Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr περί “γραφειοκρατείας”

18 Οκτωβρίου 2023
15:53

Η γραφειοκρατεία στον Δήμο Κοζάνης αυξάνεται! Για να πάρω πιστοποιητικό γάμου του γιου μου που βρίσκεται στο εξωτερικό, πρέπει να είναι ο ίδιος ή να μου κάνει εξουσιοδότηση ή να στείλει ο ίδιος email στο ληξιαρχείο του Δήμου!

18 σχόλια

  • Εεε και γιατί δεν στέλνει ένα email στο Δήμο αφού έτσι μπορεί να εξυπηρετηθεί η κατάσταση; Πού το πρόβλημα;;;;

  • πας καλα το ειπες και μονη σου τι ποιο ευκολο απο το να στηλειες ενα mail.ανεξοδο και χωρις ταλαιπωρια στις ουρες!ρε δε παμε καλα ρε!

    • Καλά…

      Αυτός ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων είναι σαν το βρακί της εκδιδόμενη κυρίας. Φοριέται και κατεβαίνει με απίστευτη ευκολία ανάλογα με την περίσταση. Αν είσαι απλός πολίτης δεν κουνιέται από τη θέση του, αν είσαι του συστήματος είναι μονίμως κατεβασμένο…

  • Εμμμ καλά κάνουν…το “παιδί” που είναι παντρεμένο είναι ενήλικος και δεν είναι παιδί πλέον.
    Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν δίνουν προσωπικά έγγραφα σε συγγενή γιατί έτσι.

  • Κανονικά τα πιστοποιητικά γάμου πρέπει να τα κρεμάνε στα δεντράκια μπροστά στο δημαρχείο και ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα πέρνει !!!

  • Προσωπικά δεν το θεωρώ παράλογο. Ο δήμος δεν μπορεί να δώσει έγγραφο που αφορά έναν πολίτη σε κάποιον άλλον που το ζητάει (οποίος και αν είναι αυτός). Υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα. Βέβαια στις μικρές πόλεις μπορεί οι υπάλληλοι να εξυπηρετούν γιατί μπορεί να είναι γνωστοί κλπ, αλλά αν γίνει καταγγελία ο υπάλληλος θα έχει μπλεξίματα

  • Θα πάω αύριο στο Ληξιαρχείο να ζητήσω ένα πιστοποιητικό που χρειάζεται η θεία της νονας της ξαδέλφης μου. Αν δεν μου το δώσουν και τολμήσουν να αρνηθούν εγώ θα γράψω στο κοζάν μεγαλύτερο άρθρο. Θα γίνω ο φόβος και ο τρόμος τους. Έτσι και τολμήσουν και μου πουν δεν γίνεται.

    Ξαφνικά νομίζουν όλοι ότι οι δημόσιες υπηρεσίες είναι στην διάθεση τους για τα πάντα όλα. Μπερδεύεστε. Μπορεί κάποιους να σας σοκάρει αλλά υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που τηρούνται…

  • Δεν αυξάνεται η γραφειοκρατία. Διασφαλίζεται η νομιμότητα. Ο γιος σου είναι ενήλικας και προβλέπονται μέσω gov.gr εφαρμογές για την απόκτηση του εν λόγω πιστοποιητικού. Ας ρωτήσει ο γιος σου αν μπορεί να πάρει από τη χώρα που ζει πιστοποιητικό για κάποιον που να ζει σε άλλη χώρα και θα δει ποια διαδικασία ακολουθείται.

  • Έχει δίκιο η κυρία, που ακούστηκε να πρέπει να μπει στον κόπο και με ένα απλό email του ιδίου του ενδιαφερομένου να παίρνει το πιστοποιητικό.

    Πρέπει ο ίδιος ο δήμαρχος, άντε αντιδήμαρχος στη χειρότερη, να πάει στο εξωτερικό με ιδία έξοδα και να παραδώσει το πιστοποιητικό στον γιο της κυρίας.

    Τρέλα!

  • Μας τρολάρει ο αναγνώστης, δεν εξηγείται αλλιώς. Που να του ζητούσαν και κάτι παραπάνω, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα είχε βγει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.