prwtoselida


       

kozan.gr: Θα απολογηθεί κανείς γι’ αυτή την κατάντια με την τηλεθέρμανση στην Κοζάνη ή θα επιρρίπτει ο ένας στον άλλον ευθύνες;

20 Οκτωβρίου 2023
09:15

Για τo ποιος έχει την κύρια ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει φέτος με την τηλεθέρμανση και με την κατάσταση μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου (τουλάχιστον) να δείχνει εξαιρετικά δύσκολη σε ό,τι αφορά όχι απλώς την εύρυθμη αλλά και την όποια λειτουργία της τηλεθέρμανσης, θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά. Αυτό που είναι απόλυτα βέβαιο, συζητώντας με διάφορους παράγοντες, είναι ότι για την ετοιμότητα των μονάδων 3 & 5 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου θα μπορούσαν να έχουν επισπευσθεί κάποια πράγματα ώστε να είναι διαθέσιμες και να μην αναμένουμε μέχρι τις αρχές  – μέσα Νοεμβρίου. Ήταν θέμα βούλησης (κάποιων), ήταν θέμα αδιαφορίας (κάποιων άλλων); Ό,τι κι αν συμβαίνει από πλευράς “τρίτων”, όταν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για το “σπίτι” σου κι αναφερόμαστε στο πολιτικό προσωπικό της περιοχής και κάνεις, απλώς, 1-2 επαφές έτσι για να ξε-βγεις από την υποχρέωση τότε, δυστυχώς, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Διότι όταν κάτι διαφαίνεται ότι θα πάει στραβά κι εσύ δεν κινητοποιείς “θεούς και δαίμονες” ώστε να μη συμβεί, αναμένοντας απλώς τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις να υλοποιηθούν τότε κι εσύ έχεις σημαντικές ευθύνες. Κι αν πάλι πιστεύεις ότι εξάντλησες όλα τα περιθώρια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σου  βγαίνεις και καταγγέλλεις όλους αυτούς που αποδείχτηκαν αφερέγγυοι, διότι με τη σιωπή και κατ’ επέκταση τη συγκάλυψη γίνεσαι, προφανώς, συνυπεύθυνος.

kozan.gr

52 σχόλια

    • Πλάκα κάνεις!!!!
      Έχει διαλυθεί η ΔΕΗ.
      Στη ΔΕΗ, δεν δουλεύει τίποτα και κανείς.
      Οι υπάλληλοι πάνε και έρχονται με 14 μισθούς χωρίς πλέον πλαφόν.
      Τα χειρότερα έρχονται!!!!
      Η τηλεθέρμανση εκπέμπει 🆘
      Η τοπική κοινωνία με νύχια και με δόντια ψηφίζει ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ!!!
      Και σύ λαέ βασανισμένε αναρωτιέσαι ποιος ευθύνεται!!!

      • Δεν τα ξερεις καλα. 15 ειναι οι μισθοι [αν εχεις ακουστα για το δικηγορο τα χριστουγεννα]. Αν τωρα βαλεις και τις υπερογκες υπερωριες, παρολο που οι μοναδες δεν λειτουργουν, καταλαβαινεις τι γινεται πλεον εκει. Καποιοι ειναι σαν η κοτα μες το μυλο και δεν χορταινουν..

  • Η περιοχή έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο, ένα καλό είχε,
    την τηλεθέρμανση πάει κι αυτό. Ποιός προγραμματισμός έγινε από την κυβέρνηση για την θέρμανση τόσων χιλιάδων πολιτών ?
    Ο Δήμος Κοζάνης είχε κάνει τίποτα? Η ΄Διοίκηση της ΔΕΗ κάνει ότι γουστάρει? είναι ανεξέλεγκτη?
    Ιδιωτική ΔΕΗ που επανέφερε και τα δώρα στους υπαλλήλους της χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

    • Φαίνεται πόσο ιδρωναν την φανέλα όλοι οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιφέρειας και φυσικά πρώτοι και καλύτεροι οι βολευτές !!!!
      Όλοι οι κάτοικοι της χώρας που δικαιούταν επερναν επίδομα θέρμανσης και εμείς δεν περναμε γιατί…είχαμε τηλεθέρμανση λες και ήταν τζάμπα!!!
      Αφέθηκε το δίκτυο στην τύχη του αφού μέλλον δεν υπήρχε λόγω “πρασινης” ανάπτυξης (εδώ γελάμε δυνατά και υστερικά )και όταν ρωτάς τα καλόπαιδα τι θα γίνει όταν σβήσουν οριστικά όλες οι μονάδες σφυρίζουν αδιάφορα..

