Σχόλιο αναγνώστριας για τα δέντρα στο ύψος του ΚΤΕΟ στην Λευκόβρυση Κοζάνης

22 Οκτωβρίου 2023
11:28

Σας γράφω για να επισημάνω ένα πρόβλημα που υπάρχει με τα δέντρα έξω από την λευκοβρυση στο ύψος του κτεο. Περνάω κάθε μέρα από εκεί και βλέπω ότι πολλά δέντρα έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση. Γιατί δεν τα κόβουν; περιμένουν να γίνει πρώτα κάποιο ατύχημα και μετά θα κάνουν κατι;

22 σχόλια

  • Ως κάτοικος της Λευκόβρυσης, περνώντας από το σημείο συχνά και καθημερινά, ανησυχώ κι εγώ για το θέμα όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι. Έχουμε αναφέρει το ζήτημα αυτό πολλές φορές αλλά δυστυχώς δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς.

    • Το θέμα δεν είναι η ταχύτητα φίλε μου. Το θέμα είναι να μην πέσει κάποιο δέντρο την ώρα που περνάμε από εκεί. Λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι.

  • Ο δρόμος στην Αγία Μαρίνα πάνω από το χωριό είναι γεμάτος κλαδιά δέντρων μέσα στην μέση….. Κάποτε όταν γιόρταζε η Αγία Μαρίνα πήγαινε ένα γκρειντερ γινόταν μια χαλικοστρωση…. Κόβονταν κάποια κλαδιά τώρα εγκατάλειψη…. Πρόεδρε που είσαι;;; Δημαρχε τι κάνεις;;;

    • Ένας λόγο που ο κόσμος έστειλε τους ανίκανους για την αυτοδιοίκηση μαλούτα κσι κασαπίδη σπίτι τους δεν τους καίγονταν καρφί.

  • Μη φοβάσαι, δεν πέφτουν. Αν πέσουν θα πουν ότι δεν τα πήραν χαμπάρι, άσε και τους δεντρολάγνους…

    Αυτά εκτός από γερασμένα είναι επικίνδυνα και ως κωνοφόρα που αρπάζουν εύκολα φωτιά λόγω ρετσινιού.

    • Για να τα λες αυτά θα σπούδασες κάτι που θα έχει σχέση με το αντικείμενο ή αυτά που λες τα λέτε και στο καφενείο;

      • Για πες μας εσύ που φαίνεσαι πανέξυπνος και σχετικός πες το μετά από πολύ σκέψη όμως μην βιάζεσαι απλά λέγε εξυπνάδες να γελάμε στο καφενείο και όταν σκοτωθεί κάποιος θα σε θυμόμαστε!!! πανέξυπνε άσχετε έλα για πες!!!

  • κανονικά κάποιους από εσάς έπρεπε να κόψουν στο δίπλωμα… παντελώς άσχετοι και αφήστε τα δένδρα στην ησυχία τους… κνάβια….

  • Ναι φυσικά κυρία μου ..στο έλλαντα έτσι κανουμε εμείς..βλέπουμε το στραβό το αφήνουμε να δούμε πως θα καταληξη πρόληψη δεν το συζητάμε καν.

    • Όνομα βαρύ για να το ειρωνεύεσαι, μάθε να αγαπάς την χώρα σου αλλιώς δεν σε κρατάει κάνεις μπορείς να την κάνεις αν δεν σου αρέσει..

  • Στο συγκεκριμένο σημείο τόσο επικίνδυνο δεν είναι τα δέντρα (δεν είναι όλα για κόψιμο) όσο ακριβώς δίπλα η διασταύρωση για το ΚΤΕΟ. Πιστεύω θα ήταν πιο ασφαλής ένας κυκλικός κόμβος όπως και η φωταγώγησή του. Θα ήταν πολύ καλύτερη η κίνηση από και προς Κοζάνη και την παράπλευρη οδό (πλέον) που περνάει από το ΚΤΕΟ.

  • Εκτός από τα δέντρα, στο σημείο υπάρχει και μια αφίσα από συναυλία στα Σέρβια.
    Πότε θα την μαζέψουν αυτοί που την τοποθέτησαν;
    Ποιος είναι υπεύθυνος να τους ελέγξει;
    Καλά τις τοποθετούν αλλά δε θα έπρεπε και να τις αφαιρούν;;;;;

  • Είναι καιρός να σταματήσουμε να φροντίζουμε μόνο τα ατομικά μας δικαιώματα και να μην θέλουμε να υλοποιήσουμε τις ατομικές μας ευθύνες.
    Αν δεν το καταλάβουμε εγκαίρως, θα δούμε και άλλα χειρότερα.
    Γι’ αυτό τον λόγο έχουν φύγει τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.