kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Την Τρίτη 24/10 η πρώτη συνάντηση Κασαπίδη με το συνδυασμό του σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

22 Οκτωβρίου 2023
21:06

 

Με τους υποψηφίους του συνδυασμού του από την Π.Ε. Κοζάνης θα έχει συνάντηση το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 24/10 ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, η συνάντηση έχει προγραμματισθεί  να γίνει στο City Sports Camp στα Κοίλα Κοζάνης κι εκτός από ένα σύντομο απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος το κυρίαρχο ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με τον Γ. Κασαπίδη και τι σκέφτεται για την επόμενη πενταετία καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως δύσκολα θα κάτσει – και  τα 5 επόμενα χρόνια – στα έδρανα της αντιπολίτευσης στο νέο  περιφερειακό συμβούλιο  και πως ενδεχομένως να αποχωρήσει νωρίτερα, προφανώς, διεκδικώντας (εκλογικά – αν οι ευρωεκλογές με νέο σύστημα) ή αναλαμβάνοντας, νωρίτερα, κάτι άλλο.

Η Χύτρα

29 σχόλια

  • Αλήθεια ξεκινησε ….αφού δεν βγήκε στην περιφέρεια να πάει Ευρωβουλευτής??? Όλα …..Για μια καρέκλα. Ερε τι ζουμε

  • Γιώργο μπράβο για τη συνάντηση αυτή. Μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Δεν είδες ποτέ τα παιδια του συνδυασμού σου το 2019.

  • Ολοι τον φοβουνται.Αφηστε τον ανθρωπο να ησυχασει και μην ασχολειστε με υποθεσεις ασχετες.Εγω νομιζω πως σκεφτεται για προεδρος δημοκρατιας ειτε εδω η στην αμερικη Παρτετο τωρα και γραψτε.Τις σκεψεις σας.

  • Αυτό είναι σωστό, οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ακουστά τα οφέλη των κηπάκων και των κοτούλων για τις οικονομίες τους.
    Μετά την αύξηση επενδύσεων και θέσεων εργασίας στην περιφέρεια μας,να μάθουν και οι κουτόφραγκοι πως δουλεύει το σύστημα.

  • Γιώργο ναι στην ευρωβουλή με βαρδάκα, κοκόλη, αστέρη χριστοδούλου και τραχανά. Είστε φτιαγμένη ομάδα για αυτό.

    • Οι αλήθειες σε πονάνε ακόμα, ανώνυμε και βέβαια είσαι γνωστός και άνθρωπος που λέγει ο λόγος, εσχάτης υποστάθμης !

    • Κασαπίδη θα λες και θα κλαις.

      Όσο πιο πολύ λάμπεις τόσο πιο πολύ θα σε πολεμούν, οι τεμπέληδες και οι άχρηστοι (οι μη χρήσιμοι στην κοινωνία = τα βαρίδια αυτής για να μην πάει μπροστά)

  • Δύο μήνες ακόμη και μπαίνεις στο πάνθεον της αυτοδιοίκησης δίπλα σε τιτάνες όπως Λάζος Μαλούτας, Σάββας Ζαμανίδης, Βίκυ Βρυζίδου. Χάος αφήσαν πίσω τους αυτοί, χάος αφήνεις και εσύ.

  • Τον θέλω ευρωβουλευτή να λέει στα άπταιστα αγγλικά που δε ξέρει για κηπακους, κοτουλες, κατσικουλες και γουρουνάκια.
    Και να βλέπω έναν έναν τους ευρωβουλευτές να λύνονται στα γέλια με τους άριστους που στέλνουμε.
    Ρε ας κάτσει σπίτι του ο αν-ικανος.

    • Ενώ οι σοφοί ευρωβουλευτές που θέλουν να φορολογήσουν τις πορδές των αγελάδων και προωθούν τα χάρτινα καλαμάκια είναι τι να σου πω…

  • Κασαπιδη θα λέτε και θα κλαίτε. Υπομονή θα φανούν τα αποτέλεσμα μέχρι το Πάσχα. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

  • Τα παιδιά που τελειώνουν γυμνάσιο έχουν proficiency.Ο κ.περι δεν γνωρίζει καμία ξένη γλώσσα.
    Με τι προσόντα; θα κουβαλάει τον μεταφραστή;Γενικά δεν γνωρίζει τίποτα από την απλή καθημερινότητα των ανθρώπων.Ειναι ακόμη στη γυάλα.

  • Να ξεκινήσει την συνάντηση λέγοντας: στον προηγούμενο συνδυασμό που εκλέχτηκα ΔΕΝ συνάντησα ποτέ τους συνυποψήφιους μου. ΔΕΝ συνάντησα ποτέ τους αντιπεριφερειαρχες.ΔΕΝ τους ενημέρωσα ποτέ για τίποτα. Γι αυτό είμαι τώρα εδώ μαζί σας. Είμαι ο μοναδικός υπαίτιος της ήττας.

  • Εσείς, ανώνυμοι σχολιαστές του Κασαπιδη, τι κακία έχετε μέσα σας για τον άνθρωπο;; Αλήθεια πώς κοιμαστε ήσυχοι το βράδυ με τόση χολή;;; Αφήστε τον άνθρωπο να πάει στην ευχή του Θεού. Άλλωστε αυτός το έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του. Κοιτάξτε τα χάλια τα δικά σας, πού είστε σαν τους τυφλοπόντικες στο σκοτάδι! Πώς μεγαλώνετε τα παιδιά σας με τόσο μίσος και κακία που έχετε μέσα σας!!! Σας λυπάμαι!

  • Κοντός Ψαλμός…
    Ας αφήσετε τον Κασαπίδη και να αρχίσετε να σχολιάζετε τον Αμανατίδη,τι ασχολείστε μαζί του και για τα πεπραγμένα της εποχής COVID 19 Προγραμμάτων έχετε να ρωτήσετε τους εκλεγμένους του νέου περιφερειάρχη που θα τους κάνει Αντιπεριφερειάρχες πάλι..
    Ο κόσμος δεν έβαλε μυαλό ακόμη…

  • Τι να τους πεις ….τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…;
    Ευτυχώς ο κόσμος σε κατάλαβε και σε… αποκαθήλωσε…
    Είναι πρωτοφανές ένας Περιφερειάρχης που εξελέγει με πάνω από 50%
    από την πρώτη Κυριακή.
    Να μην έχει καθόλου αξιωματική αντιπολίτευση,ελαφρώς την ελάσσωνα
    Να έχει την κυβέρνηση ,την Εκκλησία, την εμπειρία 20 χρόνια στην βουλή
    και να πάθει τέτοια συντριβή!!!!
    Φαινόμενο όντας ο άνθρωπος….

    • Αν δεν κάνω λάθος έχεις εκλεγεί και περιφερειακός σύμβουλος και συνεχίζεις τον προεκλογικό αγώνα ; Μέχρι πότε ; Έχετε δρόμο μπροστά !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.