      • Και φυσικά είναι τζάμπα όταν βγάζεις χειμώνα με 600-700 ευρώ. Για ρώτα και τα χωριά που θέλουν χιλιάρικα για να βγάλουν χειμώνα. Μιλάτε κιόλας άιντε…

        • Σωστός φίλε μου και άλλο πρώτα να το πληρώσεις το πετρέλαιο και τα ξύλα για να ζεσταθείς και άλλο να ζεσταθείς και μετά πληρωμή όποτε σου κατέβει μιλάνε κιόλας αϊντε στο δια…λο να πάνε !!!

    • Ασ πληρώσει ο δήμος τα εκατομμύρια που χρωστά στην επιχείρηση από την τηλεθερμανση κ ύστερα ναχει απαιτήσεις

  • Δυστυχώς κανεις δεν έχει καταλάβει γιατί βρίσκεται εκεί που είναι.. το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα μικροκομματικα συμφέροντα και οι μικροεξυπηρετησεις ώστε να παίρνουν τηλέφωνα μετά και να απειλούν τον κόσμο. Πρακτικές άλλων εποχών. Κρίμα για την περιοχή μας.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο βουλευτής …..
    Να μην δούμε ανακοινώσεις του τύπου με τα από τηλεφωνική επικοινωνία και άλλες χαζομάρες. Χειρότερα θα το κάνετε.

  • Πρώτον ήθελαν όλο το καλοκαίρι τις μονάδες σε ετοιμότητα για ρεύμα , συνεπώς δεν άφησαν τις Συντηρησεις να γίνουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ( Η ΔΕΗ δεν είναι πλέον δημόσια επόμενος δεν δίνει λόγο σε κανέναν το μόνο που την απασχόλει είναι να παράγει ρεύμα όποτε κ αν το θελήσουν ) όσο για τώρα πρώτον αφού καθυστέρησαν την συντήρηση της Μοναδας 5 άρα πάει παραπίσω αναγκαστικά για την μονάδα 3 έτυχε ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο μεν θα αποκατσταθει αλλά θέλει λίγο χρόνο όσο για την 4 ήταν για συντήρηση αλλά δεν την άφησαν κ για αυτό βγάζει ανα 5 μέρες προβλήματα .!! Πιστεύω ότι από αρχές μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα θα είναι όλα ένταξη … τώρα η κοζανη τι έκανε για αυτό ;;;;;; Κ όχι στο θέμα ΔΕΗ γενικότερα έκανε κάτι για αυτό το ζήτημα ;; ΟΧΙ !! Η πτολεμαιδα γιατί το έχει εξασφαλισμένο από δυο πλευρές ;; Τσπ τα λόγια είναι περιττά

  • Τι το θέλουμε να έχουμε τους βουλευτές μας, να τους καμαρώνουμε και να καμαρώνουν και οι ίδιοι τους; στα δύσκολα φαίνονται όλοι και εκεί κρίνονται!! Σ’αυτήν τη στιγμή αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Όλοι τους!! Να τους χαιρόμαστε!!

    • Ποιο ακριβως ειναι το τζαμπα? Αν δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλάμε μην πεταγεσαι με μια εξυπναδα απλα για να πεις κατι.

    • Νταξ ειπες την εξυπναδα σου γυρνα τωρα πλευρο να δεις κανενα ονειρο ακομη.

  • ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ…. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ;

    ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!
    ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΜΑΤΑΙΟΔΟΥΞΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ….ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ…ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΦΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

      • Αυτό που λέτε για τους ανεύθυνους (και απαίδευτους θα συμπληρώσω εγώ) πολίτες που κοιτούν μόνο τα μικροσυμφέροντα τους, είναι η πηγή όλων των προβλημάτων στην περιοχή μας…για αυτό ψηφίζουν και αυτούς που ψηφίζουν χρόνια τώρα, για αυτό έχουμε ανίκανους σε θέσεις προϊσταμένων με μέσον χρόνια τωρα, για αυτό δεν αντιδράνε οι πολίτες ακόμα και όταν οι εκλεγμένοι καταστρέφουν έργα, όπως εγινε κυριως τις δύο τελευταίες τετραετίες στον Δήμο…

  • Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ .

    • ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΠΑιδια του ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

  • Τηλεθερμανση μπορεί να μην έχουμε, αλλά όταν θα έρθει η ώρα να τυπωσουν και να στείλουν τους λογαριασμούς θα είναι τυπικοί και εντός προθεσμίας . Άλλωστε έχουν και τόσους μισθούς να καλύψουν στην δευακ.

  • αυτό είναι μήνυμα προς τους νέους άρχοντες πού ψηφίσαμε πρόσφατα… καί μήν τά ρίξουν ο ένας στον άλλο γιατί στις επόμενες εκλογές μήν μας ζητήσουν την ψήφο μας

  • Το πρόβλημα νομίζω είναι θέμα εισαγγελέα, όταν οι καταναλωτές έχουν σύμβαση με την ΔΕΥΑΚ να μας παρέχει θερμική ενέργεια από 15 Οκτωβρίου και η ΔΕΥΑΚ έχει αντίστοιχη σύμβαση ανάλογη με την ΔΕΗ να τις παρέχει την θερμική ενέργεια και δεν τηρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις, δεν έχουν το λόγο οι εισαγγελείς;

    • Το θέμα είναι ποιοι και γιατί άφησαν να δημιουργηθεί τόσο μεγάλο χρέος από το δήμο (δευακ) προς την ΔΕΗ…η ΔΕΗ έγινε ιδιωτική εταιρεία πλέον και έχει κάθε δικαίωμα να μην παρέχει θέρμανση λόγω χρεών!!!! Επομένως θα πρέπει οι δημότες να στραφούμε κατά τον τοπικών αρχόντων που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο…!!!!

  • Κάνεις λάθος! Η ΔΕΗ έχει ως μεγαλύτερο μέτοχο το κράτος και τη διοίκηση τη διορίζει η κυβέρνηση. Συνεπώς η ευθύνη για το μπάχαλο με την τηλεθέρμανση ανήκει αποκλειστικά στη ΔΕΗ και την κυβέρνηση, χωρίς να είναι φυσικά άμοιροι ευθυνών ο Δήμαρχος, οι βουλευτές κι ο Περιφερειάρχης.
    Έχει έλθει η ώρα των μηνύσεων, για παράβαση καθήκοντος.

  • ΚΟΖΑΝ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΒΓΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΑ…

  • Είμαστε για τα πανηγύρια και τα μπρε μπρε μπρε τίποτα άλλο!!! Καλά μας κάνουν!!! Κανένας δεν αντιδράει!! Όλοι από τον καναπέ γκρινιάζουμε!!Τα τελευταία χρόνια η τηλεθερμανση υπολειτουργει!! Ένα καλό είχε ο παγερός τούτος τόπος και δυστυχώς το χάνουμε!

  • Για τo ποιος έχει την κύρια ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει φέτος και τα επόμενα χρόνια με την τηλεθέρμανση δεν το αναφέρεις, έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ. Ανακοίνωσε από το 2019 (από τη συνάλευση του ΟΗΕ) ότι θα κλείσουν όλες οι λιγνιτικές μονάδες μέχρι το 2025. Αυτό έγινε νόμος του κράτους (τον ψήφισαν και οι 4 βουλευτές της Νδ Κοζάνης ανάμεσα τους και ο Αμανατίδης)). Η ΔΕΗ πουληθηκε σε ιδιώτες και οι λιγνιτικές μονάδες απαξιώθηκαν (φυσικά η ΔΕΗ δεν έχει κανένα λόγο να επενδύει χρήματα σε κάτι που θα κλείσει). Όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε απολύτως τίποτα για τη μετάβαση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από την περιφέρεια ούτε από τον δήμο. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε! Εμείς τους ψηφίζουμε!

  • Ο Μαλούτας ,ο έμπειρος, ξαναζητούσε την ψήφο μας για να πάει την Κοζάνη στο μέλλον…να είμαστε έτοιμοι έλεγε!!!! Ξεφτίλα!!!! Ποιος φταίει τελικά για το χρέος της ΔΕΥΑΚ προς την ΔΕΗ???? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ????…

    • Σίγουρα όχι οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ που δεν υπάρχει μισθός κάτω από 2.000€/μήνα και αν τους πεις κάτι λένε εμείς δεν πληρωνόμαστε από το δημόσιο. Τη νύφη για άλλη μια φορά θα την πληρώσουμε εμείς οι καταναλωτές.

  • Ως πολίτες τι μπορούμε να κανουμε; και δεν αναφέρομαι σε παραπονα (τα έχουμε κάνει ξανά και ξανά) αλλά σε δραστικές κινητοποιήσεις. Τι προτείνετε;

  • Μα και βέβαια πρέπει να απολογηθεί… ο Στασσης φυσικά ως αρχή της ΔΕΗ και μετέπειτα οι βουλευτές της κυβέρνησης. Όταν η τθ Κοζάνης έχει ζητήσει διαθεσιμότητα μονάδων κι η ΔΕΗ δεν της παρέδωσε, ποιος φταίει ο Χατζηπετρης; Τυχεροί οι Ζαιοι που δεν έχουν την ευθύνη πεζοδρόμια θα δήλωναν οι συνδικαλιστές,πεζοδρόμια.

  • Η ΔΕΥΑΚ έχει Διοικητικό συμβούλιο και μπορούμε να τους μηνύσουμε μαζικά αλλιώς ο εισαγγελέας δεν ενεργοποιείται ενάντια στο κατεστημένο.

    Η ΔΕΥΑΚ έχει την υποχρέωση να παρέχει θερμική ενέργεια κάτι που δεν έκαναν και οφείλουν να αποζημειώσουν τους καταναλωτές.

    Και μην βγεί κανένας “σιούρδος” να πεί καμμιά εξυπνάδα γιατί σας ξέρουμε τώρα. Άντε γιατί η τηλεθέρμανση μου θυμίζει ιστορία “καλατράβα”.

    Κάθε πέρσι και καλύτερα λέει μια παροιμία.

  • Τα παράπονα σας στους βουλευτές της ΝΔ που με λύσσα έβγαλαν Δήμαρχο τον μπρε μπρε μπρε. Ναι ναι ειδικά στον βολευτη υπουργό Κωνσταντινίδη.

    Τι ψηφίζετε ρε??? Δε λυπάμαι κανέναν. Να ψοφηστε απ το κρύο και καλές απόκριες με μπροσταρη τον τεράστιο παράγοντα Γιάννη κοκκαλιαρ χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα

    • Αφού δεν βάζουμε μυαλό. πριν της εκλογές οποίος ερχόταν παλαμάκια χτυπούσαμε αντί νά τούς πάρουμε στο ντου . και πρώτα πρώτα τους τοπικούς άρχοντες οπότε τί νά λέμε τόρα για νά περνάει η ώρα.

  • Γιατί η ΔΕΥΑΚ δεν “βγαζει” στην φόρα αυτούς που χρωστάνε;;; (όπως το δημόσιο για τους μεγολοωφειλετες).Μήπως είναι και υπάλληλοι της εταιρίας που οφείλουν;;;

  • ξερω μια περιπτωση που ο προηγουμενος ιδιωκτητης μιας καφετεριας αφησε φεσι στην τηλεθερμανση 30000 και την εκανε λουης και απο πανω απο την καφετερια ειναι 3 σπιτια και οικογενειες με παιδια και επειδη υπαρχει αυτο το χρεως η ΔΕΥΑΚ πηγε περισι και ξυπωσε τον εναλλακτη και τωρα δεν θα εχουν θερμανση
    Και ερωταω εγω?????????
    Γιατι ρε ΔΕΥΑΚ τον αφησες να σε φεσωσει τοσα φραγκα??????????
    Γιατι μολις ειδες οτι δεν σε πληρωσεν μιαν δυο τον τσακωνεις το αυτι και τον κοβεις το νερο
    Γιατι τον αφησες τοσα χρονια?????????
    Τα 30000 δεν μαζευονται σε μια μερα ουτε σε μια εβδομαδα αλλα ουτε και σε ενα μην α…μερα μυχτα να το καιει
    Μαζευονται σε χρονια
    Τι θα κανουν αυτες οι οικογενειες που θα παγωσουν φετος??????????
    Εδω δημαρχε θελει να παρεις αμεσα μετρα
    Εδω και τωρα πρεπει να παρεμβεις και οχι αυριο που θα γινουν παγακια οι ανθρωποι που δεν σε χρωσταν σε τιποτα και ουτε σε φεσωσαν μιας και ολα τα εχουν πληρωμενα απ οτι με ειπαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι