prwtoselida


       

Κοζάνη: Aνοιχτή εκδήλωση – ομιλία με τίτλο «Διαχείριση Απωλειών», το Σάββατο 21/10/2023

18 Οκτωβρίου 2023
08:20
Το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη δράση του για ακόμη μια χρονιά στην πόλη της Κοζάνης και σας προσκαλεί το Σάββατο 21/10/2023 σε μια ανοιχτή εκδήλωση- ομιλία με τίτλο «Διαχείριση Απωλειών» με εισηγήτρια την Δρ. Χατζηνικολάου Σοφία, Επικεφαλής Κ.Ι.Ε.Π.Ε., Σύμβουλος Εκπαίδευσης Π.Ε., Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο ΠAMAK, στα πλαίσια έναρξης του νέου τμήματος στην Κοζάνη.
Η ομιλία θα λάβει χώρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στις 12.00.
Απώλεια. Ένα θέμα που αγγίζει όλους, μας αφορά άμεσα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε όλες του είδους τις απώλειες, πώς να επανακάμπτουμε μετά από δύσκολες καταστάσεις, πώς να επιστρέφουμε με θάρρος στη ζωή.
Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους σπουδαστές, συνοδοιπόρους στο νέο φετινό μας ταξίδι στη γνώση. Να μοιραστούμε εμπειρίες, συναισθήματα, γνώσεις. Να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας, να δημιουργήσουμε ανθρώπινους δεσμούς.
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε!!!
Οι εγγραφές μας συνεχίζονται..
Επικοινωνία & Δηλώσεις συμμετοχής στη Συντονίστρια Κοζάνης: κα Καρυπίδου Αλεξάνδρα, 6948061283
📞Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραμματεία του Κ.Ι.Ε.Π.Ε.:
Μιχαλούδη Δώρα, τηλ. 2310-211335 & 6988603791
👉Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα επισκεφθείτε:
https://www.koinonikoinst.com/dia-zwshs-programmata/
Θα μας βρείτε:
Ιστοσελίδα: https://www.koinonikoinst.com/home/
Facebook & Instagram: Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών
E-mail: [email protected]

Ένα σχόλιο

  • Αυτοί δεν είναι που τους απαγόρευσε τα σεμινάρια το υπουργείο γιατί δίνουν πτυχία χωρίς καμιά ανταπόκριση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι