Σύλλογος Ιεροψαλτών Εορδαίας: Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας

22 Οκτωβρίου 2023
11:55
Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος ιεροψαλτών Εορδαίας «Κοσμάς Ιβηρίτης ο Μακεδών» καλωσορίζει και εύχεται στο νέο Επίσκοπο Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Άξιος και καλή διακονία!

Έχοντας τον κατώτατο βαθμό ιεροσύνης, στεκόμαστε αρωγοί και συλλειτουργοί σε κάθε θεία Λειτουργία, σε κάθε ιερή ακολουθία, σε όλο το ιερατείο, ευχόμενοι μαζί τους και με τον λαό «Υπέρ του Αρχιεπισκόπου ημών Ειρηναίου…». Αυτό το πράττουμε γιατί πιστεύουμε ότι ο Επίσκοπος είναι ο εγγυητής της ενότητας και της ορθής πίστεως της Εκκλησίας μας.
Ως ιεροψάλτες θα είμαστε οι χορδές στην επισκοπική κιθάρα, όπως διδάσκει ο Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος.
Έχοντας επίγνωση όλων των δύσκολων καταστάσεων και συμπεριφορών της εποχής μας, θα σταθούμε δίπλα σας ως διάκονοι, ως έγχορδα και εύλαλα όργανα, σε κάθε θεία Λειτουργία, σε κάθε μυστήριο, σε κάθε ακολουθία, σεβόμενοι πάντα το λόγο του Αγίου Κυπριανού του Καθαργένης, που λέει ότι, όποιος δεν ακολουθεί τον Επίσκοπό του, δεν είναι δυνατόν να ανήκει στην Εκκλησία.
Σεβασμιότατε ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη. Άξιος!

Με τιμή
Ο Πρόεδρος και τα μέλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.