Ομάδα Εθελοντών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης: Εκδήλωση με θέμα “Περιγεννητικό πένθος: Η διαχείριση της απώλειας”, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου 2023
22:05
Κανένα σχόλιο
Η Ομάδα Εθελοντών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης με αφορμή την 15η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης, και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σας προσκαλεί σε μια βιωματική συνάντηση με τίτλο Περιγεννητικό πένθος: Η διαχείριση της απώλειας
“Είμαι εδώ για σένα…”
Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023,  ώρα 11.00
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Συντονίστρια:Καλώτα Ελευθερία, Κοινωνιολόγος/ Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Κοζάνης
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν
Ο Οκτώβριος είναι ο παγκόσμιος μήνας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την περιγεννητική απώλεια (αποβολή, θνησιγένεια, διακοπή κύησης, υπογονιμότητα, νεογνική απώλεια, παλίνδρομη κύηση, κλπ).
Με όποιον τρόπο, και σε όποια χρονική στιγμή και αν σταμάτησε η εγκυμοσύνη σου, ή ακόμα και αν δεν ξεκίνησε ποτέ, έλα μαζί μας σε μια ζωντανή συνάντηση για γυναίκες που βίωσαν αυτή την εμπειρία ώστε να ενημερωθούμε για το περιγεννητικό πένθος. Το Κέντρο Πρόληψης θα βρίσκεται μαζί μας με ένα δίωρο εργαστήρι για να μιλήσουμε για την απώλεια, ώστε οι άνθρωποι που τη βιώνουν να μη νιώθουν μόνοι και να λάβουν τη στήριξη που χρειάζονται με σεβασμό, ενσυναίσθηση και φροντίδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.