prwtoselida


       

O επανεκλεγείς Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου μιλά στο kozan.gr για το αν φοβήθηκε έστω και μια στιγμή ότι μπορεί να χάσει τις εκλογές, για το τι συνετέλεσε στο να κερδίσει, για τις βασικές προτεραιότητες ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου καθώς και για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια

18 Οκτωβρίου 2023
16:32

O επανεκλεγείς Δήμαρχος Σερβίων  Χ. Ελευθερίου μιλά στο kozan.gr για το αν φοβήθηκε έστω και μια στιγμή ότι μπορεί να χάσει τις εκλογές, για το τι συνετέλεσε στο να κερδίσει, για τις βασικές προτεραιότητες ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου καθώς και για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια.

12 σχόλια

  • Για τα φρούτα που σε περιτριγυρίζουν έχεις να μας πεις κάτι?Το ξέρουμε το ποιόν τους εδώ και χρόνια.Σε συγκεκριμένους αναφέρομαι όχι σε όλους.Καποια στιγμή πρέπει να τους μάθεις κ εσύ.Νομιζω????

    • Ακριβώς, νομίζεις. Για τυχόν στοιχεία που έχεις και ενοχοποιούν τα ΄΄φρούτα ΄΄ στα οποία αναφέρεσαι, πράττεις τα δέοντα. Νομίζω.

  • Αναφέρεται στα Κάστρα που δεν μπορεί να πάει όχι αυτοκίνητο αλλά ούτε ένας πεζός.Το φαράγγι σε άθλια κατάσταση,το περπατάς και ντρέπεσαι.Πλήρης εγκατάλειψη και ακόμα λέει έχουμε τα Κάστρα.Φίλε Γεωπόνε μη μιλάς για το φρούτο έτσι,γιατί θα βάλει και σένα να αδειάσεις την λίμνη με τα παγούρια.

  • Δήμαρχε χάλασε ο καιρός,δεν μας απαντάτε γιατί αφήσατε χωρίς καυσόξυλα την Ελάτη και το Λιβαδερό δύο ορεινές κοινότητες?
    Πώς θα ζεσταθούν οι κάτοικοι που οι περισσότεροι είναι υπερήλικες?
    Αυτές είναι οι ερωτήσεις.

  • Καλαμάτα..ας μην εις στήριξη του πρώην Υφυπουργού και θα έβλεπε δημαρχία ξανά .
    Αλλά θα έρθει και η ώρα του πρώην …οι εκλογές φανέρωσαν πολλά και φελλοί πλέον φαίνονται .
    Άντε και πάμε παρακάτω…

    • ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΑ ΜΕ 378 ΨΉΦΟΥς ΔΙΑΦΟΡΆ;
      ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
      ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ

    • Ποια σύμπραξη; Είδες πουθενά τον Κωνσταντοπουλο στην περίοδο των εκλογών;
      Αν ο Κωνσταντοπουλος ασχολούνταν με τις εκλογές, ο Ελευθερίου δεν θα ήταν ξανά δήμαρχος.

    • Πού είναι το δέκα το καλό να τσιρίζει και να φωνάζει ότι έχουμε περισσότερα κοινά με τη Λάρισα και όχι με την Κοζάνη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι