prwtoselida


       

Φ.Σ. Κοζάνης: Επισκέψεις σε σχολεία, κάλεσμα στους αγώνες και δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

18 Οκτωβρίου 2023
10:30

Ξεκίνησαν και φέτος οι επισκέψεις της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνης σε σχολεία της πόλης και όλης της περιοχής από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης.

Αυτήν την φορά “πήγαν σχολείο” οι ποδοσφαιριστές μας,  Θέμης  Τζημόπουλος και Ξενοφών Πάνος, με  τον  εργοφυσιολόγο  κ. Αντώνη Γρηγοριάδη οι οποίοι επισκέφτηκαν το πρώτο  Δημοτικό  Σχολείο  Κοζάνης «Γεώργιος  Κονταρής», όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές. Με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή» οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γιόρτασαν και φέτος την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 μέσα από αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις, τόσο εντός όσο και εκτός του σχολικού χώρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις μαθητικές υποχρεώσεις, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μαςμ  έπαιξαν  και  ενημέρωσαν  τους  μαθητές  και  μαθήτριες  για  τα  οφέλη  της  άθλησης  και  της  σωστής  διατροφής.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης «Γεώργιος Κονταρής», έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ η οποία ισχύει γιας όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής.

Παράλληλα, η ομάδα μας πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Διευθυντές των σχολείων, επίσης το εκπαιδευτικό προσωπικό και όλους τους μαθητές για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

7 σχόλια

  • Αν δε ρίξετε το εισητηριο κόσμο δε θα βλέπετε στο γήπεδο και αυτοι που έρχονται οι μισοι τζαμπα μπαίνουν……άκου 15€ για να δω την Κοζάνη με 15€ πάω βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ…

    • Πηγαινε ΠΑΟΚΑΡΑ, 15 στο πέταλο για να δεις τι γινεται στην αλλη πλευρα θες κυαλια + μεταφορικα + ουγκα ουγκα, 30 ευρω στην καλυτερη. Για να βλεπεις πρωταθλημα SL2 3 λεπτά απο το σπίτι σου καλα ειναι. Μπορεις να παρεις και διαρκειας κατω απο 10 ευρω τον αγωνα.Αλλιως Σαλονικα ΜΠΑΟΚ. 5ευρω εχει το τοπικο, 10 η Γ Εθνική. Ποσο να εχει δηλαδή? Λυσεις υπάρχουν, αλλα με τόση μιζερια δεν μπορεις να εχεις ομάδα στις παραπάνω κατηγορίες.

  • Πατέρας μαζί με ένα παιδί (δημοτικού) θέλει 15+10=25€ Βάλε και ένα καφέ και μαξιλαράκι θέλεις 30€ για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
    Βάλτε το εισιτήριο 10€ και 5€ το παιδικό να μαζέψετε κόσμο. Αλλιώς σπίτι 🏠 μας και καλή καρδιά ❤️

    • Όχι ρε φίλε το Λιοντάρι λέει 10€ έχει η Γ εθνικη εδω μιλαμε για παιχνιδια στη SL2 όχι ότι και ότι παιχνιδαρες και ομαδαρες….ενώ στη Γ εθνικη παίζουν χωριά….δεν μπορεί να έχουν ίδιο εισητηριο….

    • Με 30 ευρώ θα πάω να ψωνίσω για να φάω. Όχι να πάω να δω ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εκτός από τις 4 αποκαλούμενες μεγάλες ομάδες, όλες οι άλλες παίζουν ποδόσφαιρο αλανας. Ειδικά η Β εθνική,για Γ και μετά άστο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι