prwtoselida


       

Kozan.gr: Ανακλήθηκε η άδεια ίδρυσης καταφυγίου αδέσποτων σκύλων του Δήμου Κοζάνης με δυναμικότητας 30 θέσεων στον Αγ. Ελευθέριο – Πέρασαν δύο χρόνια, από τότε που δόθηκε η άδεια, χωρίς να γίνει έναρξη λειτουργίας

19 Οκτωβρίου 2023
16:08

Με την παρακάτω σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης, ανακαλείται η άδεια ίδρυσης του καταφυγίου αδέσποτων σκύλων του Δήμου Κοζάνης με δυναμικότητας 30 θέσεων, που βρίσκετα, στην τοποθεσία “Άγιος Ελευθέριος” του αγροκτήματος της Τ.Κ. Δρεπάνου , λόγω παρέλευσης της διετίας χωρίς να γίνει έναρξη λειτουργία.

kozan.gr

 

 

 

 

28 σχόλια

  • ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.KAI ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,

  • Σοβαρά τώρα! Είναι δυνατόν να είχατε χώρο για τα αδέσποτα κ να μην το εκμεταλλεύτηκατε!
    Ντροπή κ πάλι ντροπή!

  • Δεν πειράζει βρε. Αυτήν η χώρα λειτουργεί αφού συμβεί ένα ακραιο συμβάν. Όταν επιτεθούν μοιραία σε κάποιον τα εκατοντάδες αδέσποτα τότε θα δώσουν χώρο μέσα στο ίδιο το δημαρχείο για καταφύγιο.

  • Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί πολύ σύντομα και με την δημιουργία ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. Κάτι χρόνια έχουν που το αποφάσισαν και αυτό…

    • Και όχι μόνο αυτό αλλά και το ΚΕΠ το κανονικό. Μόνο ο δήμος Κοζάνης δεν απορρόφησε τη χρηματοδότηση ανακαίνισης.
      Εμπειρία και διοικητική ικανότητα λέγεται αυτό!!

  • Του Γκριν ντιηλ η Μάνα Νερού Μεσιανης οι μεσίτες και οι μεσσίες.

  • τοση εμπειρια και γνωση στην Ενοτητα πραγματικα αξεπεραστη!!!! τοσοι σπουδαγμενοι εκει μεσα και τα διελυσαν ολα απ οτι φαινεται!!!! καμενη γη αφηνουν πισω τους!!!

  • Αυτοί που θα έδιναν λύση στο πρόβλημα τον αδέσποτων σε ένα μήνα τελικά πετούσαν χαρταετό 4 χρόνια. Ε, θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες να συμβεί…
    Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή να είναι πιο σοβαρή από την προηγούμενη και να μην κοιτάει να βολεύει μόνο κόσμο στο Δήμο και στις κοινωφελείς και να δίνει χωράφια σχεδόν τσάμπα σε “επενδυτές”.

  • Κατάλαβες τώρα μαλούτα γιατί ο κόσμος σε έστειλε σπίτι μια για πάντα
    Γιατί δεν έκανες τίποτα και πότε όλο λόγια και μακέτα

  • Αυτοί ήταν που πριν λίγες μέρες έλεγαν στον κόσμο να τους ψηφίσουν γιατί μόνο αυτοί έχουν την εμπειρία και την γνώση….

  • Όχι ας μη παραιτηθούν ακόμα έχουν να ψηφίσουν και τον προϋπολογισμό του 2024 της ουδετερότητας ή θα το αφήσουν για τους επόμενους;

  • Ερώτηση, οι υπηρεσιακοί παράγοντες φέρουν ευθύνη ή κρύβονται πίσω από κάθε Μαγγηριδη; Γιατί έχουμε επί δεκαετίας αδιακρίτως δημοτικής αρχής τους ίδιους ανίκανους προφανώς προϊστάμενους.

  • Ποιος ξερει ποσα λεφτα χαμενα και πεταμενα για μελετες κλπ. Αλλα,τι τους νοιζει; Δεν ηταν απο την τσεπη τους! Αλλα περα απο τον Αντιδημαρχο τεραστιο μεριδιο ευθυνης φερει και ο προισταμενος εκει. Μηπως ξατι αλλο συμβαινει και δεν θελουν να υπαρχει δημοτικο κτηνιατρειο;

  • Πάντοτε ήταν αδιάφορος ο πρώην Δήμος και για τα αδεσποτα και για τα αγριόχορτα, και για αυτό αν και Πασόκος, Μαλούτα δεν ψήφισα ούτε για αστείο. Αν δεν ήταν ο μηχανισμός του Κουκουλόπουλου από πίσω του δήμαρχος δεν θα έβγαινε ποτέ. Για τον Κουκουλόπουλο τον ψήφιζαν όλοι.
    Αυτά να τα βλέπει ο νέος Δήμαρχος να μην κάνει τα ίδια λάθη αν θέλει να ξαναβγει.

  • Μαλουτα μέχρι και ο Κάσπερ το φαντασματάκι θα ζήλευε το έργο σου αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ανύπαρκτος ήσουν και είχε και το θράσος να ξαναβάλεις υποψηφιότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι