prwtoselida


       

Η επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Κοζάνης για τη διακοπή της λειτουργίας στην τηλεθέρμανση λόγω νέας βλάβης στη Μονάδα 4 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου

20 Οκτωβρίου 2023
09:36

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης ότι η Μονάδα 4 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου η οποία είχε αρχίσει να τροφοδοτεί το σύστημα με θερμική ενέργεια, δυστυχώς λόγω βλάβης βγήκε εκτός λειτουργίας και γι’ αυτό διακόπηκε εκ νέου η παροχή θερμικής ενέργειας.

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ παραμένει πάντα σε λειτουργική ετοιμότητα, αναμένοντας την αποκατάσταση της βλάβης και την επανατροφοδότηση του συστήματος τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τον ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

42 σχόλια

  • Συγνώμη κιόλας αλλά δεν λέγανε κάποτε ότι η δευα έχει πετρέλαιο για να μας καλλυβει σε τέτοιες περιπτώσεις;; κάνω λάθος μήπως η αν δεν κάνω λαθος τότε γιατί δεν το χρησιμοποιείτε να ζεσταθεί ο κόσμος;;

    • ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!

      ΠΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ….
      ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ.

      ΕΝΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΙΓΝΙΤΗ…

      ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ!

  • Συγνώμη κιόλας αλλά δεν λέγανε κάποτε ότι η δευα έχει πετρέλαιο για να μας καλλυβει σε τέτοιες περιπτώσεις;; κάνω λάθος μήπως η αν δεν κάνω λαθος τότε γιατί δεν το χρησιμοποιείτε να ζεσταθεί ο κόσμος;;

    • To πετρελαιο δεν ειναι για μονιμη λειτουργια της τηλεθερμανσης. Είναι μονο για να στηριζει τη λειτουργια οταν υπαρχει μεγαλη ζητηση. Η ΔΕΗ στελνει τη θερμικη ενεργεια.

      • Η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να στέλνει θερμική ενέργεια εφόσον έχει. Όταν αδυνατεί η ΔΕΗ ο Δήμος θα πρέπει να καλύψει την ζήτηση. Αυτά αναφέρονται στο συμβόλαιο.
        Τον αν οι κατά καιρούς δημοτικοί άρχοντες “αγρών αγόραζαν” δεν τους φταίει η ΔΕΗ.

      • Μονο τις αιχμες μπορει να καλυψει το λεβητοστασιο. Η κύρια πηγή είναι η θερμική ενέργεια από τις μονάδες και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να στείλει. Αν δε στείλει το πρόβλημα είναι της ΔΕΗ.

    • Παιδιά αυτά είναι γνωστά χρόνια τώρα!

      Η πρόβλεψη για εφεδρική πηγή είναι οι άλλες δύο μονάδες. Η 3η και η 5η. Αυτά είναι γνωστά από την αρχή της λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης. Με λίγα λόγια όλες οι εφεδρείες της ΔΕΗ πάθανε βλάβη!! Το λεβητοστάσιο είναι για ώρες αιχμής με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και όχι για να τροφοδοτεί μόνο του την πόλη.

      Τι άλλη πρόβλεψη θα μπορούσε να γίνει;

  • ΔΕΗ σε καταρρευση, αέριο πουθενα. Ντροπή. Αλλά εμεις αποφασίζουμε. Βουλευτές και περιφερειαρχης της πλάκας. Μας γλενταει ο Κούλης με τους ΚωσταντινοΑμανατίδηδες.

  • Μια μήνυση κατά παντός υπεύθυνου και να επιληφθεί ο εισαγγελέας παρακαλώ!!! Ευθύνη έχει ο Μαλουτας και πολλοί άλλοι!!! Όλοι τους στο σκαμνί!!! Άφησαν το δήμο ανοχύρωτο στη μάχη του χειμώνα!!! Έλεος!!

    • Βεβαίως φίλε μου, θα φροντίσει η ανεξάρτητη
      ελληνική δικαιοσύνη να τιμωρήσει τους προδότες πολιτικάντηδες..

      όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία 50 χρόνια.. χαχαχα, ρε που ζείτε μερικοί;

  • ποιοσ τους ψηφισε ολους αυτους? ολοι σας εχετε μεριδιο ευθυνησ οσο θα τρεχετε πισω απτα μπατζακια τους επειδη σας καναν ενα ρουσφετι. ελληναρασ υποδουλος των παντων και για παντα.

  • Έτσι, κλείσανε την ΔΕΗ χωρίς εναλλακτική λύση για το ρεύμα στην χώρα και τώρα έχουμε πανευρωπαϊκά το πιο ακριβο ρεύμα, κλείσανε την ΔΕΗ χωρίς εναλλακτική για την τηλεθέρμανση. Δήμος και κυβέρνηση ΝΔ υπεύθυνοι και οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά παρ όλα αυτά στις εκλογές τους τους ξαναβγάλαμε θριαμβευτές. Στο δημαρχείο τον στείλαμε σπίτι του αλλά κατόπιν εορτής. Α και στην περιφέρεια βγάλαμε καποιον που δεν έβγαλε κιχ για την απολιγνιτοποίηση ως όφειλε…..

  • Που είναι ο εισαγγελέας ρε παιδιά; Εχουμε ξεπαγιάσει τόσες μέρες. Υπάρχουν μωρά παιδιά και ηλικιωμένοι με προβλήματα στα σπίτια.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

  • Εφ΄όσον δεν παρέχετε υπηρεσίες και δεν κάνετε τη δουλειά σας θα συνεχίσετε να πληρώνεστε για υπηρεσίες που δεν παρέχετε ?????

  • Πεθαίνει καλύτερα όποιος πεθαίνει τελευταίος….Για να καταλάβετε πως είναι να ζεις στα χωριά της Κοζάνης, κόβοντας ξύλα από το δάσος και να τον κυνηγάνε θεοί και δαίμονες….Την τηλεθέρμανση μας την φόρεσε ο φούφουτος αφού τον εξαργύρωσαν…(χρυσώσανε το χάπι με την τηλεθέρμανση) και μας πήραν το φυσικό αέριο στη νότια Ελλάδα Λάρισα και Αθήνα!
    (ουδέν λάθος αναγνωρίζετε μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, άλλωστε και ποιός θα το τρέξει.

  • Κλασικό ελληνικό δημόσιο , ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον. Τώρα περιμένουμε την ΔΕΗ να ρίξει και αυτή τις εύθηνες στον επόμενο

  • Συγνώμη αλλά με την τηλεθέρμανση στην Πτολεμαιδα τι γίνεται ;;;;18 δεν είπαμε ; Έξω έχει καλό καιρό αλλά το σπίτι είναι παγωμένο.Ας μας ενημερώσει κάποιος.

  • Μια σκέψη φανταστική
    Καλοκαίρι Λειτουργούν οι μονάδες του Αγ.Δημητριου,για να παραγουν ρεύμα και να δροσίζονται οι της πρωτεύουσας και οι τουριστες
    φθινόπωρο με κρύο. Δεν λειτουργούν οι μονάδες για παροχή θερμότητας γιατί συντηρούνται και οι κάτοικοι της περιοχής δεν είναι από την πρωτεύουσα ούτε έχουν τουρίστες
    Πώς φαινεται

  • Σουρδοποντιοχωριατουλια.. καλά νά πάθετε! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ψηφίζετε όλα τά χρόνια… Πατσοκ,νουδουλα,ανελ,φ@σιστες και λοιπούς… Καλά νά πάθετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι