σημμορφωθουν και αυτοί;
          Αλλά πέραν του οτιο ΚΟΚ είναι ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έχει να κάνει και με την παιδεία του καθενός. Και δεν εννοώ με τα σχολεία που έχει τελειώσει, γιατί ο χαρακτήρας και η παιδεία του κάθε ανθρώπου δεν έχει να κάνει με τα πτυχία.

      • Δηλαδή εσύ τι θέλεις. Ευχομαι να μην χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο και κολλήσει γιατί κάποιος σταμάτησε να πάρει καφέ. Μάλλον δεν σου έτυχε και ούτε εύχομαι.

    • Η διοίκηση είμαστε εμείς οι ίδιοι οι πωλητές. Όταν δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας σε απλά πράγματα, τί θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση; να έρθει να μας βάλει μυαλό; δεν νομίζω!!! Ας κοιτάξουμε μια φορά τι κάνουμε εμείς ατομικά καλά και μετά ας δούμε τι κάνουν οι άλλοι!!

  • Και φταίει η πόλη ή ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος γιατί ο παππούς που πάρκαρε εκεί νόμιζε ότι είναι στο χωριό του και θα τον φωνάξουν στο καφενείο άμα ενοχλεί. Γκρίνια χωρίς λόγο, κάθε λογικός άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι εδώ υπάρχει προσωπική ευθύνη.

  • Ιστορίες καθημερινής τρέλας, γνωστές στους αρμόδιους, οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα…

    Ένας από τους κύριους λόγους που απέτυχε στις εκλογές ο δήμαρχος…

    Να το κοιτάξουν οι επόμενοι…

  • Συμπλήρωσε ότι και οι νησίδες στους κόμβους είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να πάρουν τον καφέ τους, όσο για την δημοτική αστυνομία είναι αστυνομία δίχως αντικείμενο.

  • Ο ανίκανος δήμαρχος να κάνει μία ενημέρωση στους πολίτες γιατί σταμάτησε η πλατεία λασσάνη και ταλαιπωρίτε ο κόσμος και η επιχειρήσεις

    • Μάλλον ξεχάσατε.
      Στην ΕΛΛΆΔΑ ζούμε.
      Αν δεν περάσουν χρόνια και δεν φτάσουμε στο σημείο να αναρρωτιομαστε ποια κυβέρνηση και ποιος δήμαρχος, πριν πόσα χρόνια ανέλαβε και ξεκίνησε το έργο και αν δεν φτάσουν οι νυν, οι πρώην και οι αντιπολιτευσεις να τρώγονται μεταξύ τους σαν δεκάχρονα, για το ποιος φταίει, έργο δεν προχωράει και δεν τελειώνει.
      ΤΕΛΟΣ

  • Αυτοκίνητα, μηχανάκια, ΠΟΔΉΛΑΤΑ.
    Πού το πάτε με τους ποδηλάτες.
    ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
    Κυκλοφορούν πάνω στα πεζοδρόμια θεωρώντας αυτονόητο ότι πρέπει να κάνει στην άκρη ο πεζός για να περάσουν, μπαίνουν κόντρα σε μονόδρομους και δεν πιάνουν ούτε καν την δεξιά πλευρά γι’ αυτούς (μάλλον στην Αγγλία ζούμε).
    Και αν τους αναφέρεις ότι κάνουν λάθος και ότι μπορεί να τους χτυπήσεις με το αυτοκίνητο, σου “βγάζουν” και μια γλώσσα δύο μέτρα. Και λες :”φωνάζεις τώρα την τροχαία, για δεν τη φωνάζεις”.
    Μάλλον διαφορετικό βιβλίο διαβάσαμε όταν δώσαμε τα σήματα. Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι, έχουν και δίπλωμα.
    Δεν φταίνε οι τοπικοί άρχοντες σε αυτήν την περίπτωση, ούτε η τροχαία.
    Γιατί τους ίδιους δημάρχους έχουμε όλοι και την ίδια τροχαία, αλλά λειτουργούμε διαφορετικά.
    Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την παιδεία του καθενός. Και δεν εννοώ την μόρφωση, γιατι τα πτυχία δεν κάνουν τον χαρακτήρα του ανθρώπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι