kozan.gr: Δοξολογία, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 20/10, στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Οκτωβρίου 2023
10:37

Tο πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων & Κοζάνης κ. ΠΑΥΛΟΥ, για τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

23 σχόλια

  • Αντί οι πολιτικαντιδες της πλάκας στρώσουν τον κωλο τους να βρουν άμεσα λύση για την τηλεθερμανση, που από ότι δείχνει θα πηγαίνει από πρόβλημα σε πρόβλημα κάνουν δημόσιες σχέσεις και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπαρνια.

  • ούτε οι πολιτικαντηδες,ούτε οι
    θρησκευτικαντηδες κρυώνουν,οι βίλες τους
    έχουν πολύ ⛽ πετρέλαιο στις αποθήκες.αλίμονο στον
    🌏 κοσμακη.

  • Τι άλλαξε από την τουρκοκρατια;
    οι απλοί άνθρωποι στις δουλειές τους,
    σήμερα και τότε και οι προύχοντες,αγαδες
    και δεσποταδες σε πανηγύρια και σήμερα και τότε.
    κι ο γερό λαδας, μαζεύει λαδια κι ο λαος
    ξεματιασμα σκετο;με 2 ευρώ, με λαδι;8 ευρώ.

  • Πείτε τον Κασαπίση ότι ένα στεφάνι του έμεινε να καταθέσει στίς 28 Οκτωβρίου, μετά ας ασχοληθεί μαζί με τους συνεργάτες του και τους αυλικούς του με κοτούλες , γουρουνάκια και κηπάκους για να έχει απόθεμα της διατροφικής τους αλυσίδας.
    Υ.Γ Να μήν ξεχάσει να πάρει μαζί του και τον έτερο συνεργάτη του τον Χαρούλη!!!!!!!

  • Οι φωτογραφίες αποτελούν καθρέφτη του ψυχισμού της νυν περιφερειακης αρχής καθώς και των χορηγών τους. “Τι είχαμε, τι χάσαμε”

    • Αποστολη σταματας να γραφεις εσυ και οι “κουμπαροι” !!!!θρεφταρια σας εκανε τοσα χρονια,μασουληξατε τοσα ,βγαλτε το σκασμο τωρα!!!!!

    • Ναι.Τα μαζεύουν και στρέφονται αλλού ήδη.Άρχισαν να κατηγορούν και να λένε οτι αναγκάστηκαν να τον ψηφίσουν!

  • Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ολοφάνερα αποτυπωμένο στο πρόσωπο των απερχόμενων. Θα σταθώ λίγο στην απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κοζάνης. Παρά τη μετριότητά της επανεξελέγη, διότι καθώς φαίνεται έκανε πολλές χάρες. Διαχειρίστηκε πολλά…ήταν στρατιωτάκι του υπερσυγκεντρωτικού περιφερειάρχη. Μάλιστα, πιστεύει ότι ήταν επιτυχημένη. Δικαίωμα της. Για να δούμε πλέον τους επόμενους, τα έργα τους.
    Για δε τον απερχόμενο δήμαρχο, ήδη έπρεπε να αποχωρήσει μαζί με τον θίασο των αρπακτικών. Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα είναι καλύτερη. Σε κάθε περίπτωση θα κριθεί και αυτή σύμφωνα με όσα πράξει ή παραλείψει.

  • Για κοίταξε τους καλά..κανένα κόμπλεξ, δεν ασχολούμαι με κανένα από αυτούς.Ειδα τις φωτό ως καθρέφτη συναισθημάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.