Πτολεμαΐδα: Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

18 Οκτωβρίου 2023
10:28

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, ειδικότερα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, θέτουν επιτακτικά το ζήτημα της θέρμανσης, γι αυτό και τα συνεργεία των τεχνικών της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης, συνεχίζουν τις εργασίες για την προθέρμανσης του δικτύου, ώστε σήμερα, το βράδυ,  σταδιακά, να ξεκινήσει η ομαλή παροχή θερμικής ενέργειας.

Πριν από δύο χρόνια εγκαινιάστηκε και λειτούργησε  στον ΑΗΣ Καρδιάς ένα σύγχρονο έργο που κατασκεύασε η ΔΕΗ, οι ηλεκτρολέβητες,  όπου, οι διακοπές και οι καθυστερήσεις παρελθόντων ετών  στην έναρξη και στην εν γένει λειτουργία της Τ/Θ αποτελούν παρελθόν,  διασφαλίζοντας έκτοτε, την απρόσκοπτη ροή στην παροχή του αγαθού αυτού, σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στην Πτολεμαΐδα,  τους οικισμούς της Καρδιάς και των Εργατικών κατοικιών.

Πολυκατοικίες και Επιχειρήσεις που δεν έχουν διευθετήσει οφειλές προηγούμενων ετών δεν θα τους παρασχεθεί θερμική ενέργεια ενώ, για  οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλούνται οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές των οικοδομών να απευθύνονται στη Δ.Ε.ΤΗ.Π., στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 24630-55745, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το 24ωρο.

Για τα θέματα οφειλών και λογαριασμών παρακαλούνται οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο: 24630-55743.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.