Συλλυπητήριο μήνυμα της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» για το θάνατο του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λιβερών Ευριπίδη Θεοδωρίδη

21 Οκτωβρίου 2023
14:36
Τα μέλη και οι φίλοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λιβερών Ευριπίδη Θεοδωρίδη για τον ξαφνικό χαμό του.
Ο Ευριπίδης Θεοδωρίδης υπήρξε ένας άξιος και πολύ αγαπητός φίλος με μεγάλη αγάπη για το χωριό του και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στον τόπο του και το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.
Αποτελεί χρέος μας και υπόσχεση στη μνήμη του να γίνουν πράξη οι ιδέες του για τα αγαπημένα του Λιβερά.
Καλό του ταξίδι.

3 σχόλια

  • Τον γνώρισα στις τελευταίες εκλογές, που οι χωριανοί του τον επέλεξαν για πρόεδρο του χωριού. Καλός άνθρωπος, φιλόξενος, με ευγένεια και αγάπη για το χωριό του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Πρόεδρε! Έφυγες νωρίς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.